Pilne. Podawajcie pytania do zarzadu i prezesa!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

a jo jes ciekawy....?

#31 Post autor: anyfor » 16 paź 2003, o 19:28

szkoda żech tego wcześnij nie zauważył!
Ostatnio zmieniony 16 paź 2003, o 21:15 przez anyfor, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
anyfor
Kontakt:

Re: a jo jes ciekawy....?

#32 Post autor: anyfor » 16 paź 2003, o 21:12

[quote="anyfor"]Mie interesuje jakie pan prezes chce zrobić zakupy w zimie i skąd weźmie na to kasę ? , a kogo pozbędzie się z klubu? Jak długo będzie jeszcze się trzymał prezesury RUCHu i ewentualnie czy widzi już kogoś na swoje zastępstwo? Jeszcze jedno pytanie mi się teraz nasówa czy w klubie jest ktoś odpowiedzialny za reklamę i marketing? A dlaczego o to pytam?, bo mianowicie wydaje mi się że nazwa i logo klubu jest bardzo mało rozpowszechnione już nawet tutaj w Chorzowie , a co dopiero poza nim. Brak odpowiednich reklam, gazetek klubowych , a gadżety klubowe wystepują w znikomej ilości gatunków. Czy z tego nie ma odpowiedniej kasy dla klubu? Jeśli chodzi o banery reklamowe na stadionie to nic nie wskazuje że mamy XXI wiek! Więc za co mają płacić sponsorzy ? Z autopsji wiem także że cena za umieszczanie na nich reklam jest w Ruchu dużo droższe a nieżeli np. w takim GKSie( wiem bo znajomy który pracuje w pewnej firmie ,a jest sympatykiem Ruchu, chciał taki baner zająć swoją reklamą ,podpowiem że poważnej spółki na ryku, niestety...) I jeszcze jedno : stadion znajduje się przy bardzo ruchliwej trasie średnicowej , a jadąc nią czy to od str Katowic czy Świętochłowic ludzie powinni widzieć obok czego przejeżdżają !!!
Pozdrowienia. Ino szkoda że tak późno ten temat znalozłech !!!
Obrazek

krzychuu

#33 Post autor: krzychuu » 17 paź 2003, o 21:08

Jakie zmiany dojda jak zespol bedzie dalej przegrywal

Zablokowany