Rzecznik Ruchu Chorzow!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Blue Mic
Kontakt:

#61 Post autor: Blue Mic » 24 lip 2007, o 20:26

Nowa Pani Rzecznik :hyhy: - moim zdaniem najlepszy transfer i wzmocnienie tego lata :)
Kolejny krok w budowie Wielkiego Ruchu

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: grzej » 24 lip 2007, o 20:27

Blue Mic pisze:Nowa Pani Rzecznik :hyhy: - moim zdaniem najlepszy transfer i wzmocnienie tego lata :)
Kolejny krok w budowie Wielkiego Ruchu
oj tak, zgadzam sie

assjja
Kontakt:

#63 Post autor: assjja » 24 lip 2007, o 20:39

Prawdopodobnie wreszcie właściwy człowiek, na właściwym miejscu...
Odpowiednie wykształcenie i przygotowanie praktyczne... Sportowa pasja i zaangażowanie... Od razu rzucona na głębokie wody - poradziła sobie całkiem dobrze... Myślę, ze to będzie silny punkt w kontaktach klubu z mediami i kibicami!

marko65

#64 Post autor: marko65 » 24 lip 2007, o 21:14

Własciwy człowiek na własciwym miejscu.Myślę że p.Dorota spokojnie sobie poradzi z funkcją rzecnika prasowego bo jest osobom o własciwych predyspozycjach i smię twierdzic że będzie jednym z lepszych rzeczników jak nie najlepszym w całej OE .Życzę powodzenia. :)

uszy
Kontakt:

#65 Post autor: uszy » 24 lip 2007, o 21:43

Danuta Danuta :)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: spyru » 24 lip 2007, o 21:51

:super: :ok: Prawdopodobnie najlepszy transfer tego lata.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#67 Post autor: uRodzony na sektoRze » 24 lip 2007, o 21:54

Obrazek

Ogolnie jest Ok, ale jeszcze troche słabo u Niej z darem przekonywania

Pani Danuta: Ale juz prosze bez tej piosenki co wczesniej

Kibice: PZPN PZPN je*** je*** PZPN ;)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
mazeus_z
Kontakt:

#68 Post autor: mazeus_z » 24 lip 2007, o 22:14

Danuta Drabik
Kilkunastu kuzynów i bliskość intrygujących od najmłodszych lat obiektów sportowych robi swoje... Choć pracę w redakcji sportowej TV Katowice rozpoczęłam 5 stycznia 2000 w dość nietypowych okolicznościach. Bieganie z mikrofonem po boiskach dla kobiety to duże wyzwanie. Świat sportu to wspaniała przygoda, warto poczuć przynajmniej odrobinę każdej z dyscyplin na własnej skórze, choć na skeleton pewnie nikt by mnie nie namówił... Prywatnie absolwentka Polonistyki Uniwersytetu Śląskiego, doktorantka socjologii i niespokojny duch zakochany w rajdach terenowych, zwłaszcza po Saharze.

Tego sie doczytołem w necie. Widać że wszędzie jej pełno np. akcja niebieska wstązka
Obrazek

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#69 Post autor: Raul22 » 24 lip 2007, o 22:22

mazeus_z pisze:Danuta Drabik
Kilkunastu kuzynów i bliskość intrygujących od najmłodszych lat obiektów sportowych robi swoje... Choć pracę w redakcji sportowej TV Katowice rozpoczęłam 5 stycznia 2000 w dość nietypowych okolicznościach. Bieganie z mikrofonem po boiskach dla kobiety to duże wyzwanie. Świat sportu to wspaniała przygoda, warto poczuć przynajmniej odrobinę każdej z dyscyplin na własnej skórze, choć na skeleton pewnie nikt by mnie nie namówił... Prywatnie absolwentka Polonistyki Uniwersytetu Śląskiego, doktorantka socjologii i niespokojny duch zakochany w rajdach terenowych, zwłaszcza po Saharze.

Tego sie doczytołem w necie. Widać że wszędzie jej pełno np. akcja niebieska wstązka
hehe jakbys czesciej czytal forum to bys nie musial na necie tego szukac bo na stronce 3 juz to pisze w tym temacie ;)

Awatar użytkownika
mazeus_z
Kontakt:

#70 Post autor: mazeus_z » 24 lip 2007, o 22:27

Przepraszam poprawie sie :) ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#71 Post autor: milanos » 25 lip 2007, o 01:46

Ładna Pani Rzecznik... Ładna Pani Prezes... Najładniejsza Tradycja i Historia ...KS Ruch :D
Obrazek

scanerboy

#72 Post autor: scanerboy » 25 lip 2007, o 14:12

Również ja chciałem pozdrowić nową Panią rzecznik i życzyć sukcesów w naszym klubie - to na wstępie.

W sumie to przyszła mi do głowy mała reflekscja, która wprawiła mnie w dobry humor. Pomyślcie - babeczka rzuciła w diabły bardzo dobrą posadkę w telewizji i przyszła do naszego klubu.
Pomyślcie o wielu dziennikarzach z TVP Katowice, którzy porobili kariery: Durczok, Czyż i inni. Danka postanowiła to olać i przyszła do Ruchu.
Dwa wnioski się nasuwają: wielki szacunek dla Danki - dla niej taka decyzja to ryzyko, powiedział bym pokerowa zagrywka - której stawką jest jej kariera.
Wniosek drugi - skoro tacy ludzie postępuja w ten sposób, oznacza to, że wierzą w sukces Ruchu, ufają naszym sponsorom i właścicielom, ufają również nam - kibicom.

PANOWIE I PANIE!!! PRZEMYŚLCIE TO!!!

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#74 Post autor: Slawko » 25 lip 2007, o 16:02

Dokladnie. Najlepszy transfer tego lata.
Fajna mamy Pania Rzecznik ;)

W koncu ktos odpowiedni na tym stanowisku.

A no i mysle ze Pani Danuta odezwie sie do nas na forum :)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Boluś

#75 Post autor: Boluś » 25 lip 2007, o 19:24

scanerboy pisze:skoro tacy ludzie postępuja w ten sposób, oznacza to, że wierzą w sukces Ruchu, ufają naszym sponsorom i właścicielom, ufają również nam - kibicom.
i temu co jej dał "pierścionek w niebieskich barwach" ;)
gratulacje! :P

ODPOWIEDZ