Koniec piłki w Chorzowie ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#16 Post autor: WOJTEKK » 13 paź 2003, o 09:27

nie wiem jak sobie to tłumaczyc :cry: niewiem komu chca nazłosc zrobic piłkarze sobie ???czy nam ???podobno Mario zadzi w szatni czy niepotrafi ryknac na kogo trzeba???sam niewygra meczy a inni sami widzimy co sie dzieje.W najgorszym scenariuszu takiej sytuacji niewidziałem ale no cóz smutne to ze do takiej sytuacji doprowadzili ludzi,którym moze kiedys lezało dobro Ruchu na sercu

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: gerhat » 13 paź 2003, o 10:03

Ktoś tutaj napisał że jesteśmy drugoligowym średniakiem, ktoś się wkurza, że czołówka uciekła. Panowie, pomyslcie gdzie bedziemy za miesiąc, a gdzie w maju. Przy tej dregrengoladzie scenariusz ala Sląsk, Polonia, Cidry jest jak najbardziej realny. Z kim mamy wygrywać jak nie z Polarem, Tłokami i Aluminium u siebie. Z kim? Nikt nie reagował gdy w poprzednim sezonie nie potrafilismy wygrywać z ligowymi słabeuszami i sredniakami, wiadomo jak sie skończyło.
Ten mały słaby człowiek uciekł z trybuny w Jaworznie, teraz otacza się porządkowymi, pewnie pod domem stoja zołnierze Hetmana & Dziury bo od lat wiadomo, ze ma ich w kieszeni.
Oto do czego doprowadziła klika Rogali (kupił sobie działaczy, superstrzelca którego mianował juz dawno swoim nastepcą, a co pozwoliło mu zamknąć jego niewyparzoną gębę, przywódców młyna, dziennikarzy i naiwność nas, zwykłych kibiców chcących zobaczyć raz w tygodniu coś, czym żyły pokolenia naszych dziadków i ojców).

Teraz jest moment, aby pozbyć się sprwcy wszystkich nieszcześć, które tarwią nasz ukochany klub. Rogala odejdź nawet jako człowiek bez honoru, odejdź ratując swoją dupę, odejdź jak chcesz ale proszą cię kibice ODEJDŹ!. Jeżeli zrobisz to teraz, to jest jeszcze szansa na uratowanie tego klubu przed spadkiem do III ligi, jeżeli zrobisz to dopiero gdy bedziemy w strefie barazowej (co wydaje się dzisiaj nieuniknione), to bedzie to działanie świadome w celu pograżenia ostatecznego tego klubu i wówczas skończy się tragicznie.

Rogala, czys Ty sie załozył z Milerem, kto dłużej wytrzyma pod naporem obelg. Przegraj ten zakład, bo dobro tego klubu przedkładam nad dobro ogółu.

Jr

#18 Post autor: Jr » 13 paź 2003, o 11:19

powiem krótko jesli dalej rogala i jemu podobni beda w tym klubie to ja oczywiscie mam ich w du*** i na Ruch jak wiekszośc nie beda łaził a co do grajków to jak kturegos spotkom w jakiejs knajpie tam gdzie ja łaże to hu... więcej w bala nie pogro
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIEBIESKICH BEDZIE KIEDYS LEPIEJ TYLKO KIEDY..?

CYRAX

#19 Post autor: CYRAX » 13 paź 2003, o 11:25

Rogala niech wydupia ,bo zaniedługo bydzie cza zrobic tak jak gieksa !!wdupic piłkarzom a tez prezesowi Rogali !!!!!
pozdRo

wicheRUCH1920

#20 Post autor: wicheRUCH1920 » 13 paź 2003, o 12:35

Gerhat jesteś pewien że rogalik kupił sobie niektórych "przywódców" naszego młyna???

wkurwiajace

pozdrawiam wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Co dalej?

#21 Post autor: AdiC » 13 paź 2003, o 12:45

Warta Poznań, Ruch Radzionków, Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk, Górnik Wałbrzych......... oby nas nie spotkał ten sam los.
Niy wiym co pisac, kogo obwiniać, płakać się chce. Zniszczyć taki klub. Wierza jeszcze że wiosna bydzie nasza, ale ta wiara słabnie i slabnie. Zmiana trenera, prezesa, piłkarzy? Nie wiem. To już jest agonia mojego ukochanego klubu. Jak nisko trzeba upaść żeby się odbić od dna? Ile nom jeszcze pozostało?
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Ganol
Kontakt:

#22 Post autor: Ganol » 13 paź 2003, o 12:47

Ojojo jak nie nastąpią radykalnie zmiany to stanie sie to samo co z Zagłębie czy GKS Tychy czli rozwiązanie i reaktywacja przeciez tak nie nmoze byc.A co do rozwiązań siłowych to nie popieram zbytnio ale jak nic innego nie pomoze to cza bedzie
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

HBSiwy
Kontakt:

#23 Post autor: HBSiwy » 13 paź 2003, o 17:08

Pare dni temu czytalem na glownej ze nasz pan prezes prowadzi szereg rozmow ze sponsorami.Ja sie pytem co to sa za sponsorzy i KAJ oni sa,karzdy chcacy sponsorowac nasz klub gdy zobaczy takie GOWNO nie wlozy nawet grosza.Ja zobaczywszy taki mecz spierdolil bym daleko i nigdy sie nie pokazal.I tak sie tez u nas dzieje,wszystko sie pi***oli i nikt nic nie robi.Pisze sie tylko jakies bajery w gazecie zeby kibice sie nie zamocno wkur...i i na pare dni jakos to powinno byc.

DARMOZJADY Z ZARZADU PAKUJCIE TE WASZE MANELE I WYPAD !!!!!!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#24 Post autor: Scypion » 13 paź 2003, o 18:21

co moge powiedzieć ... podpisuję sie pod tekstem Lysego...
ZARZĄD WON ! Pilkarze niech udowodnia że są warci więcej niż kopa w rzyć... Jeszcze jest mozliwość z każdym blamażem mniej realna .

Gomol

#25 Post autor: Gomol » 13 paź 2003, o 22:09

Won z miasta Rogala. Bo cie na taczce wywieziemy.

Kobold
Kontakt:

#26 Post autor: Kobold » 13 paź 2003, o 22:13

A z rozmowy z Koplem tez wynika że mu to wszystko wisi - tylko znowu coś tam obiecuje ( krzesełak ) a jak widać ma nas w **** :(

http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1720136.html

kickers
Kontakt:

#27 Post autor: kickers » 13 paź 2003, o 23:21

a jo do odmiany powiem tak : niestraszny nam porażki smak niestraszna
forma zła ...... bo mistrzem Polski bedzie ruch za rok a może dwa !!!!!!oby słowa tej pisonki potwierdziły sie w niedalekiej przyszłoości bo teras to aż niechce sie godać :roll:
NOWY [R] BYTOM

Gość

#28 Post autor: Gość » 13 paź 2003, o 23:36

Wiche wiem ,ze nie do mnie kierowales pytanie ale jesli moge to zabiore zdanie. Coz to co napisal Gerhat czy Lysy - pozostawiam bez komentarza, bo kazdego wiczora od 94 roku rogala powinien czytac takie wlasnie rzeczy kapitalny tekst.
Ja nie mam pojecia czy kupil sobie ludzi z mlynu, nie znam ich osobiscie na codzien, nie znam tez ich ukladow z rogala (choc nie watpie ,ze jednak rogala pomaga KlubKib). Nie powinno sie tez poruszac we wlasnych wypowiedziach spraw osob trzecich ( H&D). Ale wydaje mi sie ,ze Oni tez sa kibicami Ruchu, nie chodzi im tylko o dymy czu ustawki. Tez utozsamiaja sie z tym klubem i nie przeskakuja z "kawiatka na kwiatek" jak inni ci*** ktorzy mienia sie kibicami. Ale do jasnej cholery jak mozna nie widziec winy prezesa w tym wszystkim a tylko pilkarzy ??? Jak mozna chronic dupe czlowieka ktory to wszystko ciagnie w dol i sam prosi sie o spuszcenie porzadnego lanska??? Jak mozna hamowac wszelkie przejawy niecheci i wrecz juz wrogosci do prezesa ze strony kibicow - skoro Oni maja prawo do wlasnego zdania???
Wiem ,ze nie odpowiada sie pytaniem na pytanie, ale odpowiedzi narzucaja sie same...
Krystian Rogala Z CHORZOWA NIECH wy***rdala!!

fjodor

#29 Post autor: fjodor » 16 paź 2003, o 18:36

ku***, panowie, przykro mi,naprawde mi was zal. Ale jak tak dalej pojdzie, to za 2 lata spotkamy sie na derbach w III lidze....

ruchfans
Kontakt:

#30 Post autor: ruchfans » 16 paź 2003, o 23:43

No za 2 lata gks bedzie w trzeciej lidze, dobrze myślisz gościu.

Jestem za tym żeby ich conajmniej postraszyć tak jak rok temu na jesień. Potem było nawet zwycięsto z Legią
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

ODPOWIEDZ