Zobaczysz mecz z innej strony.uRodzony na sektoRze pisze:To jak beda grali z Widzewem to idziemy do klatki na własnym stadionie?![]()
To się nazywa inny punkt widzenia
z żalu mi serce pęknie, nic tak nie wzbudza moich tęsknot jak "prawdziwa" piłka rodem z Wilna czy 3-go maja.pko pisze:login on]
utwierdza mnie w postanowieniu zeby cala ta "WIELKA" pilke zostawic kibicom sukcesu i popkornu ... dziekuje ale wiecej gowna nie zniose tym samym nie melduje sie tym razem na cichej ... bez odbioru
Lutz cujesz to w mocu juz abo jakoLutz pisze:Z tego nic dobrego niy wylezie !!
Uważam, że w wypowiedziach "slavo" w tym temacie (nie tylko w tym poście, ale i wcześniejszych) jest 100% racji, a przedstawione argumenty są nie do odrzucenia (przynajmniej dla mnie). Całkowicie zgadzam sie z Jego wypowiedziami.slavo pisze:jakbym żabskiej argumentacji słuchałjuan21 pisze:Pomoc pomocą ale jo sie nie umia wyobrazic jak łoni beda łazic po naszych sektorach, rozklejac swoje wlepy( na bank beda ), siedzieć na dziesionie, i wiela innych takich spraw...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], iglo, krzysiek..., OSH, scaneRboy, zico1920 i 105 gości