Godziny i daty treningów, sparingów, spotkań

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Kołcz
Kontakt:

#106 Post autor: Kołcz » 9 lip 2007, o 14:43

CyBoRg88 pisze:Jakby sie ktos dowiedziol o keryj je w sobota tyn sparing z widzewem to niech napisze.Napewno pora aut by jechalo do wisly bo to daleko nie ma.
a jo ostanio w dzienniki zachodnim czytol ze tem sparing juz je w chorzowie :kwasny:
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
modzik
Kontakt:

#107 Post autor: modzik » 9 lip 2007, o 14:46

Z Widzewem gromy we Wisle - tak bylo godane od samego poczatku. Mi jak zdrowie pozwoli,to jada na bank :)
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]

Kołcz
Kontakt:

#108 Post autor: Kołcz » 9 lip 2007, o 14:47

a tp jak jedzuie ktos z Rudy SLaski to moga sie zabrac ? :zawstydzony:
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#109 Post autor: Neo » 9 lip 2007, o 16:25

modzik pisze:Z Widzewem gromy we Wisle - tak bylo godane od samego poczatku. Mi jak zdrowie pozwoli,to jada na bank :)
Sparing z Widzewem najprawdopodobniej nie odbędzie się w Wiśle. Jeszcze nie ustalone dokładne miejsce.

Awatar użytkownika
modzik
Kontakt:

#110 Post autor: modzik » 9 lip 2007, o 16:39

Neo pisze:Sparing z Widzewem najprawdopodobniej nie odbędzie się w Wiśle. Jeszcze nie ustalone dokładne miejsce.
A to w takim razie to przepraszom :zawstydzony: No to tera ino poczekac na dokladne i pewne info i jadymy ! :P
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]

marcim

#111 Post autor: marcim » 10 lip 2007, o 11:31

W sobota na pewno melduja sie w Wiśle !!! Ino niych wtoś podo info o godzinie rozegrania tego szparingu.Z góry dziyki ! Jesteśmy zawsze tam,gdzie nasz Ruch Chorzów gRa...

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: L-o » 10 lip 2007, o 13:27

Bydzie jako relacja ze szpilu z Piastym?

COBRA

#113 Post autor: COBRA » 10 lip 2007, o 20:07

Z strony Niebiescy.pl

Ruch Chorzów 1:2 (0:0) Piast Gliwice

Strzelcy: Nykiel 52' - Podgórski 56', Żyrkowski 63'

Składy:

Ruch: Mioduszewski (46' Łopusiewicz, 65' Dębiec) - Nykiel, Jakubowski (46' Klaczka), Sadlok, Osiński - Pulkowski, Baran, Bonk (46' Sokołowski), Domżalski (68' Makuch) - Lilo, Jezierski (46' Łudziński).

Piast:
I Połowa: Kasprzyk - Krysiński, Banaś, Widuch, Petasz - Kaszowski, Gamla, Kompała, Kukulski - Szczęsny, Błachut.
II połowa: Humerski - Michniewicz, Widuch, Krzycki, Chylaszek - Żyrkowski, Mizgajski, Kędziora, Podgórski - Andraszak, Wróbel.

Raulito
Kontakt:

#114 Post autor: Raulito » 10 lip 2007, o 20:43

Wrocilem ze sparingu i mozna powiedziec ze gralismy troche eksperymentalnie trenier dał pograc tym co malo grali lub tym ktorym chce sie jeszce przyjzec....w 1 polowie dwojke stoperow tworzyli Sadlok i Nykiel :) pierwsza polowa dosc wyrownana z lekka [rzewaga Ruchu...druga polowa poczatek nalezal do nas ale tylko do bramki pozniej znaczna przewaga Piasta :( Nie wiem kto sprowadzil tego Lilo ogladam go w drugim sparingu i nic w nim ciekawego nie widze o podania 0 dryblingu tylko duzo strat.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

abnamro
Kontakt:

#115 Post autor: abnamro » 10 lip 2007, o 21:13

hehe Raulito gdzie Ty widziales przewage Piasta?? Ruch stworzyl parenascie pewnych sytuacji bramkowych po ktroych powinno sie strzelac bramki. Przez wiekszosc spotkania cisł. Bramka na 2:1 to blad ewidentny bramkarza. No ale zaraz odezwa sie glosy ze wynik jest wazny, a nie gra. Ale ja jestem spokojny przed startem ligi.

Apropos Lilo juz sie nie bede wypowiadal. Wyrózniali sie napewno Domzalski, Baran, Nykiel, o dziwo Jezierski zagral dobre 45 minut.

P.S. pogoda do duuuupy, ale mimo warunków kilka naprawde klasowych akcji z klepy, szczgolnie w 1 polowie.

Mam pytanie do wtajemniczonych: kaj byli Balaz i Fabusz??
Zawsze i wszędzie RUCH

Gaba

#116 Post autor: Gaba » 10 lip 2007, o 21:15

wdupiali kluski śląskie :rotfl:
wiadomo juz gdzie bedzie ten sparing z Widzewem?

slavo
Kontakt:

#117 Post autor: slavo » 10 lip 2007, o 21:48

Na razie widać tylko jedno - Duszan eksperymentuje. Bo między innymi od tego są sparingi

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#118 Post autor: grzej » 10 lip 2007, o 21:58

Do wypowiedzi przedmowcow dodam, że w pierwszej polowie na prawej pomocy zagral Pulkowski, Domżalski na lewej, Lilo caly mecz w ataku. Nykiel bardzo dobrze radzil sobie na srodku obrony, chyba najlepszy gracz tego sparingu.

Jak dla mnie wynik nie odzwierciedla tego co dzialo sie na boisku, Ruch zdecydowanie lepszy (w pierwszej polowie 100% sytuacje mial Domżalski i 200% Lilo, w drugiej 3 sytuacji nie wykorzystal Łudziński a Pulkowski trafil w slupek). Z boku wygladalo to przyzwoicie. No i ładna bramka dla Ruchu, rzut rozny i Nykiel głową po krótkim rogu.

Lilo to jest narazie najwieksza porazka, pewna ławka albo trybuny. Testowani bramkarze, hmm...są młodzi, błędy - nawet tak koszmarne zdarzaja sie wszystkim, narazie to ja ich nie widzę nawet w Mlodej ekstraklasie.

Na plusie Domzalski, Baran, Nykiel, Osiński, Jakubowski (o dziwo..)
historiaruchu.pl

stan01
Kontakt:

#119 Post autor: stan01 » 10 lip 2007, o 22:15

COBRA pisze:Z strony Niebiescy.pl

Składy:

Ruch: Mioduszewski (46' Łopusiewicz, 65' Dębiec) - Nykiel, Jakubowski (46' Klaczka), Sadlok, Osiński - Pulkowski, Baran, Bonk (46' Sokołowski), Domżalski (68' Makuch) - Lilo, Jezierski (46' Łudziński).

Piast:
I Połowa: Kasprzyk - Krysiński, Banaś, Widuch, Petasz - Kaszowski, Gamla, Kompała, Kukulski - Szczęsny, Błachut.
II połowa: Humerski - Michniewicz, Widuch, Krzycki, Chylaszek - Żyrkowski, Mizgajski, Kędziora, Podgórski - Andraszak, Wróbel.
Łopusiewicz?, Dębiec?, a gdzie Seba, który na razie jeszcze jest w kadrze i nie stał się jeszcze "Judaszem"? Wg mnie Miodek zaś nie jest takim orłem między słupkami.
Ale to jest tylko moje osobiste zdanie.
I jeszcze jedno. Do kadry miała powrócić z wypożyczenia młodzież Ruchu, chyba conajmniej 2 zawodników. Czy ktos wie coś na ten temat?.

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#120 Post autor: Adi-Żory » 10 lip 2007, o 22:24

stan01 pisze:
COBRA pisze:Z strony Niebiescy.pl

Składy:

Piast:
Łopusiewicz?, Dębiec?, a gdzie Seba, który na razie jeszcze jest w kadrze i nie stał się jeszcze "Judaszem"? Wg mnie Miodek zaś nie jest takim orłem między słupkami.
Ale to jest tylko moje osobiste zdanie.
I jeszcze jedno. Do kadry miała powrócić z wypożyczenia młodzież Ruchu, chyba conajmniej 2 zawodników. Czy ktos wie coś na ten temat?.
Seba jest na zgrupowaniu Górnika. :(
PozdRo.

ODPOWIEDZ