Koniec piłki w Chorzowie ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bylem przygotowany na slaba postawe , ale po tym co zobaczylem z Tlokami nie ochlonolem jeszcze do dzisiaj - jestem zalamany i co gorsza nie widze pod rzadami rogali szans na poprawe. Najgorsza jest totalna rezygnacja i apatia zawodnikow i kibicow ( nawet protest i petycja byla przez wiekszosc olewana - bo to i tak nic nie da ...).Przezylem lata chwaly i 3 spadki , ale ten ostatni to koszmar i nie mam pojecia jak to sie skonczy ( oby nie jak w tytule tego postu ).
Jestem na urlopie i mimo wszystko mam zamiar zobaczyc 2 kolejne mecze " mojego RUCHu " bo kto wie co przyszlosc przyniesie ...
Jestem na urlopie i mimo wszystko mam zamiar zobaczyc 2 kolejne mecze " mojego RUCHu " bo kto wie co przyszlosc przyniesie ...
WIARa!!!
Wlasnie od tego chce zaczac pamietajcie ze wiara czyni cuda,choc zgadzam sie ze rogala musi odejsc to jego koniec-i niechce zeby byl to tez koniec ukochanego klubu. Nierozumie ze brak pieniedzy na zawodnikow mlodych ambitnych ktozy by chcieli sie pokazac bo srutwa(szacunek)! on juz niema motywacji zreszta tak jak wiekszosc naszych orlow moze lepszym rozwiazaniem byloby dac pograc mlodzierzy oni bynajmniej by chcieli!!! i spadek do niszej ligi niebylby taki straszny! i jeszcze jedno 2-liga jest w tym sezonie niesamowicie silna oprucz paru zespolow np.tloki,polar itp.wiec jak sie niewygrywa z takimi to zkim mamy wygrywac!!!!
WIARa!!!
Wlasnie od tego chce zaczac pamietajcie ze wiara czyni cuda,choc zgadzam sie ze rogala musi odejsc to jego koniec-i niechce zeby byl to tez koniec ukochanego klubu. Nierozumie ze brak pieniedzy na zawodnikow mlodych ambitnych ktozy by chcieli sie pokazac bo srutwa(szacunek)! on juz niema motywacji zreszta tak jak wiekszosc naszych orlow moze lepszym rozwiazaniem byloby dac pograc mlodzierzy oni bynajmniej by chcieli!!! i spadek do niszej ligi niebylby taki straszny! i jeszcze jedno 2-liga jest w tym sezonie niesamowicie silna oprucz paru zespolow np.tloki,polar itp.wiec jak sie niewygrywa z takimi to zkim mamy wygrywac!!!!
- Lutz
- Kontakt:
Re: WIARa!!!
Co ty pi***olisz jacko jo juz mom problym z Ruchym w II lidze a ty pierd...o III.To niech ku*** zaroz tyn klub rozwiaza.II liga je silno ??Na taki klub jak Ruch , ku*** jak my nisko upadli szkoda godac i plakac sie chce jak sie takie cos czyto.jacko pisze:Wlasnie od tego chce zaczac pamietajcie ze wiara czyni cuda,choc zgadzam sie ze rogala musi odejsc to jego koniec-i niechce zeby byl to tez koniec ukochanego klubu. Nierozumie ze brak pieniedzy na zawodnikow mlodych ambitnych ktozy by chcieli sie pokazac bo srutwa(szacunek)! on juz niema motywacji zreszta tak jak wiekszosc naszych orlow moze lepszym rozwiazaniem byloby dac pograc mlodzierzy oni bynajmniej by chcieli!!! i spadek do niszej ligi niebylby taki straszny! i jeszcze jedno 2-liga jest w tym sezonie niesamowicie silna oprucz paru zespolow np.tloki,polar itp.wiec jak sie niewygrywa z takimi to zkim mamy wygrywac!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jacko- co to mo byc ze 2 liga jest silno? Na Ruch Chorzow?!. Nie pisz ze druga liga jest silna. Dla mnie juz szok ze spadli. Nie widzialem innej mozliwosci jak powrot do ekstraklasy tym sezonie. Jak spadli pierwszy raz to pykali takim ekipom 2 ligowym po 3-0 do przerwy. Widac bylo ze Ruch Chorzow WALCZY. Wtedy 2 liga to tez nie byly byle jakie zespoly. Nie bylo na nich bata w 2 lidze. Potem w pierwszej zreszta tez. Z roku na rok coraz wieksze dziadostwo i upadek, ktory siegnal teraz dna. Nie wyobrazam sobie ze moga byc jeszcze nizej. Wielu chlopakow marzylo o tym aby ubrac koszulke z eRka. A ci, ktorzy ja teraz nosza robia lache ze wychodza na boisko. Ruch umiera na moich oczach zabijany przez kilku ludzi. Historie ktora budowaly pokolenia teraz sie lekka reka rozwala. To jest szok. Boje sie myslec co bedzie dalej, jesli nic sie nie zmieni.
Niestety musze powtorzyc za Lysym-
Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich
Niestety musze powtorzyc za Lysym-

Pozdrowienia dla wszystkich Niebieskich
-
- Kontakt: