Letnie transfery....
- vahanara
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
slavo pisze:Ale kulisy przedstawione przez Bild'a wcale wiarygodne być nie musząMaćkiFans pisze:I Owczarek jednak w Bytomiu Bild nie kłamał
90minut. pl to potwiewrdzo...kuźwa wczoraj godol ze najprawdopodobni bydzie groł z eRkom

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
a co potwierdza super wiarygodny w sprawach transferowychcisiu pisze:slavo pisze: Ale kulisy przedstawione przez Bild'a wcale wiarygodne być nie muszą
90minut. pl to potwiewrdzo...kuźwa wczoraj godol ze najprawdopodobni bydzie groł z eRkom

(szkoda, że nie podają: "źródło: forum jejkowiczanki jejkowice")
bo podobnie jak większość (panikarzy i defetystów) widzisz tylko jeden aspekt - DUŻO, DUŻO "Kupować", kadra 36 chopaehh coś niy widza tych transferow

Po za tym wybaczcie. A któż to jest Owczarek ? drugi Kaka ?
-
- Kontakt:
Panowie, po pierwsze mam prosbe... skonczcie temat Nowaka bo na orzigoty zbiero.
Po drugie, Owczarek nic nie pokazał w meczu z Craxa i nie zyskał uznania w oczach Radolskiego - ot tyle.
Po trzecie, ktoś poruszył temat Lilo... powiem szczerze... Przerazała mnie jego gra w sparingu ostatnim, nie chce być złym prorokiem... Chcialbym sie w 100% mylić do do niego, bo co sie naklałem to sie naklałem... Bojaźliwy, warunki fizyczne... patyk, brazylijskie umiejętności - nie zauważyłem..., taktycznie - nędza... loto jak mucha w latarce. Ogólnie zrobił jedną akcje w której nie strzelił setki.
Po drugie, Owczarek nic nie pokazał w meczu z Craxa i nie zyskał uznania w oczach Radolskiego - ot tyle.
Po trzecie, ktoś poruszył temat Lilo... powiem szczerze... Przerazała mnie jego gra w sparingu ostatnim, nie chce być złym prorokiem... Chcialbym sie w 100% mylić do do niego, bo co sie naklałem to sie naklałem... Bojaźliwy, warunki fizyczne... patyk, brazylijskie umiejętności - nie zauważyłem..., taktycznie - nędza... loto jak mucha w latarce. Ogólnie zrobił jedną akcje w której nie strzelił setki.
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
No toz bydzie groł w rozwoju, walce abo kajś na placu
Za tyn transfer jeszcze odpowiado Wleciał...
Colki szynści ze niy doszli jakies tam inne huga - buga, enjaje i inne samby.....
Póki co z ruchów transferowych niy idzie [pedziec ż ebierymy kożdy szrot co do nos przichodzi...
Wiy ftos co w kocu z Hanzelem? bo tymat fest ucich...
No i przidołby sie jakis chop abo i dwóch na łobrona

Za tyn transfer jeszcze odpowiado Wleciał...
Colki szynści ze niy doszli jakies tam inne huga - buga, enjaje i inne samby.....
Póki co z ruchów transferowych niy idzie [pedziec ż ebierymy kożdy szrot co do nos przichodzi...
Wiy ftos co w kocu z Hanzelem? bo tymat fest ucich...
No i przidołby sie jakis chop abo i dwóch na łobrona
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
wiecie cos moze na temat tego Serba 22-letniego Jovan Ninković wiem ino ze mo ino mocny strzal z lewej nogi ale jak sie spisywol w sparingu z craxa....z gory dzieki
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related