Składka na opRawe
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja tylko powiem tak sfastyka wklejiłem sobie tak do checy niejestem żadnym faszystom czy też nazistom ! A vahanara
debila to sobie w r...... poszukaj !!! Heh usunąć moje posty
prosze barce usuwać!!!! no i jeszcze ban by się przydał było by już całkiem za***iście !! :shock:
chciałem coś jeszcze napisać ale jeszcze bym kogoś skrzywdził (uraźił)
i znowu byście mieli naczym postów ponabijać !! (tych słów niekierowałem do wszystkich ) pozdRo dla noRmalnych

chciałem coś jeszcze napisać ale jeszcze bym kogoś skrzywdził (uraźił)
i znowu byście mieli naczym postów ponabijać !! (tych słów niekierowałem do wszystkich ) pozdRo dla noRmalnych
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2003, o 10:44 przez NIEBIESKI_, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie rzucaj sie niepotrzebnie Niebieski. Skad my mamy wiedziec ze se robisz jaja ( moim zdaniem troche nie na miejscu ). Pozatym nikt nie chce kasowac Twoich postow. Ale dobrze wiesz ze jakies gorole zaraz sie przypierdola ze Ruch to naziole, i do Niemiec i inne glupie pi***olenie. A potem linki do naszego forum i tlumacz sie tym pajacom. No wiec sie sprawa wyjasnila i zakonczmy ta dyskusje bo Bolkowi temat zasmiecamy i nam jeszcze wszystkim bana pr***ierdoli 
pzdr
ale mam jednak nadzieje ze zmienisz se logo

pzdr
ale mam jednak nadzieje ze zmienisz se logo

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cała przyjemność po mojej stronie
Ze względu na moje obecne miejsce zamieszkania, nie zawsze mogę bywać na meczach, więc to taki rodzaj rekompensaty.
Spore podziękowania należą się dla vahanara - za wytrwałość w lobbingu na rzecz dokonania wpłaty.
Tak naprawdę, to facet już mi żyć nie dawał! :lol:
Pozdrawiam, HerrFlik

Ze względu na moje obecne miejsce zamieszkania, nie zawsze mogę bywać na meczach, więc to taki rodzaj rekompensaty.
Spore podziękowania należą się dla vahanara - za wytrwałość w lobbingu na rzecz dokonania wpłaty.

Pozdrawiam, HerrFlik
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-