Niebieskie kobiety:D
Niebieskie kobiety:D
czy to prawda ze bilet na jednorazowy mecz ma kosztowac 20 zl? i nie ma znizek dla kobiet i dzieci? jesli tak to jest to kpina! skad niby dzieciak ma wziasc 20 zl na jeden mecz?Jestem w stanie wydac kazde pieniadze na mecz Ruchu ale pamietajcie ze sa tez wierni kibice ktorzy jeszcze nie maja szansy zarabiac i dla takich jest to noz w plecy...
Ostatnio zmieniony 28 lip 2007, o 09:54 przez xxx89, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ech.. u mnie taki mecz to wydatek 60zl + dojazd. Ja+mąż+syn. Ech... nie pomysleli.. to fakt
Poprostu zrezygnuje sie z ilus tam meczy 

[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]
- Amela
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie powinienem sie udzielac, ale nie rozumiem dlaczego dla kobiet powinna byc znizka ? Czyzby jakas dyskryminacja mezczyzn ? Rozumiem, ze dla dzieci ulgowy, ale kobiety powinne placic tak samo co mezczyzni.xxx89 pisze:czy to prawda ze bilet na jednorazowy mecz ma kosztowac 20 zl? i nie ma znizek dla kobiet i dzieci? jesli tak to jest to kpina!
-
- Kontakt:
Tak sobie to czytam i chyba coś tu jest nie tak, nasza rodzina liczy 3 osoby, gdyby każdy z nas chciał kupić karnet to wyszłoby, że: ja siedziałabym na 1, mąż na jednym z sektorów 2,5,6,7 a nasza 15-m-czna córka byłaby na 9Danuta Drabik-strona główna pisze:Cena karnetu dla dzieci i młodzieży do 14 lat na SEKTOR 9 - 45 PLN
Cena karnetu dla kobiet na SEKTOR 1- 90 PLN
Cena karnetu na SEKTORY 2, 5, 6 i 7- 135 PLN

Rozumiem, że po to są te karnety, żeby respektować numery sektorów na które są. Bo jeśli mogłabym wejść z córką na 1 z karnetem na 9 to gdzie tu sens i logika, a mąż ma chodzić osobno, bo karnetów na 1 dla mężczyzn nie przewidziano

Co jak co ale akurat w tym temacie znów ktoś nie pomyślał. Mam nadzieję, że Pani Danuta zajrzy do tego tematu i doczekam się odpowiedzi. Bardzo chciałabym chodzić na mecze całą rodziną, cieszyłam się, na najbliższy mecz u siebie w trójkę, ale widzę, że przynajmniej w tym sezonie wspólne mecze pozostaną w sferze marzeń. Dzieci do lat dwóch (czasem 3) mają nawet wczasy gratis, że nie wspomnę o przejazdach komunikacją miejską, wstępach o ile się nie mylę to np. do ZOO a na Cichą potrzebują bilet/karnet i to na sektor inny niż rodzice

EDIT: Właśnie wysłałam mail w tej sprawie do klubu, mam nadzieję, że doczekam się odpowiedzi, poprosiłam też o odpowiedź na stronie głównej, bo myślę, że rodzin z takimi dziećmi jest więcej.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
Tak wiec Cicha 6 powoli staje sie zamknieta dla rodzin..w zeszlym sezonie tyle si emowilo o sektorze rodzinnym dla calych rodzin o dodatkowym bezpieczenstwie aby na mecz znow mogly przychodzic cale rodziny itd a w tym sezonie okazuje sie ze kazdy czlonek rodziny powinien siedziec na innym sektorze! a przychodzac na mecz bez karnetu ,jeden wypad dla 3 osobowej rodziny to koszt ok 60zl. Mysle ze bilet za 5zl dla dzieci i 10zl dla kobiet bylby idealnym rozwiazaniem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem czy zauwazyliscie na stronie Polonii Bytom... Tam kobiety i dzieci do lat 10 maja wstep wolny.
Swoja droga ja rowniez nie rozumiem owego wpisu
Czyzbym - jak juz kolezanka wyzej zauwazyla - miala byc rodzielona z synem ? Wogole jak oni sobie wyobrazaja to? Ze my matki - kibicki wezmiemy swoje pociechy i zostawimy w sektorze 9 a same przejdziemy na sektor 1 ? Troche taka segregacja przypomina mi sytuacje w Auschwitz... Wybaczcie porownanie (byc moze nie na miejscu) ale tam tez kazdy byl rozdzielany i przydzielany w osobne baraki
I ja jako matka niespelna 4 letniego syna tak sie tez czuje. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Poprostu nie i koniec. I co wiecej.. jesli mam isc na mecz to na pewno nie zyczylabym sobie "rodzielenia" mojej rodziny.. czy chociazby oddzielenia mojego meza ode mnie i syna.
Sprawa zakrawa na lekka paranoje...
Swoja droga ja rowniez nie rozumiem owego wpisu
Kod: Zaznacz cały
Cena karnetu dla dzieci i młodzieży do 14 lat na SEKTOR 9 - 45 PLN
Cena karnetu dla kobiet na SEKTOR 1- 90 PLN
Cena karnetu na SEKTORY 2, 5, 6 i 7- 135 PLN

Sprawa zakrawa na lekka paranoje...

[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
[/b][/color]
[/b][/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie dość, że nie na miejscu, to żenujace i poniżej wszelkiego poziomu to porównanie...Selene pisze: Troche taka segregacja przypomina mi sytuacje w Auschwitz... Wybaczcie porownanie (byc moze nie na miejscu)

Co do biletów... Fakt, poszaleli z cenami dla dzieciaków i kobiet... Niby rację mają Ci, którzy piszą, że znizki dla mlodych OK, ale dla kobiet z jakiego tytułu... niemniej jednak stanowimy mniejszość, czasami przychodzimy tylko dla towarzystwa, ale naszą obecnością dokładamy się do kasy i zaludniamy stadion

A za 15 mesieczne, a nawet 2,5 letnie dzieci się nie płaci... Wchodzi koleżanka to wiem... Ma bilet na siebie, wózek z córką gratis...