Kolejna podwyżka
-
- Kontakt:
wiec nigdy do konca niebedzie wiadomo po wiela som bilety jak bydzie duze zainteresowanie szpilem to zawsze bydzie podwyszka-to trocha sie chyba komus poprzewracalo w du..e
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
Z jednej strony nasz zarząd piepszy farmazony że pracują nad jakim tam programem jak tu przyciągnąć więcej kiboli na mecz,a nagle podnoszą ceny biletów.A co za tym idzie,mniej ludzi na stadionie !!! Nie kumam tej polityki naszego zarządu ? Przydał by się jakiś protest,może jakieś pismo od kibiców złożyć na ręce Klimka. 

- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
WITOM JAK BYLY BILETY PO 10 ZL SOM BYLECH ZA PODWYZKOM NA 15 ALE TERAZ TO JUZ PRZESADA PRZEGIRLISCIE PAL PANOWIE Z ZARZADU WYDAJE MI SIE ZE TYM POSUNIECIEM CHCOM PO PROSTU ZMUSIC JAK NAJWIECEJ LUDZI DO KUPIENIEA KARNETU JO JUZ OD LOT KUPUJA KARNET I SIE PRZYZWYCZAILECH I WIDAC GOLYM OKIEM ZE TRZEBA KUPIC SE KARNET BO JAK PRZYJEDZIE LEGIA I WISLA TO BILETY W KASACH BYDOM PO 30 ABO I WIECEJ JO WIYM ZE PEWNO DUZO SIE ZAOSZCZEDZI NA KARNECIE JESZCE NIE WSZYSTKO STRACONE PANOWIE KARNETY MOZNA JESZCE ZAMAWIAC WIEC ROBIC ZDJECIA I DAWAC NA CICHO
z tym pismem to dobry pomysl trzeba w jakis sposob interweniować bo jak tak dalej bedzie to na szpile bedzie łazić po 500-1000 osob tak jak na groclinie czy odrzeCOBRA pisze:Moim zdaniem powinnobyc wystosowane jakies pismo do zarzadu ks Ruch od strony kibicow bo to co oni wyprawiaja wola o pomste do nieba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
A mnie sie wydaje, że w poniedziałem o licencji nie zdecydowały żadne dokumenty tylko konkretna łapówa dla sadowskiego i spółki. Pank Klimek chce ją teraz odzyskać naszym kosztem.
Mam ogromny szacunek i wdzięczność do tego człowieka, ale nie tędy droga... Ciapranie się w łajnie, które się nazywa "Polska piłka" wymaga niestety czasem poświęceń. Jest juz u nas 2,5 roku, myśle że zna juz realia....
Na marginesie tematu proponuje książkę Rafała Steca "Piłka sss... kopana". Świetnie opisuje wszystkie patologie naszego futbolu. Ino po lekturze nie rezygnujcie z karnetów.
PyRsk
Mam ogromny szacunek i wdzięczność do tego człowieka, ale nie tędy droga... Ciapranie się w łajnie, które się nazywa "Polska piłka" wymaga niestety czasem poświęceń. Jest juz u nas 2,5 roku, myśle że zna juz realia....
Na marginesie tematu proponuje książkę Rafała Steca "Piłka sss... kopana". Świetnie opisuje wszystkie patologie naszego futbolu. Ino po lekturze nie rezygnujcie z karnetów.
PyRsk
Panie, zmiłuj się nad nami...
- modzik
- Kontakt:
Nie przesadzej z takimi tekstami....Lofs pisze:A mnie sie wydaje, że w poniedziałem o licencji nie zdecydowały żadne dokumenty tylko konkretna łapówa dla sadowskiego i spółki. Pank Klimek chce ją teraz odzyskać naszym kosztem.
Ludzie kierzy chcieli dowac wszystkie swoje pieniadze po to,zeby Ruch grol w tyj OE tera sie ciepia o 5 zeta za Sosnowiec

[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]
-
z tymi biletami to jest cyste dziadostwo!!tak jak wtos wyzy napisol"zeby na szpile niy laziylo po 1000 ludzi"!!jo mom karnet to to mom kajs,ale napewno sie byda lepij cuł jak na szpilu bydzie 12 tys. kiboli,a nizeli tysionc dwiesta!!ale to jus niy łodymie zalezy 

RUCH Chorzów....BRAMA DO INNEGO WYMIARU
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...
CHELSEA FC...
ATLETICO MADRID...
ja, ja geRhat - jak zwykle prawisz madrosci...gerhat pisze:przypomnienie!!!
co kwartał 350.000,-złotych polskich
jak za rok chcymy licencja to czeba uzbierać 1,4 mln złotych polskich
oczywiście mogymy sprzedać Barana, Adamsa i Grzyba, może sie tyla uzbiero wzamian za tanie bilety tylko co wtedy bydymy sam pisać?
Niedowano chicelimy oddać krew i pora innych rzeczy za licencja a teraz 5 złotych polskich w oczy kole.
Jak chcemy osiągać takie wyniki jak w Grodzisku to nie tylko zawdonicy muszą się do tego przyłożyć.
Takie jest moje zdanie.
Ale ja podpinam sie do kolesia, ktory pisze: co lepsze 5000 ludu za 25 zl, czy 10-12 tys za 15???
Wybor nalezy do Ciebie.
Jezeli na sosnowiec przyjdzie wiecej niz 6000-7000 (za 25 zl ofkoz) to zwracam honor.

Dla mnie, podobnie jak dla Ciebie te 5 zl nie jest fortuna, niestety ja w przciwienstwie do co niektorych, mysle rowniez o innych: 25 zl dl dla niektorych kwota jednodniowego bytu. Zrozum to.
Reasumujac: zgadzam sie na 25 na mecze: z Gornikiem, Legia, Wisla, Sosnowcem, Polonia POD WARUNKIEM ze z groclinem, odra, belchatowem gramy za max 15 zl. W co osobiscie nie wierze

ps. dam nawet 35 zl za bilet, zle chce widziec druzyne walczaca o mistrzostwo, grajaca w Pucharach i ogladajac Ruch w wygodnym krzeselku na zadoszym stadionie...
-
- Kontakt:
Nie chodzi tu o mnie. Jo mom kasa i moga płacic za bilet na każdy szpil nawet po 50 zł. Wq...ia mie, że:modzik pisze:Nie przesadzej z takimi tekstami....
Ludzie kierzy chcieli dowac wszystkie swoje pieniadze po to,zeby Ruch grol w tyj OE tera sie ciepia o 5 zeta za Sosnowiec Jak je zle,to wszyscy sie wstowiaja, rzucaja obietnice ... a jak wszystko wylazi na prosta,to wszystko by chcieli miec za free... Tego nie umia zrozumiec nojbardzij. Zdecydujcie sie - abo ja abo niy! A nie roz tak a roz tak...
1) nie szanuje się kibiców podnosząc ceny o 150% w przeciągu roku. Bilety po 20 zł nie zdążyły nawet zadebiutować bo juz zostały podniesione. Bezczelne i cyniczne wykorzystywanie naszej miłości do Ruchu. Zarząd doskonale wie, że wielu, żeby wejść na szpil, wydusi ze swojej krwawicy, wyżebro abo nawet komuś podpieroli ta kasa. Podkreślom roz jeszcze, że mnie to nie dotyczy, bo mom karnet, a nawet choćby to mnie stać zapłacić więcej za bilet.
2) co z pełnym stadionem i nowymi kibicami? wejście w pięknym stylu do OE jawiło się jako szansa na pełny stadion co szpil, nowych młodych kibiców i polepszenie sytuacji w dzielnicach, w których dominują geje abo szczewa. Juz to tyż było maglowane kiedyś, że nie każy rodzi się kibicem. Wielu czeba zarazić tym bakcylem. A weź tu kogoś namów (szczególnie bajtla bez kasy), żeby jechoł z Tobą na Ruch i jeszcze za to zapłacił 25 zł! Obawiom sie, że mogymy nie wykorzystać historycznej szansy.
Uważam podwyżke za bardzo zły krok, który nie tylko nie przyniesie korzyści finansowych i kibicowskich, ale wygeneruje straty.
PozdRawiom
Panie, zmiłuj się nad nami...
- ROHAN2
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- omas
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dużo złego decyzja o tak raptownej podwyżce biletów zrobi dla klubu.
to krótkowzroczny sposób na pokrycie dziur w budżecie klubu.
ktoś, kto ustalił te ceny jest odrealniony od rzeczywistości, niech sie postawi w skórze małolata bez dochodów bądź ojca który zarabia średnią krajową i chce zabrać na mecz swoje pociechy by zarazić je miłością do Niebieskich. mamy nieugruntowaną póki co sytuację w ekstraklasie do której wracamy po 4 latach absolutnie nie w roli potentata i sezon może być cieżki, region dalej nie jest bogaty, ludzie zarabiają średnio, a ceny biletów doszlusowały bądź przerosły konkurencję ligową. trzeba komuś odpwiedzialnemu za te decyzje w miarę szybko uzmysłowić że nie tędy droga, inaczej odstraszymy całkiem sporą grupę ludzi, którzy na bazie euforii z ostatnich okresów w 2 lidze chwytaja bakcyla, od chodzenia na Cichą.
Czym skorupka w młodości nasiąknie tym na starość trąci (oby nie nasiąknęła sąsiedzko katowicko bądź zabrzańsko), bo gdzieś dzieciaki, szczególnie te z miast gdzie obecnych jest więcej klubów śląskich moga znaleźć swoje miejsce.
to krótkowzroczny sposób na pokrycie dziur w budżecie klubu.
ktoś, kto ustalił te ceny jest odrealniony od rzeczywistości, niech sie postawi w skórze małolata bez dochodów bądź ojca który zarabia średnią krajową i chce zabrać na mecz swoje pociechy by zarazić je miłością do Niebieskich. mamy nieugruntowaną póki co sytuację w ekstraklasie do której wracamy po 4 latach absolutnie nie w roli potentata i sezon może być cieżki, region dalej nie jest bogaty, ludzie zarabiają średnio, a ceny biletów doszlusowały bądź przerosły konkurencję ligową. trzeba komuś odpwiedzialnemu za te decyzje w miarę szybko uzmysłowić że nie tędy droga, inaczej odstraszymy całkiem sporą grupę ludzi, którzy na bazie euforii z ostatnich okresów w 2 lidze chwytaja bakcyla, od chodzenia na Cichą.
Czym skorupka w młodości nasiąknie tym na starość trąci (oby nie nasiąknęła sąsiedzko katowicko bądź zabrzańsko), bo gdzieś dzieciaki, szczególnie te z miast gdzie obecnych jest więcej klubów śląskich moga znaleźć swoje miejsce.
-
- Kontakt:
Jak tak dalyj pójdzie taniej bydzie kupić C+ i imprezować w doma. Jo wiem że to jest Ruch, ale nasza Cicho to nie jest San Siro. Kupisz se bilet za 25 zł, a nie wiesz czy se siądziesz, nie wiadomo czy nie zmokniesz, a co najlepsze czy ochrona zechce cie wpuścić od początku meczu. To kpina
Może osoby odpowiedzialne by się tym zajeły, może jakiś proteścik
, z pzpn-em my sie dogodali, to z naszymi momy sie nie dogodać.

Może osoby odpowiedzialne by się tym zajeły, może jakiś proteścik

Ostatnio zmieniony 29 lip 2007, o 14:03 przez Blue Mic, łącznie zmieniany 1 raz.
a moim zdaniem to jest tak jak do zarządu baby sie pchają !!!! Tako Drabik czy Sobstyl.. nic do nich nie mom... ale czuja, że narazie ino przeszkadzają (Drabik napisała tego newsa o podwyżkach !!!) Jo już napisoł [email protected] mejla do klubu z zażaleniem... jak nie zainterweniujemy to na Legia czy Wisła bilet bydzie po 30zł !!
Mom dość tych szopek !! Piłka nożna dla kibiców !! po NORMALNYCH CENACH !!! Czyli góra 20zł !! (choć i tak jak na te warunki na stadionie to góra 15zł