Letnie transfery....

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Darth Kabut

#931 Post autor: Darth Kabut » 7 lip 2007, o 02:57

spyru pisze:ble ble ble. zamieszanie było prze pół roku z Cwielongiem. Teraz robi sie to samo z Nowakiem. Jeżeli koleś poważnie myśli o zmianie barw na Wodzisław lub Zabrze to...... szerokiej drogi............... rezerwisto
Jak zwykle Spyru z grubyj rury :] ale podzielom Twoja opinio.

Jo niy rozumia tych ludzie wogole.
Po kiego ciula walic sciemy jak Zorro we lostatnim odcinku jak idzie normalnie pedziec.
A potym siy dziwujom ze "Przijechol zech do Chorzowa a tam kibice mie wygwizdali i od ciuli wyzywali :zalamany: "
nie zrozumiom patafiany.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#932 Post autor: Ozor » 7 lip 2007, o 08:05

życie piłkarza to jak życie dziwki.

Pavlique
Kontakt:

#933 Post autor: Pavlique » 7 lip 2007, o 09:11

jeśli ktoś chce argumentować jego przejście tym że za pół roku nie dostaniemy za niego grosza to nie jest do mnie argument bo świat piłkarski jest wielki a małych ludzi nie brakuje...szkoda godki.

Mosz recht na starych emotkach dołbych oklaski ale na nowych ich niy ma ;)
zero szacunku w żabskim kierunku
I'm a man who walks alone

rumcajs_79
Kontakt:

#934 Post autor: rumcajs_79 » 7 lip 2007, o 09:58

niewiej poco tyla szumu z tym NOWAKIEM chce isc prosze bradzo z niewolnika niema pracownika!dzieki mu za gre i powodzenia!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#935 Post autor: Slawko » 7 lip 2007, o 10:02

Zawsze Sebe lubilem... ale zeby do zabskich...... Duzo stracil w moich oczach. Wiadomo pilkarz idzie tam gdzie mu placa ale wszedzie tylko nie tam :zdegustowany:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

slavo
Kontakt:

#936 Post autor: slavo » 7 lip 2007, o 10:05

Być może Łysy dla Ciebie to nie jest argument, że lepiej teraz sprzedać średniego bramkarza, niż za pół roku oddać go za darmo i takie twoje prawo.
Tylko co to ma wspólnego z tą twoją teorią "wiernościową" ? Pierwsze dotyczy klubu (jako przedsiębiorstwa), a to drugie Nowaka jako zawodnika-człowieka.

Murzyn

#937 Post autor: Murzyn » 7 lip 2007, o 10:48

pi***olisz Łysy bezsensu, pilkarz jest najemnikiem i idzie grac tam gdzie moze grac i tam gdzie mu beda lepiej płacili.
To ty mozesz sobie w tym swoim "mozgu" myslec, ze nigdy nie bedzie cie nic łaczyło z żabolami, ale jakbys był piłkarzem to jestem w 99% pewny, ze jakby ci dawali szanse grac i placili lepiej niz w Ruchu to tez bys poszedł grac.
Oni nie graja tam komu kibicuja tylko tam gdzie ich chca.

A co do szacunku to gdybys go wogole u mnie kiedykolwiek przypadkowo zdobył to własnie takim postem bys go stracił.
Co do ludzi z klasa to tez tym postem napewno sie do takich nie zapisałes,
wiec skoncz juz za przeproszeniem pi***olic, bo chyba nie myslisz, ze Sebie najbardziej zalezy na tym czy bedzie miał szacunek u jakiegos "człowieczka" z forum.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#938 Post autor: gerhat » 7 lip 2007, o 11:29

nie zgadzam sie z pogladami że piłkarz to najmenik i jak go tu nie chcą to ma prawo być żabolem, że jak mu się za pół roku kończy kontrakt to też ma prawo być żabolem itp itd.

dla mnie jak na razie Seba podąża judaszową ścieżką i te wszelkie argumenty finansowe nie maja tu nic do rzeczy. Za przejście do żaboli jest sie judaszem bez względu na wszystko, tak samo jak za przejscie z Celticu do Rengers można dostać kosa, tak samo jak za przejście z Barcy do Realu jest się śmieciem Figo, tak samo za coś takiego w Chorzowie będzie się obiektem drwin i nienawiści.

Jakieś zasady i taradycja muszom być. Nie wszystko może być fast foodem i wszelkie nowoczesne i postępowe poglady o równouprawnieniu, poszanowaniu wyboru klubu bez wzgledu na wszystko, prawie zarabiania na chleb, tormano coś tam i co tu jeszcze wymyślicie nie trafiają do mnie wogóle.

slavo
Kontakt:

#939 Post autor: slavo » 7 lip 2007, o 11:32

Ale chyba lepiej jak zostanie Judaszem za kasę (dla klubu), niż jak za pół roku zostanie judaszem za freeko. No nie ?

staRvin
Kontakt:

#940 Post autor: staRvin » 7 lip 2007, o 11:37

lepij jak nie bydzie judaszym

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#941 Post autor: gerhat » 7 lip 2007, o 11:52

slavo pisze:Ale chyba lepiej jak zostanie Judaszem za kasę (dla klubu), niż jak za pół roku zostanie judaszem za freeko. No nie ?
i to slavo właśnie nazywom fast foodem i nowoczesnymi poglądami
wszystko można uzasadnić kasą, potrzebą kasy, startą kasy itp itd
czyżby sur*** za kasę było lepszym skur*** od takiego za darmo?

poraz pierwszy jestem zdecydowanie na NIE, twoim poglądom i mam nadzieje że nie dołączysz do obozu tych co po jednym zdaniu przeciwnym zalożyli fanclub anty... ;)

RudaSlaska7
Kontakt:

#942 Post autor: RudaSlaska7 » 7 lip 2007, o 11:59

jo tam do Seby miol durs szacunek
szkoda ze akurat do żabek ale trudno

powodzynia

bogas1985

#943 Post autor: bogas1985 » 7 lip 2007, o 12:08

Nie rozumie Was. Czemu najezdzacie na Sebe. Niech chlopak idzie do Gornika, skoro nie ma szans duzych u nas na gre.

slavo
Kontakt:

#944 Post autor: slavo » 7 lip 2007, o 12:13

Gerhat wydaje mi się, że się nie rozumiemy.

Jedyne co mnie interesuje to interes klubu. Jeśli ty uważasz, że dla klubu lepiej jest jeśli zawodnik odchodzi (mniejsza o to gdzie) za darmo to winszuję.

Inaczej mówiąc interes Ruchu stawiam ponad problemy z dziedziny etyki zawodniczej w takim wypadku.

sk***ysyństwo pozostaje skurwysyństwem w przypadku zawodnika, ale to jego problem. Ja patrzę z pozycji klubu -wiec lepiej go sprzedać, niż dać sie wyruchać.
Tym bardziej, że co wartości jego piłkarskiej (bramkarskiej) mam przynajmniej lekkie wątpliwości.

Parafrazując Churchilla: ".....Wieczny jest tylko interes Ruchu..."

pozdrawiam

slavo
Kontakt:

#945 Post autor: slavo » 7 lip 2007, o 12:33

Ale rozmowa nie jest o dylematach Nowaka: "odejść do żaboli czy nie odejść", bo takich dylematów widać Nowak nie ma. Wg. dyskusja jest czy "pobłogosławić go na drogę" (i skasować) czy też wykonywać jakieś żałosne próby przekonania, bądź ugięcia się i zapewnienia Sebie monopolu na wyjściową jedenastkę.

Wg. krzyżyk na drogę, ja już jestem zmęczony jego copostrundowym narzekaniem na to, że nie ma zagwarantowanego miejsca w bramce (które stracił w uczciwej konkurencji z Miodkiem)

ps. owszem "On nie musi" ale !!!...... ale na jakich warunkach ?
Może siłą go wysłali na to zgrupowanie żaboli :?:
Acha i jeszcze jedno. Czyli dla klubu lepiej oddać go zadarmo dajmy na to do Lubina, niż sprzedać do żaboli ? Sprzedaje sie temu kto chce kupić. Chce ktoś jeszcze, bo nie zauważyłem ?

Zablokowany