Lenczyk o nos

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
evn
Kontakt:

Lenczyk o nos

#1 Post autor: evn » 28 lip 2007, o 20:11

Orest Lenczyk jest bardzo doświadczonym trenerem. Szkoleniowiec cieszy się szacunkiem w środowisku piłkarskim, choć jest znany z "ciętego języka". Opiekun GKS Bełchatów w rozmowie z Gazetą Wyborczą w dobitnych słowach wyraził swoją opinię o zachowaniu działaczy Ruchu Chorzów.

- Z jednej strony chciałbym, żeby wszyscy dostali licencję, ale z drugiej strony krew mnie zalewa, kiedy pozwolenie na grę dostaje klub, który jest mi winien tyle kasy, że kupiłbym sobie luksusowy samochód - ujawnił trener GKS Bełchatów, Orest Lenczyk.
- Ruch Chorzów jest mi winien dużo więcej niż 100 tysięcy złotych. Ale i tak mają mnie w d... Ostatni raz w sierpniu ubiegłego roku wysłali mi 750 zł. Chamstwo, ale właściciel ma się dobrze, fryzjera nie zmienia, wyrzucił z klubu trenera, który zrobił mu dobrą robotę (Marek Wleciałowski wprowadził Ruch do ekstraklasy, obecnie jest asystentem Lenczyka - przyp. red.). Wiem, że ja fryzjera nie potrzebuję - dodał Lenczyk.
Zapytany, czy Polska ekstraklasa wywołuje u niego obrzydzenie, odpowiedział: - Wśród porządnych dziewczyn znajdują się też dziwki, ale ja w naszej lidze obstawiam się ludźmi porządnymi, do których mam zaufanie.

Lenczyk gnoju nazywajadz nasz klub "dziwka" i ze masz nas za nic to stales sie posmiewiskiem calegio Slaska !!! chcesz swa kase to wytocz proces tym co ci sa ja winni a nie obrazaj SSA Ruch Chorzowbo kasa p.Klimek by mogl cie zasypac lecz nie jestes sam leszczu po dlugi rogali!!

kiedys byles szanowany w Chorzowie lecz po swojej wypowiedzi nie zaslugujesz nawet na "per pan"Zapomniales jak chwaliles Chorzowian jak byles ich trenerem ale cosz...twoja polityka opiera sie na tym by chwalic zawsze czas obecny a reszte gnoic za rok,dwa twoim tokiem myslenia to Belchatow bedzie "be"

zrodlo : http://www.gorny.slask.prv.pl/
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

Karlus z Katowic
Kontakt:

#2 Post autor: Karlus z Katowic » 28 lip 2007, o 20:15

Długi trzeba spłacać, a jeżeli prawdą jest to, co mówi Lenczyk (750 zł rok temu), to źle świadczy to o obecnych władzach Ruchu. Jego irytacja jest zrozumiała - nie chodzi o parę złotych.
Z wywiadu nie wynika, że zdanie o dziwkach dotyczy naszego klubu.

evn
Kontakt:

#3 Post autor: evn » 28 lip 2007, o 20:17

Karlus z Katowic pisze:Długi trzeba spłacać, a jeżeli prawdą jest to, co mówi Lenczyk (750 zł rok temu), to źle świadczy to o obecnych władzach Ruchu. Jego irytacja jest zrozumiała - nie chodzi o parę złotych.
Z wywiadu nie wynika, że zdanie o dziwkach dotyczy naszego klubu.
'' Wśród porządnych dziewczyn znajdują się też dziwki, ale ja w naszej lidze obstawiam się ludźmi porządnymi, do których mam zaufanie ''

dziwki to chyba o nos jak o nos jest artykuł ;/
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

HBSiwy
Kontakt:

Re: Lenczyk o nos

#4 Post autor: HBSiwy » 28 lip 2007, o 20:20

- Z jednej strony chciałbym, żeby wszyscy dostali licencję, ale z drugiej strony krew mnie zalewa, kiedy pozwolenie na grę dostaje klub, który jest mi winien tyle kasy, że kupiłbym sobie luksusowy samochód - ujawnił trener GKS Bełchatów, Orest Lenczyk.

Jakbysmy nie dostali licencji to bys pan pieniazkow nigdy nie dostal.
A za to ze nazywasz Ruch dziwka nalezal by sie kopniak w ZIC albo raczej w R.. panie Orest.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Karlus z Katowic
Kontakt:

#5 Post autor: Karlus z Katowic » 28 lip 2007, o 20:21

Wywiad jest o wszystkim - mowa tam o różnych klubach.

http://www.sport.pl/pilka/1,70988,4347536.html

Johnny Walker
Kontakt:

#6 Post autor: Johnny Walker » 28 lip 2007, o 20:21

Nic, dosłownie NIC nie daje prawa obrażania Pana Klimka i Ruchu za długi Rogali!

Idiota se sprawy nie zdaje, że jakby Ruch nie dostał licencji i upadł, to ob by ch*** zobaczył a nie kase.

Karlus z Katowic
Kontakt:

#7 Post autor: Karlus z Katowic » 28 lip 2007, o 20:25

Niestey dług jest długiem Ruchu, a nie Rogalika. I z tego co czytam Lenczyk wkurza się o to, że przez rok nie zrobiono nic, by choć część tego długu uregulować. Dziwisz mu się? A że ma niewyparzoną gębę wiadomo nie od dziś.

HBSiwy
Kontakt:

#8 Post autor: HBSiwy » 28 lip 2007, o 20:36

Karlus Orest pierdzieli ze az sr** sie chce.Bez sensu.
Raz mowi ukarac caly klub bo mu nie placi a pozniej nie powinno sie karac klubu tylko osoby ktore narobily w nim bagna.
W takim razie nich idzie do pana Rogalika i powie ze chce swoje pieniazki na luksusowy samochod.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

stan01
Kontakt:

#9 Post autor: stan01 » 28 lip 2007, o 20:39

Ale przecież ten hadziaj mógł nic nie dostać gdyby Ruch postąpił tak jak inne kluby (niy byda już wymienioł jakie). Tak samo jak inni, odczuwom to, że ta dziwka odnosi sie do Ruchu. Leber po...any, dziwką to jest on, abo jego............................

Karlus z Katowic
Kontakt:

#10 Post autor: Karlus z Katowic » 28 lip 2007, o 20:41

Jerona, ludkowie, nie mogymy godać takich gupot skiż naszygo pszonio Ruchowi - chop mo recht, robioł w Ruchu i Ruch musi go spłacić. A forsztand powinien sie z chopym ugodać, coby ołpa z tyj cołkij złości hercklekotów niy dostoł.

HBSiwy
Kontakt:

#11 Post autor: HBSiwy » 28 lip 2007, o 20:47

Jasne wszyscy niech przidom po piniadze wszyscy na roz i ch.u.j.
Ostatnio czytalem wywiad z pewnym bramkarzem kiedys grajacym w Ruchu.
Otoz ten wspanialy golkiper bedacy chyba przez 4 mecze w naszej bramce wydziera kopare
i domaga sie kasy.
W poniedzialek bedzie wywiad w Fakcie z pania Krysia ktora prala getry w Ruchu za czasow pana z wielkim wasem. :rotfl:

Karlus z Katowic
Kontakt:

#12 Post autor: Karlus z Katowic » 28 lip 2007, o 20:51

A fto godo coby Lenczykowi placic zaroski tych sto tauzenów? Nale 750 zł w łońskim roku to przesada, pra?

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: jalboss » 28 lip 2007, o 20:59

Jak faktycznie Lenczyk godo o nos to jest psi h*j, a jak jest naprawde to wie ino nasz skarbnik.
I nikt Wleciała z Chorzowa nie wyganiał, sam poszedł dla lepszej kasy. Nie dziwota.
A jak Lenczykowi cos wisimy to chyba jest to ujete w liście spłat, bo wiadomo że 80 % mamy już spłacone. I nie wierze że to było 750 zł., prędzej 75 tys.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: L-o » 28 lip 2007, o 21:03

@ Karlus z Katowic

Co niy daje mu prawa na takie odnoszynie sie do noszego klubu, bo na przyklad jo identyfikuja sie z tym klubem i tym samym obrazil mie. I niy godej mi tu o ciyntym jynzyku bo jak sie chce to sie umi zachowac a niy "mo ciynty jynzyk" pod publiczka.

Karlus z Katowic
Kontakt:

#15 Post autor: Karlus z Katowic » 28 lip 2007, o 21:12

A jes ześ zicher co łon godo o Ruchu? Przeczytej tyn cołki tekst.

ODPOWIEDZ