Letnie transfery....
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Ponoś czekomy jeszcze ino na jednego chopa ale w miyndzyczasie Zagłymbie wystawiyło na lista transferowo niyjakego Ozięmbały, ponoć synek utalyntowany, ambitny i CHARAKTERNY !! A jego akcja na KSZO robi wrazynie.
Skoro wystawiyli go na lista, to może niy byłby tak ciynzko sie dogodać !
ps. Pach tyż tam jest ale tymu przemądrzałkowi - stanowcze NIY !
Skoro wystawiyli go na lista, to może niy byłby tak ciynzko sie dogodać !
ps. Pach tyż tam jest ale tymu przemądrzałkowi - stanowcze NIY !
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sport.pl pisze:Do Chorzowa ma dziś przyjechać serbski obrońca Jovan Ninković, już wczoraj z zespołem trenował ukraiński bramkarz Eugen Kopyl. Zawodnik grał ostatnio w rezerwie drugoligowej Dynama Kijów (był kapitanem). Kopyl to także 24-krotny reprezentant młodzieżowej reprezentacji Ukrainy

szkoda ze nie udalo sie pozyskac zadnego srodkowego pomocnika ktory potrafilby rozegrac pilke
Tez Judżin
to ewentualnie jako 3 bramkarz, myślę, że Matko Perdijić ma pewne 2 miejsce, bo inaczej poszukałby zapewne klubu nowego.
Podsumowując okres transferowy to niestety słabo... Tak jak napisał HKSADIK, szkoda, że nie sprowadziliśmy rozgrywającego. Ale cóż, przez te zawirowania z licencją można działaczom wybaczyć... chociaż częściowo.
Wie ktoś moze do kiedy wolno zgłaszać kadrę i czy są w ogóle jakieś ograniczenia czasowe? Bo nie wiem czy J. Ninkovicia zdażymy zgłosić do rozgrywek.

Podsumowując okres transferowy to niestety słabo... Tak jak napisał HKSADIK, szkoda, że nie sprowadziliśmy rozgrywającego. Ale cóż, przez te zawirowania z licencją można działaczom wybaczyć... chociaż częściowo.
Wie ktoś moze do kiedy wolno zgłaszać kadrę i czy są w ogóle jakieś ograniczenia czasowe? Bo nie wiem czy J. Ninkovicia zdażymy zgłosić do rozgrywek.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
astrzębie nie zagra w najsilniejszym składzie. W pierwszej kolejce z powodu kontuzji pauzować będą Marcin Bednarek oraz Tomasz Ciemięga. Dodajmy, że jastrzębianie jak dotąd nie porozumieli się z Ruchem Chorzów w sprawie pozyskania 20-letniego napastnika Michała Haftkowskiego. - Jeszcze nic straconego. Mamy miesiąc czasu, żeby zdążyć przed zamknięciem okna transferowego. Najprawdopodobniej go wypożyczymy - wyjaśnia Langer.
CO GO CHCA SIE POZBYC?????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO GO CHCA SIE POZBYC?????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: