Karnety jesien 2007
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OK, ale zwróć uwagę na dwie sprawy.adamas pisze:sa karnety ulgowe dla dzieci i kobiet wiec nie wiem o co te krzyki, dla dziecka juz 3ci mecz jest jakby za darmo, a u kobiet dzieje sie tak przy 5tym meczu
Karnet dla dziecka jest na inny sektor niż rodziców, z tego wynika, że ojciec idzie gdzie indziej, mama też na inny sektor a dziecko siedzi jeszcze w innym miejscu. Tak to wygląda na papierze, jak będzie wyglądać w praktyce się okaże, ale chyba po to karnety są robione na różne sektory, żeby to respektować a nie wpuszczać gdzie popadnie. Czy nie można usiąść na jednym sektorze całą rodzinąDanuta Drabik-strona główna pisze: Cena karnetu dla dzieci i młodzieży do 14 lat na SEKTOR 9 - 45 PLN
Cena karnetu dla kobiet na SEKTOR 1- 90 PLN
Cena karnetu na SEKTORY 2, 5, 6 i 7- 135 PLN

I druga sprawa: ile razy na mecz pójdzie takie 2-3 letnie dziecko. Moja córka ma 15 m-cy i bardzo chciałabym ją zabierać na każdy mecz, ale wiadomo że czasem mecz jest za późno, czasem leje i jest zimno, więc jeśli taki maluch pójdzie na 3-4 mecze z 9 to i tak jest dużo. Uważam, że dzieci do 3 lat powinny mieć wstęp na bilet lub karnet rodzica. Takie maluchy (do lat 2, czasem 3) mają nawet wczasy gratis a za wstęp na Cichą muszą płacić. To jakiś obłęd. Przynajmniej dla mnie jako mamy.
EDIT:
stan01 teraz widzę, że już o tym pierwszym problemie pisałeś, napisałam w tej sprawie do klubu - mam nadzieję, że doczekamy się odpowiedzi.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- brykol-chorzow
- Kontakt:
ze niby na sosnowiec bilet za 25zl bedzie ?! o_0, Oni nie zachecaja do kupienia karnetu a zmuszaja(28.07.2007) › Zapraszamy- ZAPISY TRWAJĄ do trzeciego meczu rozgrywanego przy ul. Cichej 6 w Chorzowie. Karnet zapewni stałe miejsce na stadionie a kasa zostanie w kieszeni! Pamiętacie te kolejki, Wasze rozgoryczone miny, kiedy słyszeliścieod kasjera, że biletów brak? Jednocześnie pragniemy poinformować, że cena biletu na mecz Ruchu Chorzów z Zagłębiem Sosnowiec ulega podwyższeniu o 5 PLN. Jednocześnie informujemy, że cena biletów może ulec zmianie ze względu na partnera, z którym będziemy rozgrywać mecz.
[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja sobie zamowilem karnet wiec mnie to tam pyka, ale to juz chyba z leksza przesada jest, to juz jest czyste zdzierstwo i nie przekonaja mnie argumenty ze trzeba dlugi pokryc, albo jakies inne :szokbrykol-chorzow pisze:ze niby na sosnowiec bilet za 25zl bedzie ?! o_0, Oni nie zachecaja do kupienia karnetu a zmuszaja(28.07.2007) › Zapraszamy- ZAPISY TRWAJĄ do trzeciego meczu rozgrywanego przy ul. Cichej 6 w Chorzowie. Karnet zapewni stałe miejsce na stadionie a kasa zostanie w kieszeni! Pamiętacie te kolejki, Wasze rozgoryczone miny, kiedy słyszeliścieod kasjera, że biletów brak? Jednocześnie pragniemy poinformować, że cena biletu na mecz Ruchu Chorzów z Zagłębiem Sosnowiec ulega podwyższeniu o 5 PLN. Jednocześnie informujemy, że cena biletów może ulec zmianie ze względu na partnera, z którym będziemy rozgrywać mecz.
- wolfik
- Kontakt:
To nam pieknie klub podziekowal za walke o licencje
Roczne dziecko nie wejdzie za darmo?

Roczne dziecko nie wejdzie za darmo?

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Więszej głupoty klub nie mógł zrobić. Dal mnie, ojca trójki dzieci, oznacza to w praktyce koniec wspólnych wyjazdów na mecze w Hajdukach. Nie można było pomyśleć o karnecie rodzinnym?dziany83 pisze:Zas te marudzenie. Mocie bajtla do 14 lat, kupcie mu karnet i po sprawie, nawet jak nie wezniecie go na wszystkie szpile to i tak sie oplaco. Biletow za 2 zl bylo malo, zawsze larmo ze nie szlo ich kupic, jest tani karnet to kupowac a nie dupcyc.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- gnz
- Kontakt:
-
- Kontakt: