cenzura na oficjalnej !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: wojt » 13 paź 2003, o 21:14

Vahanara "wywołałem Cie do tablicy" ponieważ przypominam sobie jak często niestety wraz z Krzysiem prwie w każdym poscie próbowałeś tłumaczyc zarząd, dawałeś przykłady biedy Gksu i Widzewa(gdzie oni teraz a gdzie my), może nieświadomie ale byłeś adwokatem tego zasranca który próbuje nam teraz zamknąc geby. Musisz przyznać że stracilismy bardzo duzo czasu min. przez takich jak ty którzy wszystkie nieudolne decyzje tej bandy tłumaczyli zła kondycja finansową regionu i tym podobnymi pierdołami. Gdybysmy wszyscy wtedy solidarnie staneli i zareagowali moze tego tchorza juz by nie było, a tak mamy pazdziernik, Rogala ma się dobrze, a drużyna zmierza do III ligi.
Po ostatnich wyczynach grabarza zastanowiło mnie dlaczego tak długo sie nie odzywasz? Czyżbyś przeglądał swoje dawne posty?
Mam nadzieje że dla Ciebie, w tej sytuacji równiez stało sie jasne że priorytetową sprawą dla dobra Ruchu jest wyrzucenie tych wrzodów.
Oby nam tylko wystarczylo determinacji w walce. Boję sie że wielu z nas jest tak rozgoryczonych obecna sytuacja że ma wszystkiego dosyć.
Nie możemy się teraz poddawać.
Pozdrowienia dla Vahanary

fuhr
Kontakt:

#32 Post autor: fuhr » 13 paź 2003, o 21:22

miejmy nadzije ze sa to podrygi zdechlej ostrygi

ZERO HONORU PANIE ROGALA :oops:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

niebieski78

#33 Post autor: niebieski78 » 13 paź 2003, o 21:27

jest druga strona medalu ktorej jakby nie widzicie ..o kim jest ostatni glosno O NAS o kim pisza w gazetach O NAS a tym samym "KTOŚ" sie nas boi i probuje zamknac usta

po co cos zmieniac skoro "Ruch to MY a nie wy "to badzmy dalej strona oficjalna kazda wojna ma ofiary (niech komentaze beda nasza) ale na forum komuchy moga nam naskoczyc a medialna sila przekazu wiadomosci na tej stronce jest nieporownywalnie wieksza od kazdej innej czytaja to wszyscy I NIECH ROGALA BOLI ZE SAM NAS WYCHODOWAL!

WOJTEKK

#34 Post autor: WOJTEKK » 14 paź 2003, o 14:14

Na najblizszym meczu proponuje zaspiewac tak
KRYSTIAN ROGALA I FORUM NAM ro***erdala potem wiadomo z CHORZOWA NIECH wy***rdala niech wie hu* na kaczych szłapach ze wiemy ze cenzuruje byc moze wtedy suki z armatkami wjada juz na mecz co rGALIKU :twisted:
albo jeszcze tak CENZOR ROGALA I FORUM NAM ro***erdala :twisted:

ruchfans
Kontakt:

#35 Post autor: ruchfans » 14 paź 2003, o 16:38

Ja już ni mom słów na tego ciula. Wiecie jak pierdolną posiadłość ma w Świętochłowicach??? Mam pytanie skąd go stać na takie luksusy? Gdzie sie podziały pieniądzę najpierw za transfery Warzychy albo np za Jakuba Wierzchowskiego. Po sprzedarzy tamtych nikt do nas nie przychodził. Gdzie te pieniądze? I on nam bedzie zabraniał tego albo tamtego. Niech sie je*** - wolność słowa panuje i niech wy***rdala. Pozatym strona chyba nie jest jego własnością???

ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: wojt » 15 paź 2003, o 00:37

Ruchfans z Warzychą toś juz troche przesadził:)

DjMaciar
Kontakt:

#37 Post autor: DjMaciar » 15 paź 2003, o 07:17

widze ze hujowo sie dzieje na najlepszej naszej sronie klubowej
ale po
1.przypomnijcie sobie ze to my bylismy za tym aby strona byla oficjalna
jak ktos zapomnial o tym to niech poszpera na forum i napewno swoj wpis znajdzie za a nieprzeciw
po 2.Nie widze aby wypowiedzial sie tu sam zainteresowany
niejaki pan KKubicki chloak mlody troche kasy napewno na tym zarabia
wiec robi co mu kaza (woli milczec ale nie dziwie mu sie)
po 3.znowu byly obiecanki p.Rogali ze forma strony zostanie bez zmian
niestetyznow nas ocyganiono
p 4. jesli macie cos co bylo na oficjalnej a teraz tego nie ma a chcieli byscie aby bylo walcie do mnie damy to na nieoficjalna

i to tyle
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#38 Post autor: Konrad » 15 paź 2003, o 07:40

Wydaje mi się Wójt, że jednak Ruchfans wcale z Warzychą nie przesadził. Wprawdzie nie było wtedy jeszcze Rogali, ale Klub dostał za Gucia 1 milion dolarów. Po jego odejściu do Aten Ruch nie dokonał żadnego wzmocnienia. Pamiętam tłumaczenie ówczesnego członka zarządu, że "pieniądze są, ale w spółkach". Komentarz do tego niech sobie każdy sam dopowie ... :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Bolek
Kontakt:

#39 Post autor: Bolek » 15 paź 2003, o 11:15

DjMaciar pisze:2.Nie widze aby wypowiedzial sie tu sam zainteresowany
niejaki pan KKubicki chloak mlody troche kasy napewno na tym zarabia
wiec robi co mu kaza (woli milczec ale nie dziwie mu sie)

zanim cos napiszesz to pomysl troche :!: :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#40 Post autor: Patton » 15 paź 2003, o 11:17

Dj Maciar. Teraz tak do Ciebie ostrzej :wink: Wedlug Twojego wspanialego pogladu Krzysiek wali taka kase z tej strony, ze hoho... Tak? Mam propozycje - napisze Ci na priv jego nr. gg i sie zapytaj jaka to kase bije, normalnie dom juz postawil. Szkoda, ze nie wiesz, jak trzeba sie bylo prosic o kase z klubu na strone, zeby zaplacili chociaz za miejsce na serwerze, bo za darmo tego nie daja. Do cholery, co wy macie do Krzysia? Wszyscy nagle go do tablicy chcecie wywolywac? Pamietajcie, ze to forum dzieki niemu istnieje, to co on zrobil dla Ruchu, to niejeden z nas nigdy nie zrobi. Odpierdolcie sie wreszcie od niego! Wiekszosc z was nie miala nawet okazji z nim pogadac, ale pisac glupoty to potraficie. Dj, z calym szacunkiem, ale akurat Twoja strona sie nie umywa do Jego.... I on w jej robienie wklada cale swoje serce, bo akurat On to robi najlepiej. I chwala mu za to. I nawet, gdyby mu klub placil, to akurat jemu sie nalezy za wszystko co zrobil. Wiem jedno, strona dosyc troche lat istnieje... I wiem ile lat mial Krzysiek, jak zaczynal. Ja mam do niego ogromny szacunek, bo mogl zalatwic wiele spraw. Dzieki niemu, wiekszosc nas z forum sie poznala. Mozecie teraz wszystko na niego zwalac, ale nie potraficie wpasc na prosta przyczyne, dlaczego ON musial to zrobic? Bo jak nie bedzie mial kasy na server, to strony wogole nie bedzie... A moze, Wy wylozycie co miesiac te pare setek zl...? Dopoki Krzysiu robi to co umie najlepiej, dopoty ja bede go bronic... Nawet wtedy jak zostane sam. Pozdro dla normalnych!!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Tomasz_W

#41 Post autor: Tomasz_W » 15 paź 2003, o 13:53

Popieram Pattona. Nic wiecej nie mozna napisac. Pojeby zagrozili zamknieciem stronyi Krzysiek wybral mniejsze zlo - czyli wywalenie komentarzy i komiksow niz calkowicie zamkniecie strony.
Czy nie wkurwialibyscie sie jeszcze bardziej, jakby zamkneli strone i nie mielibysmy zajebistego adresu wogole a strona przez tydzien lub dwa nie chodzila by calkowicie - do czasu znalezienia innego serwera...

Nie mowiac ze w takim przypadku Rogala by utrudnial nam prace - mnie i niebieskiemu78 robiacemu foty na murawie, Krzyskowi, Lukaszowi i innym osobom nie wpuszczajac ich na glowna i konferencje i nie przekazujac info ?? (nie bronie tu wcale Rogali i swojego interesu - co do naszego przezesa mam zdanie takie jak kazdy z was)...

Kazdy by tak postapil, ale na spokojnie trzeba by sie zastanowacic, czy nie olac klubu i nie zrobic sciepy na porzadny serwer i miec ich w du*** czy jedziemy na pol gwizdka i na glownej oficjalnej bedzie to co chce Rogala a zostaje nam tylko forum?

Tyle ze w mediach oddzwiek oficjalnej i nieoficjalnej strony jest zgola odmienny. Kazdy pismak sie powoluje na oficjalna - mimo ze korzysta w wiekszosci z wiadomosci, ktore sa na forum...

Takze nie rozumiem osob ktore wywoluja Krzyska do tablicy i krytykuja go, ze on jest najbardziej winny - nie mial wyjscia i musial ich w tym konkretnym przypadku posluchac...

Dzyn

#42 Post autor: Dzyn » 15 paź 2003, o 15:55

DjMaciar to zes przesadzil tym razem, wiesz chociaz moze kiedy ta strona powstala :?: :?: :!: nie osadzaj kogos jesli nie masz podstaw do tego, zapewnilbys nam taki przeplyw informacji o Ruchu jak ta strona, watpie :wink:

KK
Kontakt:

#43 Post autor: KK » 15 paź 2003, o 16:07

Ej ej ej... Chlopaki bez przesady, bo widze ze sie ostro zaczyna robic.
Juz blokniecie komentarzy i komiskow mi sie nie spodobalo i jescze nad tym mysle...
Jesli ktos jest taki ciekawy ile to zarabiam, to ja nie mam zadnych tajemnic - 150 zl netto (za ktore musze pokryc rachunki za net i za rozmowy telefoniczne z grajkami, trenerami...)

To tyle z mojej strony. Pozdro

Tomasz_W

#44 Post autor: Tomasz_W » 15 paź 2003, o 16:35

czyli wychodzi ze Krzysiek jeszcze doplaca do tego interesu, a pewnie jeszcze Rogalik nie placi :((( jak kazdemu zreszta...

DjMaciar
Kontakt:

#45 Post autor: DjMaciar » 15 paź 2003, o 17:19

ku*** ALE ZESCIE NA MNIE NAJECHALI
JA pi***ole PRZECIESZ JO NIC DO KRZYSKA NIE MOM
poprostu zle odebraliscie moj post ludzie ok moze jo tyz zle sfrmulowol ta
odpowedz jo ie wiem jak wygladaja relacje miedzy KRZYSKIEM i stronom a KLUBEM
dlatego napisolch ze onnawet jak by chciol to mo rece zwiazane
bo klub depto mu po palcach i to tyle

nikogo tu niechciolch napietnowac nikogo nie chciolech podliczac
i nikomu tym postemnie chciolech zrobic krzywdy ten post nie byl pisany
JAKO ZAL ale JAKO TROSKA o to co sie dieje