Ruch - Polar

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#46 Post autor: gregor » 12 paź 2003, o 20:33

USH pisze:niestety ten mecz praktycznie przesądził ze o 1 lidze to mozemy pomażyć
Ja tylko dodam, że teraz mamy dwa wyjazdy i z taką grom punktów nie będzie. Za rok możemy grać z rozwojem i zagłębiem. Boże obym się mylił :oops: :oops: :oops:

Rommel
Kontakt:

#47 Post autor: Rommel » 12 paź 2003, o 20:36

ku*** brak mi słow na to co dzis widziałem :(
Rogala ta ku*** tak sie dzis bała ze musiał miec obstawe wieksza jak jakas szycha z sejmu czy czego kolwiek.

Rogala poleci twoja głowa
[b]N I E B I E S K I[/b] [b]G I S Z O W I E C[/b]

AndRe
Kontakt:

#48 Post autor: AndRe » 12 paź 2003, o 20:42

Ten mecz to byla jedna wielka TRAGIKOMEDIA.

Popis rogali z porzadkowymi zalosny......
Widac ze czlowiek jest z epoki PRL->wszystko chce zalatwic sila.

Co do meczu.
Najlepszy na boisku Bartos zostal zdjety :shock: (nie kumam tej decyzji)

Gracze ktorzy byli do zmiany po 10 minutach pierwszej polowy to :

MOLEK , KUNDRA , SUKER .

Ogolnie jest zle.Jednak jesli obrona jest zlozona z Szyndrowskiego , Masternaka i Fornalika to musi byc zle.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

volek
Kontakt:

#49 Post autor: volek » 12 paź 2003, o 20:48

I jeszcze jedno:powoli wszystko w naszym klubie pada-finanse,forma zawodników,a dziś do tego dołączył zegar.Oj źle sie dzieje.

Acid
Kontakt:

#50 Post autor: Acid » 12 paź 2003, o 21:06

ku*** ja nie wiem o co tu chodzi!!! Rogala jest najdłużej na stanowisku prezesa w I i II lidze. Nic wielkiego jak na taki utytuowany klub jakim jest Ruch Chorzów nie osiągnoł. Niepotrafi przyciągnąć sponsora, leci z nami (kibicami) w ciula.Nie pomagają ani prośby, ani grożby aby podał sie do dymisji. Wie dobrze że nikt go już w Chorzowie niechce, A ON DALEJ SIEDZI NA TYM STOŁKU. Zawsze wszyscy uciekają z "tonącego okrętu!! Ale nie, nie u Nas!!! Czy ten człowiek nie ma po czci honoru, czy on tego niewidzi że nie daje rady, że ten klub stacza sie na dno?? Co on chce Nam udowodnić ??? I co go trzymie na tym pierdolonym stołku?? KASA ??? ku*** nierozumie tego faceta !!! :<:
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

marekk

#51 Post autor: marekk » 12 paź 2003, o 21:12

nie chce mi sie wierzyc w to co sie dzieje. niech mnie ktos uszczypnie. mysle jednak ze trenera nie ma sie co czepiac. Inny trener nie zrobi z tymi ludzmi nic wiecej. Wyrobek to niebieski czlowiek i chce jak najlepiej. przyczyny tego co sie dzieje wiadomo gdzie sa. moj klub kona i szkoda ze musialem tego dozyc. tragedia. nic tylko sie upic.
pozdrowienia dla wszystkich niebieskich

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#52 Post autor: Raul22 » 12 paź 2003, o 21:30

Co za c**** to tyczy sie pilkarzy, idzcie w ci** z taka gra co wy myslicie ze nam laske robicie. To staje sie coraz bardziej zalosne z kazdym meczem gracie coraz gorzej. Narzekacie ze nie jest wam placone a pozniej zaskoczeni jestescie i przeciwni stajka kibicow by rogala odszedl. Jestescie daremni i na dodatek bez wstydu za co poszliscie podziekowac kibicom po meczu, za kolejny wstyd im przyniesiony. Po co Suker jest w tym klubie to ja nie wiem on by sie do rezerw nie nadawal nawet. Szkoda slow na ten mecz.
Jesli chodzi o chusteczki to calkiem fajnie to wygladalo tylko ze troszke malo ich bylo.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#53 Post autor: Simone » 12 paź 2003, o 21:37

a wlasnie , troche ochlonalem i mi sie przypomnialo ... wiecie moze dalczego dzisiaj byl jakis inny spiker zamiast Bogdana Kalusa ??????? ... w tym klubie wszysto zaczyna sie pi***olic i zmieniac na gorsze ... od zarzadu przez pilkarzy zachaczajac o zegar po spikera ktory sie nie potrafi wyslowic ... to takie ironiczne spostrzezenie ... ale Ruchu sie nie da ostanio inaczej postrzegac niestety ... RuCh To My A NiE Wy ...

PBB

#54 Post autor: PBB » 12 paź 2003, o 21:57

Na tym forum Bogdan Kalus uprzedził nas już wcześniej że na tym meczu nie bedzie mógł być.

Co sie zaś tyczy meczu i jego otoczki to nasuwa mi sie myśl
że polskim zwyczajem sprawca chce zostać ofiarą.

Człowiek przez którego klub znalazł się w tej sytuacji chce wmówić
komuś że on jest ofiarą .

Po to może ta ochrona na dzisiejszym meczu i jutro może oświadczenia w prasie że się boi tych brzydkich kibiców , bo oni a nie on są wszystkiemu
winnemu . Tak my jesteśmy wszustkiemu winni, bo wciąż jeszcze wierzymy i przychodzimy na mecze .

Jest przecież takie proste roziązanie wystarczy powiedzieć : przepraszam i odejść .

Chuliganeria

#55 Post autor: Chuliganeria » 12 paź 2003, o 22:00

panowie to juz jest koniec ku*** nie ma juz naszego Ruchu musimy sie z tym pogodzic ze Ruch to juz jest historia teraz dla pilkarzy i prezesow w naszym klubie licza sie pieniadze a nie prestiz dobra ale ch** z tym moze nasi synowie sie doczekaja Ruchu ktorybedzie gral tak jak przed laty a ku*** niechroglala zarzad i wszyscy pilkarze wypierdalaja ku*** oni wogole nie umieja graci pi***oli mnie to ze sryutwa czy wyrobek sa oz ruchem od poczatku ku*** srutwa jest juz za staryi moze niech ona zajmnie pozycje naszego prezesa anie ten stary ciul rogala.tak samo wyrobek aut ku*** w pogoni taksamo ch*** udowodnil i widziemy tosamo w Ruchu.ku*** na dzisiejszym meczu najbardizje bylo mi szkoda kibicow i Hetmana:) ku*** zeby zawodnicy wkladali tyle zycia co niekotorzy wdoping to bysmy byli w lidzie mistorzw no ale chyj z tymjebac zarzad trenera i pilkarzy co graja tylko dla kasya nie dla kibocow :evil:

ruchfans
Kontakt:

#56 Post autor: ruchfans » 12 paź 2003, o 22:24

KONIEC MARZEŃ o ekstraklasie. Nie chce mi sie już nawet wyzywać Rogali ale po0wiem jedną rzecz jaką usłyszałem od jednego ze starszych kibiców pokrzykującego na tę bandę kopaczy (bo inaczej sie tego nie da nazwać)- "Wy chcecie pieniądzę??? Za co ku***???" Moim zdaniem i możecie się z tym zgadzać albo nie ale On miał rację. Owszem, że kasa jest ważna ale piłkarze w tym kraju nigdy nie należeli do najbiedniejszej warstwy społecznej. Popatrzcie na tą pierdoloną gieske- po awansie do ekstraklasy mieli tez długi jak ch** a jak grali???? Bo każdy chciał grać!!! a u Nas, niedośc, że już spadliśmy z ekstraklato powoli mamy najczarniejsze scenariusze przed oczami. Ale nigdy Ruch-u nie zostawimy

RUCH TO MY - na zawsze
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Darek

#57 Post autor: Darek » 12 paź 2003, o 23:06

CZY KTOS MA POMYSŁ JAK CZERWONA ZARAZE ROGALE USUNĄC?? BO TEN GNOJEK NIGDY SAM NIE ODEJDZIE :cry: ALE DOCZEKALISMY SIE CZASÓW ŻEBY BAC SIE O UTRYMANIE W 2 LIDZE!!!! NIEWIEM CO ROBIC MOJ KOCHANY RUCH TONIE A JA SIE TEMU MUSZE PRZYGLADAC :x :( :evil:

Pepek
Kontakt:

#58 Post autor: Pepek » 13 paź 2003, o 00:05

ku*** przegralismy ja juz mam tego dosyc :evil: :cry: Kazdy chce zmiane prezesa ale kto bedzie nowym ? :cry: Moim zdaniem nasz klub powinien odpuscic se rozgrywki na 1sezon wszystko w tym czasie poukladac wy***ac caly sklad i zaczac wszystko odpoczatku !!!Ja widze ino takie rozwiazanie :cry: Mnie to wali czy sie zemna zgadzacie czy nie to jest moje zdanie i .!!!! Ja mam juz tego wszystkiego dosc tyle nerwow trace na tyc hszpilach poprostu chce sie plakac :cry:

Ps Wie ktos moze jak gral Clerax bo nie bylem do konca

Tomasz_W

#59 Post autor: Tomasz_W » 13 paź 2003, o 01:25

bramka na 2:0 chyba byla - nie bylo spalonego, karny dla Polaru z kapelusza, bramka dla nas na 2:1 ze spalonego - to bylo tyle z bledow sedziego. Rogala RAUS !!!!!
Ochrona RAUS !!! - Na przerwie chcieli mnie wy***ac za bramke, a na meczu za reklamy - pojeby... Wiekszosc ku*** pseudokopaczy przeszla obok meczu - co do Bartosa - ktos go chwalil - ale to on k... zajebal bramke na 2:2 - mam na fotce jak kryje na radar - dobrych kilka metrow zawodnika polaru co strzelil na 2:2.... Jedynie zastrzezen nie mozna miec do Mario i do Nowaka - bo przy obu golach byl bez szans... Rogala w 2 polowie sie skryl i go nie bylo... Chusteczki - mimo ze bylo ich malo - wyszly spoko - co widac na fotach. ku*** juz nawet na swietle oszczedzaja - po ch** robic mecz przy swiatlach - jak przy takiej szarzynie jak dzis - grac 1 polowe bez swiatel - a druga gdy juz jest naprawde ciemno - grac przy swiatlach zapalonych na niewiele wiecej jak 50 % mocy ??? ku*** mac ! Trzeba juz ten sezon spisac na straty, wy***ac polowe pseudograjkow - ktorzy swoje niezadowolenie - z niby nieplacenie przez Ruch im kasy demonstruja ch*** grajac i jawnie oszukujac kibicow. Chcialbym nie trzymywac takiej kasy co wiekszosc naszych kopaczy nie otrzymuje :)) Po wyjebaniu tych grajkow trzeba oczyscic atmosfere, wy***ac Rogale i Zarzad i odbudowac sie - jak zrobil to Lech 2 lata temu - 1-szy rok w 2 lidze - mimo ze ledwo nie spadli - bardzo im pomogl... K... kolejny - zjebany weekend - juz chyba szosty pod rzad...

Tomasz_W

#60 Post autor: Tomasz_W » 13 paź 2003, o 01:26

Aha - foty z tego chujowego meczu sa w czesci 53 - jak chcecie ogladac tych wiekszosc pseudokopaczy i chusteczki to zapraszam...

ODPOWIEDZ