Polonia Bytom zagra na Ruchu :D
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest skandal !! niektorym juz sie w glowach popierdolilo, dajmy im calkiem stadion a my se pojdziemy na slaski grac;/, nie umie sie tego wyobrazic jak oni beda se rzadzic na naszym stadionie, rozklejac swoje vlepki, wieszac fany itd. Czy my musimy byc organizacja charytatywna dla innych??(moze to zle slwo bo pewnie cos tam zaplaca za to) teraz wielce u nas chca grac ale 2 czy 3 lata temu nie szlo nas wpuscic na swoje sektory zeby zobaczyc derby.
Nie wiem skad te zrozumienie dla tej decyzji, ciekawe czy jakby Gks, Gornik grali u nas tez tak by bylo, dla mnie to skandaliczna decyzja i mam nadzieje ze to jakis zart prima aprlilisowy
Nie wiem skad te zrozumienie dla tej decyzji, ciekawe czy jakby Gks, Gornik grali u nas tez tak by bylo, dla mnie to skandaliczna decyzja i mam nadzieje ze to jakis zart prima aprlilisowy
-
- Kontakt:
Czy zarobi klub czy nie to mało istotne w tej chwili. Kto wie czy my kiedyś w przyszłości nie wyciągniemy prośby o pomoc działaczy Polonii Bytom. Nigdy nic nie wiadomo. Wole 100razy w I lidze Polonie Bytom niz jakies Wisly Plock, Polonie Warszawa czy Lechie Gdansk. Ba. Wole ich nawet bardzoiej niz Giekse czy Zaboli.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patrykk
Bardzo dobry pomysł, choć z drugiyj strony rozumia Raula, bo dospeli abo szczewa na bank bych niy scierpioł u nos. A Pulonia pomimo ze lwowioki to na ta liga zasłuzyli i szkoda by było ich wymiynic np. na płock ino skuli braku stadionu. Zreszta za wypozyczenie trocha geldu tyz wpadnie
Drugo sprawa ze ich głownym wrogiem som szczewa i chocby dla tego trzeba im pomóc
Drugo sprawa ze ich głownym wrogiem som szczewa i chocby dla tego trzeba im pomóc

-
- Kontakt: