Pilne. Podawajcie pytania do zarzadu i prezesa!
- anyfor
- Kontakt:
a jo jes ciekawy....?
szkoda żech tego wcześnij nie zauważył!
Ostatnio zmieniony 16 paź 2003, o 21:15 przez anyfor, łącznie zmieniany 1 raz.
- anyfor
- Kontakt:
Re: a jo jes ciekawy....?
[quote="anyfor"]Mie interesuje jakie pan prezes chce zrobić zakupy w zimie i skąd weźmie na to kasę ? , a kogo pozbędzie się z klubu? Jak długo będzie jeszcze się trzymał prezesury RUCHu i ewentualnie czy widzi już kogoś na swoje zastępstwo? Jeszcze jedno pytanie mi się teraz nasówa czy w klubie jest ktoś odpowiedzialny za reklamę i marketing? A dlaczego o to pytam?, bo mianowicie wydaje mi się że nazwa i logo klubu jest bardzo mało rozpowszechnione już nawet tutaj w Chorzowie , a co dopiero poza nim. Brak odpowiednich reklam, gazetek klubowych , a gadżety klubowe wystepują w znikomej ilości gatunków. Czy z tego nie ma odpowiedniej kasy dla klubu? Jeśli chodzi o banery reklamowe na stadionie to nic nie wskazuje że mamy XXI wiek! Więc za co mają płacić sponsorzy ? Z autopsji wiem także że cena za umieszczanie na nich reklam jest w Ruchu dużo droższe a nieżeli np. w takim GKSie( wiem bo znajomy który pracuje w pewnej firmie ,a jest sympatykiem Ruchu, chciał taki baner zająć swoją reklamą ,podpowiem że poważnej spółki na ryku, niestety...) I jeszcze jedno : stadion znajduje się przy bardzo ruchliwej trasie średnicowej , a jadąc nią czy to od str Katowic czy Świętochłowic ludzie powinni widzieć obok czego przejeżdżają !!!
Pozdrowienia. Ino szkoda że tak późno ten temat znalozłech !!!
Pozdrowienia. Ino szkoda że tak późno ten temat znalozłech !!!