Licencja jest... wyciągnijmy wnioski
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebieska
Ogólnie zgadzam się z wszystkimi Twoimi "plusami"pod każdym punktem się podpisuję
(1do 7)
Co do minusów.
Własnie może dzięki bałaganowi ,dzięki Panu Zientkowi ,Każdy w Polsce zobaczył,ze Ruch Chorzów to nie tylko lokalny klubik, nie jakiś tam Klub z długami.
Tylko 14krotny Mistrz Polski z wiernymi kibicami nie tylko na Śląsku ,ale w całej Polsce,w Europie,na Świecie.
Z całej piłkarskiej Polski płyneły słowa poparcia( prócz j...go Płocka) dla Ruchu w OE!
Myślę,ze teraz dużo prosciej pokazać jaką marką cieszy sie Ruch Chorzów,będzie łatwiej rozmawiać z potecjalnymi sponsorami ,właśnie opierając się na przykładzie z licencją.
Obym się nie mylił.
Może za kilka dni,tygodni pojawi się jakaś firma ,która stwierdzi,ze wybrała Ruch właśnie dlatego,ze ma tak dużo i tak wspaniałych kibiców.
A wtedy chyba będzie trzeba podziekować Panu Ziętkowi.
Amen
Ogólnie zgadzam się z wszystkimi Twoimi "plusami"pod każdym punktem się podpisuję
(1do 7)
Co do minusów.
Niebieska pisze:1. niesamowite zjednoczenie kibiców, ogromne poparcie dla Ruchu środków masowego przekazu, zwykłych ludzi a także osób publicznych i mediów
Własnie może dzięki bałaganowi ,dzięki Panu Zientkowi ,Każdy w Polsce zobaczył,ze Ruch Chorzów to nie tylko lokalny klubik, nie jakiś tam Klub z długami.
Tylko 14krotny Mistrz Polski z wiernymi kibicami nie tylko na Śląsku ,ale w całej Polsce,w Europie,na Świecie.
Z całej piłkarskiej Polski płyneły słowa poparcia( prócz j...go Płocka) dla Ruchu w OE!
Myślę,ze teraz dużo prosciej pokazać jaką marką cieszy sie Ruch Chorzów,będzie łatwiej rozmawiać z potecjalnymi sponsorami ,właśnie opierając się na przykładzie z licencją.
Obym się nie mylił.
Może za kilka dni,tygodni pojawi się jakaś firma ,która stwierdzi,ze wybrała Ruch właśnie dlatego,ze ma tak dużo i tak wspaniałych kibiców.
A wtedy chyba będzie trzeba podziekować Panu Ziętkowi.
Amen
- esiu1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
esiu1920 pisze:Wniosek jest taki że trzeba się zabrać za podgrzewaną murawe, bo w przyszłym sezonie może być problem jak tylko my jej nie będziemy mieć. Nie wolno dawać argumentów tym złodziejom z Miodowej.

Panie Kopel weź pan to pod uwagę, żeby przed następnym sezonem nie odbyła się mobilizacja tym razem przeciwko panu !! Tym bardziej, że po tej rundzie murawa zniszczona będzie na pewno na amen ! Więc i pretekst masz pan dobry
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o polityków to trzeba jeszcze pamiętać o władzach Sejmiku Województwa Sląskiego na czele z marszałkiem Moszyńskim i wojewodą Pietrzykowskim:
http://www.silesia-region.pl/wiadomosc.php?id=2113
Ten list bardzo mile mnie zaskoczył. Ogromny minus dla onetu (praktycznie zero informacji) i 90minut.pl (ale czego się spodziewać po warszawsko-zagłębiowskim portalu)
http://www.silesia-region.pl/wiadomosc.php?id=2113
Ten list bardzo mile mnie zaskoczył. Ogromny minus dla onetu (praktycznie zero informacji) i 90minut.pl (ale czego się spodziewać po warszawsko-zagłębiowskim portalu)
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a świstaki siedzom i sreberka ....Widzew Łódź, Ruch Chorzów oraz Odra Opole i Pogoń Szczecin – te kluby nie chcą spłacać rachunków swoich poprzedników, tłumacząc się, że nie mają z nimi nic wspólnego. – Skoro nie mają, to niech sobie grają w piłkę poza strukturami PZPN – proponują prawnicy Wydziału Dyscypliny.
System działania jest zawsze ten sam: klub nie spłaca długów, które rosną w lawinowym tempie, wreszcie zmienia osobowość prawną, np. ze stowarzyszenia powstaje spółka albo ze spółki jeszcze inne spółka.
- Odczepcie się od Widzewa, bo licencję dostał legalnie i to dwa razy - powtarza związany z łódzkim klubem Zbigniew Boniek. "Zibi" często powołuje się na orzeczenie sądu powszechnego, którego zdaniem obecny Widzew nie musi spłacać długów innych podmiotów.
- I to jest właśnie problem, który trzeba rozwiązać. Jeśli Widzew chce grać w lidze, to musi spłacać długi Widzewa - wyjaśnia członek WD Paweł Nogal. - Jeżeli kluby nie będą spłacać długów, to muszą pożegnać się z rozgrywkami ligowymi. Nasza wykładnia odnosi się do wymiaru etycznego, bez którego rywalizacja sportowa nie ma sens
Dla mnie to nowość że Ruch nie chce spłacać długów bo nie ma z nimi nic wspólnego.
To chyba jakas prowokacja Prezeglądu Sportowego, zwłaszcza ze o ile mnie pamięć nie myli Polonia Warszawa zrobiła to samo co Widzew, ale o nich cicho.
- ch-R
ku*** te długi to nom beda wypominac i bedzie sie to ciaglo jak smród po gaciach. pzpn nom nie do żyć , zaczelo sie od licencji , zakazy stadionowe , ograniczenie publicznoisci tera zas te dlugi potem zas cos wymysla . Zaloza sie ze jak Ruch splaci to co mo spłacic to wymysla ze mo splacac jeszcze to co wczesniej nie bylo zatwierdzone przez pzpn 

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Temat pewnie jeszcze bedzie wracal jak bumerang
Wywiad z Rafałem Kwiecińskim
Wywiad z Rafałem Kwiecińskim
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]