Ruch - Polar
-
- Kontakt:
ku*** juz mi rece jak i kapsko opadaja jak widza co sie dzieje
chopcy(kibice)staraja sie zbieraja kasa robiom aukcje produkujom szale
nalepki rzklejac bedaa zebyino bylo git a grajki jak i zarzad pierdolom
nas klub jak i dobre imie Ruchu
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeee
wwwwwwwwwwwwwssssszzzzzyyyyyyssstttttttkkkkkkiiiiimmmmmmm
kkkkkkkkktttttttooooooorrrrrrrrzzzzzzzzzyyyyyyyyyy
tttttttyyyyyyyllllllkkkkkoooooo
ssssssstttttaaaaaaaaaattttttttyssssssstuuuuuuujjjja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
chopcy(kibice)staraja sie zbieraja kasa robiom aukcje produkujom szale
nalepki rzklejac bedaa zebyino bylo git a grajki jak i zarzad pierdolom
nas klub jak i dobre imie Ruchu
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
dddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeee
wwwwwwwwwwwwwssssszzzzzyyyyyyssstttttttkkkkkkiiiiimmmmmmm
kkkkkkkkktttttttooooooorrrrrrrrzzzzzzzzzyyyyyyyyyy
tttttttyyyyyyyllllllkkkkkoooooo
ssssssstttttaaaaaaaaaattttttttyssssssstuuuuuuujjjja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
Na www.niebieskie-katowice.prv.pl umiesciłem 12 fotek z tego strasznie chujowego meczu
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie - nie chę bronić piłkarzy, gdyż ich sportowe wyniki doprwoadzają nas wszystkich o palpitację serca, dopóki nie będzie KASY w klubie na wypłaty należności wynikających ze zobowiązań kontraktowych - dopóty grajki będą odalać lipę... Bo ku*** jaką mają motywację? Kogo by nie sprowadzić do KLubu, to jeśli mu się nie zapłąci to będzie miał w du*** tradycję, Klub i kibiców. Rzeczywistość jest taka, że jak nie ma kasy, to nie ma gry. 

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie, nie mam juz sily patrzec i sluchac co sie dzieje w naszym klubie. Ostatnie wypowiedzi zawodnikow, trenera, zaskoczyly mnie na maksa.
W koncu moze ktos mnie oswieci. Zawodnicy nie dostaja kasy, jawnie leca w ch... ( to co pokazali wczoraj to byla ......nie znam odpowiedniego slowa ), trener mowi, ze trzeba usiasc i rozwiazac te sytuacje. Kiedy kibice planuja akcje protestacyjna, polegajaca na machaniu chusteczkami, slownym wyrazaniu opini o metodach zarzadzania tym klubem , okazuje sie , ze pilkarze sa zdziwieni, trener takze i to, ze WSZYSCY jedziemy na tym samym wozku itp.....pi***olenie.
Wiec rozumie, ze jest dla pilkarzy i trenera wszystko OK ?
Jezeli tak to z mojej strony mam w du*** te caly wozek na ktorym jedziecie, ja wysiadam. Mam prawo wyrazac swoje niezadowolenie, bo nie lubie jak ktos mnie traktuje jak glupka. Pilkarze wczoraj zagrali totalna kiche i Polar byl wyraznie lepszy szczegolnie w 2 polowie. Mozecie znowu narzekac, ze kibice sa szydercami po pozegnali Wroclaw brawami jak schodzili do szatni. Ale przynajmniej tym chlopakom nie brakowalo ambicji i checi do gry, co nie mozna powiedziec o naszych zawodnikach. Poza tym ( wiem, ze Wyrobek ogolnie cieszy sie poparciem na tym forum ) trener tez nie jest tutaj bez winy. Pan Wyrobek mowil w prasie, ze wszyscy czytaja forum wiec moze mi wyjasni.....jaka byla taktyka na ten mecz ? Co zawodnicy robia na treningach ? Pojedynki 1:1 generalnie wszystkie przegrane ( jak jeden gosc przed kryta osmieszyl Masternaka to szkoda gadac ), brak szybkosci, zero pomyslu na gre, nieumiejetnosc podania pilki na 30 metrow do chlopa, zero dokladnych wciep na pole karne, totalny brak gry z klepki, gra na stojaka. Czy te elementy nie powinno sie cwiczyc na treningach ? W takim razie kto odpowiada za to, ze zawodnicy takich rzeczy nie potrafia wycwiczyc na treningach ?
Panowie czarno to widze, mam nadzieje, ze nie spadniemy do 3 ligii, bo jak 16 zespol w tabeli jest lepszy od nas to co nas czeka.
Wydaje mi sie, ze tylko totalna rewolucja w tym klubie moze unormowac sytuacje, czyl roz...........ten " wspolny wozek "
Zly Wilus
W koncu moze ktos mnie oswieci. Zawodnicy nie dostaja kasy, jawnie leca w ch... ( to co pokazali wczoraj to byla ......nie znam odpowiedniego slowa ), trener mowi, ze trzeba usiasc i rozwiazac te sytuacje. Kiedy kibice planuja akcje protestacyjna, polegajaca na machaniu chusteczkami, slownym wyrazaniu opini o metodach zarzadzania tym klubem , okazuje sie , ze pilkarze sa zdziwieni, trener takze i to, ze WSZYSCY jedziemy na tym samym wozku itp.....pi***olenie.
Wiec rozumie, ze jest dla pilkarzy i trenera wszystko OK ?
Jezeli tak to z mojej strony mam w du*** te caly wozek na ktorym jedziecie, ja wysiadam. Mam prawo wyrazac swoje niezadowolenie, bo nie lubie jak ktos mnie traktuje jak glupka. Pilkarze wczoraj zagrali totalna kiche i Polar byl wyraznie lepszy szczegolnie w 2 polowie. Mozecie znowu narzekac, ze kibice sa szydercami po pozegnali Wroclaw brawami jak schodzili do szatni. Ale przynajmniej tym chlopakom nie brakowalo ambicji i checi do gry, co nie mozna powiedziec o naszych zawodnikach. Poza tym ( wiem, ze Wyrobek ogolnie cieszy sie poparciem na tym forum ) trener tez nie jest tutaj bez winy. Pan Wyrobek mowil w prasie, ze wszyscy czytaja forum wiec moze mi wyjasni.....jaka byla taktyka na ten mecz ? Co zawodnicy robia na treningach ? Pojedynki 1:1 generalnie wszystkie przegrane ( jak jeden gosc przed kryta osmieszyl Masternaka to szkoda gadac ), brak szybkosci, zero pomyslu na gre, nieumiejetnosc podania pilki na 30 metrow do chlopa, zero dokladnych wciep na pole karne, totalny brak gry z klepki, gra na stojaka. Czy te elementy nie powinno sie cwiczyc na treningach ? W takim razie kto odpowiada za to, ze zawodnicy takich rzeczy nie potrafia wycwiczyc na treningach ?
Panowie czarno to widze, mam nadzieje, ze nie spadniemy do 3 ligii, bo jak 16 zespol w tabeli jest lepszy od nas to co nas czeka.
Wydaje mi sie, ze tylko totalna rewolucja w tym klubie moze unormowac sytuacje, czyl roz...........ten " wspolny wozek "
Zly Wilus
- 19r20
- Kontakt:
Łysy zgadzam się z tobą w 200%
po raz 1 jak byłem na Ruchu nie cieszyłem się z bram jak wpadały dla nas
szedłem na ten mecz i nawet nie liczyłem na grę, na zaangarzowanie piłkarzyków wiedziałem po prostu wiedziałem że nie wygrają bo nie chcą
W mojej robocie jest teraz bardzo podobnie - mało płacą to każdy udaje że pracuje dlatego rozumie piłkarzyków
chodze na Ruch od 10 lat i nigdy w życiu bym nie przypuszczał że może dojść do takiej katastrofy
słowa uznania dla Śrutwy który jest ustawiony na całe życie a naprawdę walczył
po raz 1 jak byłem na Ruchu nie cieszyłem się z bram jak wpadały dla nas
szedłem na ten mecz i nawet nie liczyłem na grę, na zaangarzowanie piłkarzyków wiedziałem po prostu wiedziałem że nie wygrają bo nie chcą
W mojej robocie jest teraz bardzo podobnie - mało płacą to każdy udaje że pracuje dlatego rozumie piłkarzyków
chodze na Ruch od 10 lat i nigdy w życiu bym nie przypuszczał że może dojść do takiej katastrofy
słowa uznania dla Śrutwy który jest ustawiony na całe życie a naprawdę walczył
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
Ludzie to że Rogala jest niekompetentnym idiotą to chyba nawet on sam wie ,ale nic tak do człowieka nie przemawia jak wp***dol i swiadomosc ze ponownie go może dostac.WNIOSEK,te hu** z gks-y piłkarze dostali wp***dol i grają.A tak swoją drogą to zazdroszcze troche tym ludzią co oglądali RUCH w akcji w czasach przedwojennych i powojennych bo mieli powody do DUMY.NIEBIESKI KOGUT.
-
- Kontakt:
KONIEC. Wczoraj juz w trakcie meczu postanowilem, ze moja osoba znika z ulicy Cichej do czasu zmiany prezesa. postanowilem
Napewno znajda sie tacy ktorzy nie pochwala mojej decyzji, ale nie bede juz dluzej z siebie robil palanta kturego w du*** maja wszyscy pilkarze, zarzad i super prezes. Niech sie bawia sami w swoim gronie, ta dycha ktora daje na bilet tego klubu nie zbawi, bo nie bede placil za pokazy sily "sterydow" z firmy ochroniarskiej chroniacej dupska rogali.
OD ZAWSZE I NA ZAWSZE NIEBIESKI. rogala pocaluj mnie w dupe.
Zal mi tylko Pana Gerarda.
Napewno znajda sie tacy ktorzy nie pochwala mojej decyzji, ale nie bede juz dluzej z siebie robil palanta kturego w du*** maja wszyscy pilkarze, zarzad i super prezes. Niech sie bawia sami w swoim gronie, ta dycha ktora daje na bilet tego klubu nie zbawi, bo nie bede placil za pokazy sily "sterydow" z firmy ochroniarskiej chroniacej dupska rogali.
OD ZAWSZE I NA ZAWSZE NIEBIESKI. rogala pocaluj mnie w dupe.
Zal mi tylko Pana Gerarda.
Swietny tekst Lysego.
Podobno Ruch ma nowego sponsora: firma REMIS S.A., ktora chce zmiany nazwy na KS Ruch REMIS Chorzow..
O meczu......po prostu nie chce pisac.
Cala sytuacja jest tragiczna i nie widze ZADNEJ przyszlosci naszego Klubu...
Nie wiedzialem, ze kiedys bede musial tak pisac o takim Symbolu jakim jest RUCH CHORZOW... :oops:
Podobno Ruch ma nowego sponsora: firma REMIS S.A., ktora chce zmiany nazwy na KS Ruch REMIS Chorzow..

O meczu......po prostu nie chce pisac.

Nie wiedzialem, ze kiedys bede musial tak pisac o takim Symbolu jakim jest RUCH CHORZOW... :oops:
byłżech na wszystkich meczach u siebie w tym sezonie i 2 wyjazdy i ku*** dosyć nikt mnie więcej w ciula robić nie bedzie, jak nie płacą pielęgniarkom, chcą zamykać kopalnie to sie ogłasza strajk albo godo - idemy na Warszawa i wtedy przynajmniej wiadomo o co łazi więc ku*** tera proponuje żeby Śrutwa abo inny przed każdym meczem wzioł mikrofon i powiedziłał coś takiego : kochani kibice dzisaj znowu polecimy w ch*** i celowo w ramach strajku nie wygramy, sympatyków komedii zapraszam do pozostania na trybunach ,reszta może iść do dom !
rozumia przedstawicieli już wczesniej wymienionych zawodów i podobnych bo jak im nie płacą to naprawde nie mają za co żyć ale wy piłkarzyki jestescie ku*** dużo po wyżej sredniej i za co żyć mocie ale w ch*** wam jest to że ktoś te wasze popisy musi oglądać bo kocha swój klub i przybywa na cichą. wy***rdalać Z ROGALĄ NA CZELE !!!!
rozumia przedstawicieli już wczesniej wymienionych zawodów i podobnych bo jak im nie płacą to naprawde nie mają za co żyć ale wy piłkarzyki jestescie ku*** dużo po wyżej sredniej i za co żyć mocie ale w ch*** wam jest to że ktoś te wasze popisy musi oglądać bo kocha swój klub i przybywa na cichą. wy***rdalać Z ROGALĄ NA CZELE !!!!
- Patton
- Kontakt:
I sklep pojdzie na plajte po roku...
pi***ole, bez tego forum ciezko nawet tydzien wytrzymac
A co so Ruchu... Mam pytanie z innej beczki - dlaczego miasto, nic nie robi? Bo mnie to akurat dziwi, ze Klub, dziki ktoremu Chorzow jest znanym miastem, Klub, ktory sciagal tysiace ludzi na cicha i na Slaski, ze ten klub upada, a miasto gowno robi!! Wytlumaczy mi to ktos?? Bo ja juz nic nie wiem, oprocz tego, ze zostalismy sami 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
świetny tekst Lysego - to jest to co i ja myślę i chyba każdy z nas. pamietam lata 80 - Nowaka, Szewczyka, Wagnera, Warzyche..... to byli inni piłkarze, mieli ambicje i mieli honor - teraz płakać mi się chce widząc tych pseudopiłkarzyków.
popieram Cię Patton - miasto powinno zainteresowac się swoim symbolem - bo tego nikt nie zaprzeczy że Ruch jest wizytówką tego miasta (szkoda że obecnie tak marną wizytówką)
pozdrawiam wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu
popieram Cię Patton - miasto powinno zainteresowac się swoim symbolem - bo tego nikt nie zaprzeczy że Ruch jest wizytówką tego miasta (szkoda że obecnie tak marną wizytówką)
pozdrawiam wszystkich niebieskich i ch.. w dupe grabarzom Ruchu