Godziny i daty treningów, sparingów, spotkań
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Pierwsza połowa dużo lepsza od drugiej. Kilka ciekawych akcji. Ruch lepszy przez cały mecz.
Moim zdaniem najlepiej zaprezentował się Fabusz. Jest to dobrze ułożony piłkarz. Balaz dużo biegał, walczył, pokazywał się go gry, ale miał chyba z 5 bardzo niecelnych dośrodkowań (wylatywały poza linię bramkową). W drugiej połowie się poprawił i kilka razy groźnie podawał z lewej strony. Guldan nie bardzo rzucił mi się w oczy - trzeba go jeszcze poobserwować
. Ogólnie wszyscy Słowacy na plus (zostali zaproszeni na sobotę na sparingi z Cracovią, od ich menadżerów zależy czy będą). Tomek Owczarek również
Gdyby go tylko kontuzje omijały...
Foszmańczyk kilka ciekawych akcji lewą stroną, ale raczej nie na pierwszy skład (ewentualnie ławka). Podobnie Wawrzyńczok, tyle że on mnie jeszcze bardziej nie przykonywał.
Burliga to junior Wisły Kraków. Został ściągnięty do grania w Młodej Orange Ekstraklasie.
Młynczyk grał ostatnio w niższej lidze niemieckiej. Na boisku był tylko nieco ponad 15 minut na początku drugiej połowy. Został ściągnięty, bo nic nie pokazał.
W Jastrzębiu na 20 piłkarzy, 13 to zawodnicy testowani.
P.S. Skład początkowo pomieszany, bo info telefoniczne;)
P.S2. Żaboli ani śladu, oprócz kilku napisów na przystankach przed Ciochowicami.
Moim zdaniem najlepiej zaprezentował się Fabusz. Jest to dobrze ułożony piłkarz. Balaz dużo biegał, walczył, pokazywał się go gry, ale miał chyba z 5 bardzo niecelnych dośrodkowań (wylatywały poza linię bramkową). W drugiej połowie się poprawił i kilka razy groźnie podawał z lewej strony. Guldan nie bardzo rzucił mi się w oczy - trzeba go jeszcze poobserwować

Foszmańczyk kilka ciekawych akcji lewą stroną, ale raczej nie na pierwszy skład (ewentualnie ławka). Podobnie Wawrzyńczok, tyle że on mnie jeszcze bardziej nie przykonywał.
Burliga to junior Wisły Kraków. Został ściągnięty do grania w Młodej Orange Ekstraklasie.
Młynczyk grał ostatnio w niższej lidze niemieckiej. Na boisku był tylko nieco ponad 15 minut na początku drugiej połowy. Został ściągnięty, bo nic nie pokazał.
W Jastrzębiu na 20 piłkarzy, 13 to zawodnicy testowani.
P.S. Skład początkowo pomieszany, bo info telefoniczne;)
P.S2. Żaboli ani śladu, oprócz kilku napisów na przystankach przed Ciochowicami.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja troche z innej beczki (ale tez o tym sparingu): gralismy w nowych koszulkach, takiego zestawienia jeszcze Colo nie prezentowalo, a przy eRce pojawily sie 3 gwiazdki. Wiadomo moze czy to bedzie nasz nowy stroj rezerwowy czy tylko treningowy? No i czemu akurat 3 gwiazdki?
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
-
- Kontakt:
To jest takie wyróżnienie PZPN-u dla klubów, które mają minimum 8 majstrów. akurat 8adamas pisze:Ja troche z innej beczki (ale tez o tym sparingu): gralismy w nowych koszulkach, takiego zestawienia jeszcze Colo nie prezentowalo, a przy eRce pojawily sie 3 gwiazdki. Wiadomo moze czy to bedzie nasz nowy stroj rezerwowy czy tylko treningowy? No i czemu akurat 3 gwiazdki?

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: