Walczmy o Ruch Chorzów!
Witam! jestem kibicem Cracovii. Mam nadzieje, że na inauguracje nowego sezonu na własnym stadionie zagrami z wami!! Musimy rozpędzić to towarzystwo które od wielu lat uznaje zasade, ze są równi i równiejsi! Towarzystwo w którym nie licza się przepisy i regulamin a jedynie wpływy poszczególnych klubów! Gdzie najbardziej liczą się Legia, Wisła, Zagłębie L. oraz Wisła Płock. Nam za niewielkie dymy podczas derbów nałożono karę 2 meczów bez publiczności, m. in. ten który mam nadzieje zagramy z Wami. Wisle, mimo wielu rozrób np. pobicie piłkarzy Arki dwa sezony temu przez kibiców przeszło to bez większych konsekwencji. Podobnie Legii wszystko uchodzi płazem na arenie krajowej.
Ciesze się, że tak zasłużony klub jakim jest Ruch powrócił do ekstraklasy i mam nadzieje, że mimo problemów zagracie w tym sezonie w I lidze. Dołużcie wszelkich starań, aby spełnic wymogi licencyjne i nie dać żadnych podstaw tym cwelom z Miodowej aby mogli przy stoliku ustalać kto ma grać w ekstraklasie.
Pozdrawiam
Ciesze się, że tak zasłużony klub jakim jest Ruch powrócił do ekstraklasy i mam nadzieje, że mimo problemów zagracie w tym sezonie w I lidze. Dołużcie wszelkich starań, aby spełnic wymogi licencyjne i nie dać żadnych podstaw tym cwelom z Miodowej aby mogli przy stoliku ustalać kto ma grać w ekstraklasie.
Pozdrawiam
DLA KOGO?
Mam tylko jedno pytanie : Dla kogo jest piłka nożna -dla paru miśków z miodowej czy dla nas kibiców ? przecież jak patrze na te tłuste złodziejskie gęby to myślę sobie że niczym nie różnią się od tych zadymiarzy z Vilna to bandyci i to bandyci Jestem z Bydgoszczy ale trzymam z wami NIEBIESCY NIE DAJCIE SIĘ DZIŚ CAŁA Polska JEST NIEBIESKA
O awans powinno sie grac na boisku a nie w urzedzie skarbowym takie slowa mniej wiecej powiedzial Gerard Cieslik w 100 procentach popieram .Cala ta sprawa smierdzi kogos trzeba bylo upier ..... zeby inne kluby zrozumialy ze z licencjami nie ma zartow i utracono wlasnie Ruch .Byc moze wlasnie dlatego ze Ruch jest najbardziej miedialny i nie przyznanie niebieskim licencji wywola najwiekszy szok w innych klubach.Trzymajcie sie niebiescy pozdrownienia z Bielska od kibica Podbeskidzia .
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://www.sport.pl/sport/0,0.html
Głosowac w tej ankiecie żeby proporcje były własciwe.
Głosowac w tej ankiecie żeby proporcje były własciwe.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widzę, że ktoś sobie jaja robi, przykre to 

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- wolfik
- Kontakt:
Świetna stronka, ma naprawde duzy oddzwiek
Fajnie jakby tam dodac jakis zgrabny tekst, w ktorym byloby podkreslone, ze:
-te dlugi stwrzyl rogala i jgo czerwona banda i nikogo z nich juz w klubie nie ma
-Klimek mial do splacenia 5,5 mln zl, dzis juz jest to kwota ponizej 3 mln zl
-od 2.5 roku nie wydajemy ani zlotowki na transfery bo splacamy dlugi
-naszego najlepszego gracza oddalismy za te dlugi do Wisly
Wielu ludzi nie ma o tym pojecia i mysle ze ta stronka moze im uswiadomic jak naprawde to w Ruchu wyglada
Fajnie jakby tam dodac jakis zgrabny tekst, w ktorym byloby podkreslone, ze:
-te dlugi stwrzyl rogala i jgo czerwona banda i nikogo z nich juz w klubie nie ma
-Klimek mial do splacenia 5,5 mln zl, dzis juz jest to kwota ponizej 3 mln zl
-od 2.5 roku nie wydajemy ani zlotowki na transfery bo splacamy dlugi
-naszego najlepszego gracza oddalismy za te dlugi do Wisly
Wielu ludzi nie ma o tym pojecia i mysle ze ta stronka moze im uswiadomic jak naprawde to w Ruchu wyglada
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
bez wiekrzych problemow no jaja se robiszzaglebiak pisze:heh co to jest zeby moje Zaglebie bez wieskzych problemow dostalo licencjie a wasz Ruch nie...powininem sie cieszyc z tej okazji ale ja jestem z wami...=]
a tak wogule to RUCHU z zagłebiem nijak niema co porownywac pod kazdym wzgledem

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]