a jo ostanio w dzienniki zachodnim czytol ze tem sparing juz je w chorzowieCyBoRg88 pisze:Jakby sie ktos dowiedziol o keryj je w sobota tyn sparing z widzewem to niech napisze.Napewno pora aut by jechalo do wisly bo to daleko nie ma.

A to w takim razie to przepraszomNeo pisze:Sparing z Widzewem najprawdopodobniej nie odbędzie się w Wiśle. Jeszcze nie ustalone dokładne miejsce.
Łopusiewicz?, Dębiec?, a gdzie Seba, który na razie jeszcze jest w kadrze i nie stał się jeszcze "Judaszem"? Wg mnie Miodek zaś nie jest takim orłem między słupkami.COBRA pisze:Z strony Niebiescy.pl
Ruch Chorzów 1:2 (0:0) Piast Gliwice
Strzelcy: Nykiel 52' - Podgórski 56', Żyrkowski 63'
Składy:
Ruch: Mioduszewski (46' Łopusiewicz, 65' Dębiec) - Nykiel, Jakubowski (46' Klaczka), Sadlok, Osiński - Pulkowski, Baran, Bonk (46' Sokołowski), Domżalski (68' Makuch) - Lilo, Jezierski (46' Łudziński).
Piast:
I Połowa: Kasprzyk - Krysiński, Banaś, Widuch, Petasz - Kaszowski, Gamla, Kompała, Kukulski - Szczęsny, Błachut.
II połowa: Humerski - Michniewicz, Widuch, Krzycki, Chylaszek - Żyrkowski, Mizgajski, Kędziora, Podgórski - Andraszak, Wróbel.
Seba jest na zgrupowaniu Górnika.stan01 pisze:Łopusiewicz?, Dębiec?, a gdzie Seba, który na razie jeszcze jest w kadrze i nie stał się jeszcze "Judaszem"? Wg mnie Miodek zaś nie jest takim orłem między słupkami.COBRA pisze:Z strony Niebiescy.pl
Ruch Chorzów 1:2 (0:0) Piast Gliwice
Strzelcy: Nykiel 52' - Podgórski 56', Żyrkowski 63'
Składy:
Ruch: Mioduszewski (46' Łopusiewicz, 65' Dębiec) - Nykiel, Jakubowski (46' Klaczka), Sadlok, Osiński - Pulkowski, Baran, Bonk (46' Sokołowski), Domżalski (68' Makuch) - Lilo, Jezierski (46' Łudziński).
Piast:
I Połowa: Kasprzyk - Krysiński, Banaś, Widuch, Petasz - Kaszowski, Gamla, Kompała, Kukulski - Szczęsny, Błachut.
II połowa: Humerski - Michniewicz, Widuch, Krzycki, Chylaszek - Żyrkowski, Mizgajski, Kędziora, Podgórski - Andraszak, Wróbel.
Ale to jest tylko moje osobiste zdanie.
I jeszcze jedno. Do kadry miała powrócić z wypożyczenia młodzież Ruchu, chyba conajmniej 2 zawodników. Czy ktos wie coś na ten temat?.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 111 gości