Pilne. Podawajcie pytania do zarzadu i prezesa!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
grhoak

#16 Post autor: grhoak » 15 paź 2003, o 08:34

Czy w perspektywie powołania S.S.A. kontaktowano się z naszym byłym piłkarzem K. Warzychą w celu zainteresowania Go wykupieniem pakietu akcji ?

grhoak

#17 Post autor: grhoak » 15 paź 2003, o 08:59

Dlaczego mamy taki ch***wy stadion ?
Dlaczego organizacja meczy (nagłośnienie, muzyka, stoiska gastronomiczne, z pamiątkami) jest na pozomie gorszym niż w niejednym klubie 5 ligi?
Dlaczego podpisywane są kontrakty na które nie ma pokrycia w budżecie ?
Z jakiego powodu nie pracuje w klubie P. Jacek Blok ?
Na jaką sumę w chwili obecnej jest zadłużony klub ?
Dlaczego dla przykrywania, swoich nieudacznych działań na szkodę klubu, wykorzystujecie ostatnią ŚWIĘTOŚĆ RUCHU GERARDA CIEŚLIKA???
Jaki jest plan rozwoju klubu na przyszłe 12 miesięcy, czy w ogóle taki istnieje?
itd. itp.

W sumie każdy zna odpowiedź, no ale prezes na pewno ma swój pogląd na te sprawy.

marcyk
Kontakt:

#18 Post autor: marcyk » 15 paź 2003, o 09:21

Wtrace i swoje cztery pytanka:
1. Jakie na dzien dzisiejszy sa "aktywa" i "pasywa" Klubu tzn. ile mamy w kasie oraz ile i komu musimy oddac?
2. Jaki byl koszt wynajecia firmy ochroniarskiej na meczu z Polarem i z jakiej kasy zostalo to zaplacone? prywtnej prezesa czy klubowej?
3. Jak dlugo jeszcze bedziemy mamieni mzonkami w stylu: zalozenie SSA, "przewietrzenie szatni", wszyscy sa winni tylko nie ja (czyt. prezes)?
4. Kiedy w koncu bedzie NIEBIESKO?

WOJTEKK

#19 Post autor: WOJTEKK » 15 paź 2003, o 10:09

1.Przedewszystkim czy mozemy sie spodziwac szczerych odpowiedzi??
2.Co tak naprawde spodowało rozbicie całej druzyny i podzielenie sie zespołu na grupy?czy tylko finanse?
3.Dlaczego tak długo sie Pan upierał o pozostawieniu Mandrysza ?
4.Czy czuje sie Pan równiez winny za spadek do II ligi a jezeli tak dlaczego sie jeszcze gorzej dzieje niz w I lidze ??bo do tej pory mamy same oskarzenia po obu stronach
5.Czy powaznie Pan traktuje nas kibiców? czy zdaje Pan sobie sprawe,ze te 2 tys,ludzi kupuje bilety i mimo wszystko jedzie na Ruch nawet jak ja z kobieta i kolega Volkiem z Tychów a inni jeszcze dalej i zostawia ja dla klubu wraz z sercem?czy rozumie Pan sens słów "RUCH TO MY A NIE WY"

WOJTEKK

#20 Post autor: WOJTEKK » 15 paź 2003, o 10:51

1.Dalej chce Pan walczyc o awans do I ligi jezeli tak to jakimi srodkami??
2.Kiedy zrozumie Pan ze wojowac z kibicami to nienajlepsza metoda tym bardziej w obecnej sytuacji.
3.Czy oglada Pan serial "Na dobre i na złe"?? czy Pan tak jak my kibice utozsamia sie z Ruchem ???

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: wojt » 15 paź 2003, o 12:27

Nie widzę sensu pytać tego człowieka, jest juz za pożno miał 10 lat na przeprowadzenie reform. Nagle jak ziemia pali mu sie pod nogami próbuje szukać sponsorów, rozmawiac z kibicami itp.
Mam tylko jedno pytanie: Podaj datę abdykacji: dzien, miesiąc, rok???

Pepek
Kontakt:

#22 Post autor: Pepek » 15 paź 2003, o 13:36

A ja mam pytania do zawodnikow!

:arrow: Kto chce z was grac naprawde w RUCHU?

:arrow: Kogo obwiniacie slaba forma na boisku?

:arrow: Czy wiezycie dalej w awans do ekstraklasy?

:arrow: Ktory z was gra tylko dla pieniedzy?

:arrow: I teraz prozba prosze zagrajcie dla nas dobry mecz w Opocznie i go wygrajcie :!: Zagrajcie Dla Nas :!:

Karwa

#23 Post autor: Karwa » 15 paź 2003, o 16:06

1dlaczego ocenzurowaliscie strone??? (moze dlatego ze prawda was boli )
2dlaczego tak trzymiecie sie stolkow skoro nie wychodzi wam kierowanie Ruchem ?(moze i chcecie dobrze ale jest roznic miedzy chciec a moc .wiec powierzcie swoje stanowiska osba kompetentnym ktore znaja dzisiejsze realia i wiedza jak wyciagnac nasz klub z klopotow)

WOJTEKK

#24 Post autor: WOJTEKK » 15 paź 2003, o 16:12

1.Jak wyglada sprawa zapłaty za operacje Macka Mizi i dlaczego klub niestac na pomoc mu w drugiej operacji?
2.Czy to prawda,ze Wlecial idzie za asystenta do Arki ??????a moze juz niechce byc w Chorzowie w Ruchu???

WOJTEKK

#25 Post autor: WOJTEKK » 15 paź 2003, o 16:28

1.Jak Pan mysli-KIEDY ZNIKŁA TA ATMOSFERA RODZINNA Z KTÓREJ SŁYNAŁ RUCH I CZY PO DZISIEJSZYM WASZYM SPOTKANIU JEST SZANSA ABYSMY ZNOWU RAZEM POWTÓRZE RAZEM STWORZYLI JA Z POWROTEM???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MiG29

#26 Post autor: MiG29 » 15 paź 2003, o 18:55

koniec, już jest po spotkaniu

Acid
Kontakt:

#27 Post autor: Acid » 15 paź 2003, o 19:37

Ma ktoś jakieś info odnośnie spotkania?? Były "ostre tąpnięcia" ??
Już mie śmieszą te ostre ruchy rogali.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2003, o 21:14 przez Acid, łącznie zmieniany 1 raz.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

grhoak

#28 Post autor: grhoak » 15 paź 2003, o 20:03

Nigdzie bo na ani jedno pytanie nie padła normalna konkretna odpowiedź.
Jedno co można było wywnioskować z tego co mówił pseudo prezes to , to że akcje nie istniejącej jeszcze S.S.A. już są podzielone..., komu przypadną? to tajemnica, po prostu toniemy na samo dno.

fuhr
Kontakt:

#29 Post autor: fuhr » 15 paź 2003, o 21:51

ja wszystko rozumie - tajemniece handlowe itp...ale az sie chce powiedziec ze nawet przyszli wspolnicy sie wstydza przyznac ze wspolpracuja z przezesem....

ile razy to slyszelismy ze juz, za moment bedzie SSA..., a mnie to wali czy bedzie ssa tylko niech sie prezes zmieni!

i niech sie nikt nie dziwi ze jakos w to nie wierzymy...
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Dzyn

#30 Post autor: Dzyn » 16 paź 2003, o 08:18

szkoda, ze dopiero teraz zauwazylech ten topic :x tyz bych miol kilka pytan, ale po co zadowac pytania na ktore i tak rogala nie jest w stanie odpowiedziec :x

Zablokowany