KARTY RUCHU Chorzów - DOMINET BANK

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gregor
Kontakt:

#16 Post autor: gregor » 13 maja 2007, o 11:57

:oops: Abo jo jest ślepy abo reklama w tv nie przedctawio karty naszego klubu i tym jestech zaskoczony. Jakiś pierdzielony Płock a 14 krotnego mistrza nie widać czy komuś sie popierdzieliło abo ta umowa o sponsorowaniu klubu to fikcja. :oops:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

blue-olo

#17 Post autor: blue-olo » 13 maja 2007, o 18:39

chciałbym sie możliwie najwięcej dowiedzieć o karcie przedpłaconej. Mam już konto w Ing i geting banku i nie chciałbym
zakładać kolejnego rachunku.
czy to działa na zasadzie kart pre-paid?
jakie formalności trzeba dopełnić ,żeby dostać taką kartę z wizerunkiem Ruchu i wku....ć goroli .
z góry dzięki za odpowiedź.

rumcajs_79
Kontakt:

#18 Post autor: rumcajs_79 » 13 maja 2007, o 18:47

gregor pisze::oops: Abo jo jest ślepy abo reklama w tv nie przedctawio karty naszego klubu i tym jestech zaskoczony. Jakiś pierdzielony Płock a 14 krotnego mistrza nie widać czy komuś sie popierdzieliło abo ta umowa o sponsorowaniu klubu to fikcja. :oops:

to samo zech pytanie chciol zadac !
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

bolo23

#19 Post autor: bolo23 » 14 maja 2007, o 10:28

blue-olo pisze:chciałbym sie możliwie najwięcej dowiedzieć o karcie przedpłaconej. Mam już konto w Ing i geting banku i nie chciałbym
zakładać kolejnego rachunku.
czy to działa na zasadzie kart pre-paid?
jakie formalności trzeba dopełnić ,żeby dostać taką kartę z wizerunkiem Ruchu i wku....ć goroli .
z góry dzięki za odpowiedź.
jo to o tzm pre paidzie myslol, ale zech wzion normalo debetowo karta...
za wzdanie tego prepaida placisz 100 zl...
a za 100 to mozesz sie to konto obslugiwac kilkanascie miesiecy...
a jak mosz status studenta to nic nie placisz ani za karta ani za prowadzenie konta - i tak do 26 roku zycia. Jo wlasnie mom ta opcja, ino ze nie mosz wtedy oprocentowania...

Dominet Bank

#20 Post autor: Dominet Bank » 17 maja 2007, o 15:41

Witam ponownie,
słuchajcie jeżeli chodzi o kartę przedpłaconą to faktycznie kosztuje za wydanie 100zł, wiem, że to nie jest mało. Jednak część prowizji za wydanie ww karty zostaje przekazana na RUCH Chorzów, oprócz tego jest możliwość kupna biletów lotniczych za pomocą tej karty oraz robienia płatności w Internecie (np Empik).
Można też wykorzystać tą kartę jako portfel elektroniczny. Masz dziewczyne? Potrzebuje od ciebie pieniędzy? Wpłacasz jej tyle ile uważasz (czyli wiesz, że nie przesadzi)...no i w drugą stronę jeżeli to dziewczyna utrzymuje faceta.
Wspomnieliście też o rachunku, i tutaj mój przedmówca ma rację, jest to najtańsza i najprostrza forma wsparcia (czy też identyfikacji z klubem) klubu. Macie kartę za darmo, dostęp do internetu za darmo a konto kosztuje 3,5zł. Koszt śladowy.

Pozdrawiam

bluefil
Kontakt:

#21 Post autor: bluefil » 31 maja 2007, o 22:55

gregor pisze::oops: Abo jo jest ślepy abo reklama w tv nie przedctawio karty naszego klubu i tym jestech zaskoczony. Jakiś pierdzielony Płock a 14 krotnego mistrza nie widać czy komuś sie popierdzieliło abo ta umowa o sponsorowaniu klubu to fikcja. :oops:
Podobnie jest na stronie banku. U gory jest baner i wymieniaja wszystkie kluby za wyjatkiem naszego!!! panowie jak tak dalej pojdzie to bedzie moj jedyny rok z karta dominet!!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
PitBull_77
Kontakt:

#22 Post autor: PitBull_77 » 30 cze 2007, o 00:39

a jo załozyłem soebie tam konto i mom karta i polecom ja jest super :P i prowadzenie rachunku tyz jest tonsze bo tylko 3.50 a co do obsługi to byłem w małym szoku polecom na zjednoczenia w Chorzowie zakładać konto :P obsługa 1 klasa :padam:
Obrazek
Obrazek

mtx

#23 Post autor: mtx » 6 lip 2007, o 11:18

Założyłam sobie konto i wyrobiłam kartę bankomatową i jest ok. Tylko ciągle musze przelewać kasę, żeby mieć na koncie :)
Ale nie miałam problemów.

bolo23

#24 Post autor: bolo23 » 8 lip 2007, o 00:03

ja raczej tez nie narzekam. skoro wszystko za free.
nie maja dla mnie oprocentowania, to tez kasy duzo tam nie trzymam, byle za zakupy zaplacic...
jedyny minus, to strasznie dlugie rozlicznmie transakcji, nie wspominajac juz o tych przeprowadzanych za granica

Awatar użytkownika
PitBull_77
Kontakt:

#25 Post autor: PitBull_77 » 26 lip 2007, o 14:07

jo urzywom i narazie nie nazekom na ten bank :) jest nawet dobrze przelewy szybko ksieguja itp :) ;)
Obrazek
Obrazek

zico

jaka karta...

#26 Post autor: zico » 28 lip 2007, o 18:30

Ja mam takie pytanko. Jestem studentem, jestem tez zatrudniony na umowe o prace na czas nieokreslony, tylko ze nie mam uregulowanej sluzby wojskowej (odroczenie). No i pytanko, czy moge dostac jakas karte z serii "Ruch Chorzow". dzieki. pozd

Awatar użytkownika
PitBull_77
Kontakt:

#27 Post autor: PitBull_77 » 3 sie 2007, o 03:58

oczewiscie ze tak załóż konto i do konta dostaniesz kartę :) ;)
Obrazek
Obrazek

Blue Bear
Kontakt:

Re: KARTY RUCHU Chorzów - DOMINET BANK

#28 Post autor: Blue Bear » 29 gru 2007, o 21:08

Td pisze:Jeżeli macie jakiekolwiek pytania dotyczące form, terminów, placówek, płatności lub jakiekolwiek inne które przyjdą WAM na myśl związane z kartami kredytowymi, przedpłaconymi, czy rachunkiem ROR, którymi możecie wesprzeć Ruch zadawajcie je pod adresem e-mail - [email protected]

Współpraca o zaweiązaniu której było głośno na początku roku przynosi pierwsze efekty z których jako klub jesteśmy zadowoleni, tym bardziej zachęcam do korzystania z bezpośredniego źródła informacji

PozdRawiam
Witam !
Mam kartę kredytową Ruchu. Dostałem pocztą informację z DominetBanku o zmianie od 15.01.2008r. Regulaminu i tym samym sposobie naliczania odsetek od transakcji bezgotówkowych. Jeśli dobrze zrozumiałem to różnica ma polegać na tym, że odsetki będą naliczane od razu od momentu dokonania takiej transakcji do momentu spłaty zadłużenia na koncie karty ? Nie będzie tak jak na 'normalnych' kartach kredytowych już tego 50 dniowego okresu kredytowania bez naliczania odsetek ?
Pozdrawiam
Na zawsze wieRni...

Adamos
Kontakt:

#29 Post autor: Adamos » 12 lip 2008, o 10:31

help!!

mom konto w ING i chca sie zmienić wizerunek karty na jakeś akcenty z Ruchu... czy keryś wie co musza zrobic zeby sie ofecjalnie eRka dac na karta bo mie odciepuja ciągle projekty moij karty, abo mocie moze jakes fajne obrozki niebiskich ale bez oficjalnego loga klubu tak zebych zasad banku nie łomol

z gory dzieki za odp.

Adamos
Kontakt:

#30 Post autor: Adamos » 12 lip 2008, o 16:46

jo sprawdzoł avatary, sygnatury, i tapety na niebiscy.pl - i faktycznie sa zajbiste tapetki take ze jak zech sie zaprojektowol ta karta to myslołch ze pekna z dumy ale yno ze nie przeszło to weryfikacji przez ING za to ze chciolch uzyc znaku handlowego ruchu :/
jo juz od 3 tydni nie mom karty i musza sie przelewac kasa na inne konta zeby ja wypłacic z bankomatu ale nic nie poradza chca miec karta a akcentami z ruchu:)

ODPOWIEDZ