Strona glowna Ruchu Chorzow

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
stan01
Kontakt:

Strona glowna Ruchu Chorzow

#1 Post autor: stan01 » 10 paź 2003, o 22:06

Mam dwa pytania, (po otrzymaniu odpowiedzi prosze o zamkniecie tematu):
Po pierwsze - czy ktos aktualizuje strone glowna Niebieskich (moze otwieram nie ta strone?)
Po drugie: czy Pan Rzecznik Prasowy Ruchu odpowiada jeszcze na zadane mu pytania?
stan : :D

Marek Nowak
Kontakt:

#2 Post autor: Marek Nowak » 10 paź 2003, o 22:48

To ja mam i 3 pytanie . Czy strona jest ostatnio cenzurowana ??

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: Konrad » 11 paź 2003, o 07:20

A ja mam 4 pytanie - Dlaczego KK ostatnio się nie wypowiada? Krzysiu trochę brakuje Twoich spostrzeżeń odnośnie istniejącej sytuacji - pozdrawiam...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#4 Post autor: radzion » 11 paź 2003, o 08:23

sprobuje wam poniekad odpowiedziec na pytania:
1)sam akurat sie zastanawiam czemu nie ma nic nowego na stronie!
2)z tego co wiem to rzecznik juz nie pracuje w klubie albo robi to spolecznie!tak wiec jego odpowiedzi bedzie ciezko ujrzec
3)jesli chodzi o cenzure to to sa minusy bycia strona oficjalna!gd jezsze byla nieoficjalna nie bylo tak zle!bylo wiecej newsow i wogole nie bylo takiej cenzury

stan01
Kontakt:

#5 Post autor: stan01 » 11 paź 2003, o 08:45

Radzion, dzieki za wyjasnienie sprawy, to mi wystarczy.
Pozdrowienia: stan :D

KK
Kontakt:

#6 Post autor: KK » 11 paź 2003, o 10:36

1. Czy ktos aktualizuje strone glowna...
Jest ona przeciez aktualizowana niemal codziennie. Moze nie piszemy swoich textow codziennie, ale prasowka (na dole strony glownej) jest aktualizowana na biezaco... Wracajac jeszcze do textow naszego autorstwa. Ciekawych tematow raczej nie ma, ponadto jestem na razie sam na okrecie, a czasu tez nie za wiele.
2. Pan Jacek Blok tak jak mowil Radzion nie pracuje juz na etacie i nie jest rowniez sekretarzem klubu. Musimy jakos ta sprawe rozwiazac
3. Strona jest cenzurowana. Ale cenzurze sa poddawane wlasciwie tylko komentarze kibicow z bluzgami lub calkowitymi glupotami.
4. Mam ostatnio mniej czasu, ale na biezaco przypatruje sie Waszym dzialaniom na forum

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#7 Post autor: m-p » 11 paź 2003, o 11:40

Gdyby nie forum można by odnieść wrazenie
ze strone prowadzi Rogala a nie KK.
:cry: :cry: :cry:

gregor
Kontakt:

#8 Post autor: gregor » 11 paź 2003, o 16:25

Gdy by ktoś z nas pracował w klubie i na bieżąco był informowany o wszystkim to zapewniam, że strona by była aktualizowana klika razy dziennie. Ale niestety nie pracujemy w klubie i piszemy tylko to, co się dowiemy a pisać głupoty nie ma sensu. Więc uważam że strona i tak jest na bardzo wysokim poziomie. I wkład kk jest ogromny. :wink:

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#9 Post autor: m-p » 11 paź 2003, o 16:44

Masz rację Gregor tylko wydaje mi sie
ze informacje o klubie powinny pochodzić ze strony glownej
a nie z forum, tymczasem jest dokładnie na odwrót.

stan01
Kontakt:

#10 Post autor: stan01 » 11 paź 2003, o 22:39

Nie chialem zabierac juz glosu w tym temacie, wyjasnienie radziona mi wystarczylo. Jednak troche sprowokowal mnie gregor - ja naprawde doceniam robote Kk na stronie glownej i dziekuje mu za to. Tak samo jak doceniam prace naszych moderatorow na Forum. Ale strona glowna od kilku tygodni stala sie jakas taka powolna w przekazie informacji na temat Niebieskich lub nawet tych informacji brakuje. To nie jest to co bylo kilka miesiecy temu (przyczyne mi wyjasniono). I to by bylo na tyle!
stan

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#11 Post autor: Zoltan » 12 paź 2003, o 08:30

moim zdaniem to strona i tak jest prowadzona wzorowo jak na jedna osobe (lukas niema monitora:D)i na to jak te nasze grajki graja to i tak za wiele!aaa do tego dodam ze moderator ma jeszcze wiele innych obowiazkow (nauka-wazna sprawa) wiec badzmy cierpliwi i pozwolmy mu (im) dzialac spokojnie !pozdrawiam :)

Dugi Piekary

#12 Post autor: Dugi Piekary » 12 paź 2003, o 10:28

Nie zebym krytykował , ale od ostatniego meczu z szczakową , przez caly tydzien na stronie glownej pojawily sie 2 tematy - Niebieska dominacja - o juniorach Ruchu , a drugi to zapowiedz meczu z Polarem ! Dla przykladu w tym samym czasie na glownej stronie lecha poznan pojawilo sie 19 nowych informacji !!! Oprocz teego oni tez dodaja doniesienia prasowe i maja duzo wiecej dodatkow np sklep z pamiatkami itp

Dzyn

#13 Post autor: Dzyn » 12 paź 2003, o 11:32

nie ktorzy z nos sie jeszcze ucza, juz ostatnio bylo ciezko :D chyba podobna sytuacje miol kk,

NP07
Kontakt:

#14 Post autor: NP07 » 12 paź 2003, o 11:47

Nie wiem czemu niektórzy mają KK za złe że nie robi nic ze stroną .Na naszej stronie bardzo szybko pojawiają się informacje. Wystarczy popatrzeć na inne stronki jak późno tam pojawiają sie newsy . Więc chyba powinniśmy być zadowoleni z naszej strony

KK
Kontakt:

#15 Post autor: KK » 12 paź 2003, o 12:30

Rozumiem Wasze rozczarowanie bo i sam nie jestem z obecnego poziomiu zadowolony.
Sprobuje jednak ten fakt pokrotce wyjasnic... Na klubie bywam raz na tydzien, raz na dwa tygodnie (dojazd i inne obowiazki) dlatego tez o informacje bezposrednio z klubu jest ciezko...
Do niedawna ukladalo sie wszystko dobrze dzieki przekazowi informacji od WIECIE KOGO. Dostawalismy swieze informacje, szybciej od prasy i mediow, dochodzilo nawet do tego ze podczas podpisywania kontraktu otrzymywalem telefon o fakcie...
Teraz juz tak dobrze niestety nie ma, z kilku wzgledow... Jest tez taka sprawa ze przychodzac o 16 z budy, po przegranym meczu, albo zremisowanym z Tlokami, czy innym Aluminium brakuje natchnienia do napisania czegokolwiek;)
Statystyki newsow mowia ze srednio na miesiac wklepujemy ok. 90-100 wiadomosci (prasowe i swoje)... Wychodzi wiec na 2-3 newsy dziennie, choc sa dni kiedy nic nie ma, a sa kiedy jest ich wiecej.
Ubolewam nad faktem, ze nie jestesmy blizej druzyny i klubu... Jak dobrze pojdzie :lol: to wiosna osiagnieciu wraz z Lukasem pelnoletnosci wiele spraw (np. dojazd) powinny sie znacznie uproscic....
A na razie nie pozostaje mi nic innego tylko przeprosic i pozdrowic wszystkich czytelnikow

ODPOWIEDZ