cenzura na oficjalnej !!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Tomasz_W

cenzura na oficjalnej !!!

#1 Post autor: Tomasz_W » 13 paź 2003, o 11:34

Mialo nie byc cenzury - ale nerwy zarzadowi naszego Ruchu juz puszczaja - od wczoraj cenzura stala sie faktem - kazano zdjac komiksy oraz komentarze to newsow. Komiksy umieszcze na mojej stronie - o ile bede mial pozwolenie Ralfa - on jest autorem komiksow. Zarzad zamiast szukac przyczyn wiadomo jakiej sytuacji - szuka przyczyn wszedzie tylko nie u siebie !!! Co komu ku*** przeszkadzaja komentarze ????
Co zlego jest w komiksach - ktore opracowuja sami kibice ?
Czy te komiksy kogos obrazaja ?
Zreszta pod komiksami byl zapis - Uwaga! Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest (nie)zupełnie przypadkowe.

Jak ktos chce sobie zgrac komiksy - to podaje adres:
http://69.57.173.4/~ruch/multimedia_komiksy.php

Tomasz_W

#2 Post autor: Tomasz_W » 13 paź 2003, o 11:36

"komentarze DO newsow" - mala literowka, sorry...

Rommel
Kontakt:

#3 Post autor: Rommel » 13 paź 2003, o 11:38

Nawet te skurwiałe pedały z ciulem rOGALA na czele niszcza strone (uniosło mnie)
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

niebieski78

#4 Post autor: niebieski78 » 13 paź 2003, o 11:51

wiemy gdzie sa korzenie zarzadu Ruchu w komunie i tak jak Miler i jego przydupasy dobraly sie do mediow poprzez TVP tak Rogala i jego darmozjady beda probowac manipulowc mediami przez internet!

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#5 Post autor: Patton » 13 paź 2003, o 11:51

Jak ku*** na boisku nie idzie, to do strony sie dopierdalaja za***ane dzialacze. wy***rdalac komuchy zasrane!!! Dobrze wam bylo za PRL co? Cenzura sie przypomina? To ja chyba wprowadze narodowy socjalizm, jezeli to ma byc jedyny srodek do wypierdolenia komuny :twisted:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: gerhat » 13 paź 2003, o 11:58

I po co było włazic w tyłek Rogali.
Myslę, że Kris teraz sobie w brodę pluje.
Własnie gdzie są administratorzy???
nawet na forum się nie wypowiadają, czyzby geby (a raczej kalwiatrury) tez im zamknięto?

Kris kiedys się obużył, że porównałem oficjalną do Trybuny Ludu. To młody człowiek, ale ja w tamtym systemie żyłem i tamta władza zamiast prasy miała tuby propagandowe. A lekarstwem na wszystko była cenzura. Wychodzi na to, że miałem wtedy rację. Kris wpadł w te pułapkę i co ma teraz biedny zrobić? jak się postawi to Klub się wycofie z oficjalnej strony, jak bedzie cicho to kibico go obsobaczą. A moze podpisywał jakieś umowy z Rogalą, które teraz wiążą mu ręce.

W takich sytuacjach najważniejsze jest sumienie.

wicheRUCH1920

#7 Post autor: wicheRUCH1920 » 13 paź 2003, o 12:04

to już po prostu przechodzi wszelkie pojęcie!!! z tego wychodzi że możemy albo chwalić zarząd i rogalę albo siedzieć cicho!!!??? boicie się krytyki?? przecież to chore!!! jak MY - KIBICE możemy być zadowoleni z tego co jest obecnie!!!!
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu

Ganol
Kontakt:

#8 Post autor: Ganol » 13 paź 2003, o 12:28

Ale mamy ku*** śmieszny zarząd juz nam cenzura walą no to teraz juz rOGALA z kumplami przeszli sami siebie
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Rommel
Kontakt:

#9 Post autor: Rommel » 13 paź 2003, o 12:49

Patton co do wprowadzenia NARODOWEGO SOCJALIZMU jest juz nas dwóch :)

Krystan Rogala codziennie sie nam wszystki faja :)
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Wilus » 13 paź 2003, o 13:01

Moze powinnismy nakusic Krisa na znak protestu, zeby jego stronka byla znowu strona nieoficjalna. Niech te darmozjady sie paluja z ich cenzura.
Strona jest nasza i mamy prawo wyrazac swoje opinie, nawet jak one sa sprzeczne z pogladami zarzadu.

Krzys Kubicki - olej dziadow i wroc do korzeni :)

Wilus

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: wojt » 13 paź 2003, o 13:58

Juz wczoraj wieczorem założyłem taki post ale ktoś mi go skasował. Tłumaczyłem parę miesięcy KKubickiemu i ostrzegałem go przed tą czerowną świnią, niestety stalo sie, człowiek bez honoru bawi sie w socjalizm i wprowadza cenzure. Sytuacja przypomina koniec lat 80tych w bloku panstw socjalistycznych. Wszyscy wiedzą że to dalej nie ma sensu tylko komuchy u władzy łudzą sie i walczą dalej. Rogala uważaj oby rewolucja była aksamitna i zakonczyla sie jak w Polsce w tamtych latach, przypomnij jednak sobie grudzien w Rumuni i jaki los spotkał "Słonce Karpat".
Moim zdaniem Krzysiu powinien znowu prowdzic niezależną stronke tak jak dawniej. Może było biedniej z informacjami ale stronka była nasza, kibiców i nikt w nią nie ingerował.
Przepraszam za straszny chaos w tym poscie ale jestem naprawdę wzburzony.
P.S. Pytam się gdzie teraz jest słynny przyjaciel Rogali nie jaki Vahanara??

Piter

#12 Post autor: Piter » 13 paź 2003, o 14:08

Jak łatwo można się sprzedać... :?

Mam małe pytanko

Strony nieoficjalnej nie macie żadnej?

Jeżeli tak, to proponuje bojkot OFICJALNEJ i przenosiny na Nieoficjalną
Ostatnio zmieniony 13 paź 2003, o 14:11 przez Piter, łącznie zmieniany 4 razy.

Gość

#13 Post autor: Gość » 13 paź 2003, o 14:09

wojt pisze:[...]P.S. Pytam się gdzie teraz jest słynny przyjaciel Rogali nie jaki Vahanara??
Może cenzuruje stronkę i nie ma czasu na wpisy ;)

SLawa

#14 Post autor: SLawa » 13 paź 2003, o 14:21

Piter pisze:Mam małe pytanko

Strony nieoficjalnej nie macie żadnej?

Jeżeli tak, to proponuje bojkot OFICJALNEJ i przenosiny na Nieoficjalną
ale my sa do tej strony przywiązani bo przecież kiedys nie była oficjalna i była najlepsza z wszystkich stron Ruchu, dopiero tera zaczyna robić sie syf wszyscy wiemy przez kogo ! Trza wrócić do formy nieoficjalnej i niech sie pseudo prezes zrobi swoja i wypisuje na niej psalmy pochwalne dla siebie samego.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#15 Post autor: vahanara » 13 paź 2003, o 14:44

Jestem mój Wojcie. Skąd wniosek że jestem przyjacielem Rogali??? Może poczytasz moje posty i mi przypomnisz gdzie go nazwałem przyjacielem!?
A'propos WojtekO : chyba nie tylko statut K.S. Ruch jest tajny prawda???

ODPOWIEDZ