Raz jeszcze o Macku Mizi...
Raz jeszcze o Macku Mizi...
Poruszam jeszcze raz ten temat gdyz;rozmawiałem z nim telefonicznie jest po pierwszym zabiegu ale niestety zarzad klubu z rogala na czele nie ma 5,tys złotych na zapałcenie tego :twisted: póki nie zapłaci ,nie bedzie drugiego zabiegu który niestety mósi sie odbyc aby kolano było sprawne.Sami zawodnicy z Macikiem maja w planie zorganizowac mecze z których dochód własnie byłby przekazany Mackowi.Wiadomo jaka jest atmosfera w klubie ale to nieznaczy aby zostawic Macka na lodzie.Czy my kibice jakos mozemy pomóc w organizacji takiego meczu???Jeden mecz na Ruchu,przy naturalnym swietle aby rogala nie mósiał płacic za prad,bilety po 5 niech bedzie około 1000 osób i na zabieg jest.Ale czy wszyscy mysla jak ja i czy reszta tez jest chetna by pomóc cos takiego zrobic???Drugi mecz miłaby sie odbyc na Bodbeskidziu gdyz jak wiemy tam Maciek zaczynał oraz trzeci na Zagłebiu czyli klubu którym Maciek swoja gra pomagał.
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
ojtekk twoj pomysl jest bardzo dobry!ludzie napewno by przyszli!niby wszystko fajnie tylko jest jeden maly problem!!czy klub pojdzie na to?
ja w to niestety watpie!widzisz, rogala by musial znowu placic za taki mecz!itd.wiaze sie to wszystko z ochrona itd.!!
ja chcialem zeby np na meczu z polarem osoby od nas chodzily z puszkami i zbieraja pienizaki na oprawe!troche zawsze by sie nazbieralo!wiesz jaki jest problem? otoz uslyszalem ze na to musi byc rowniez zgoda klubu :shock: !watpie wiec zeby nasz prezes zgodzil sie na jakiespomysly kibicow!zwlaszcza teraz!tu jest problem zeby pare osob chodzilo na meczu z puszkami a tu piszesz o jakims meczu!!choc przyznaje ze pomysl jest bardzo dobry i sam osobiscie moglbym dac nawet te 10 zl za bilet!tu nie twki problem!problem jest jak zwykle na gorze!czy prezes bedzie chcial cos takiego zorganizowac!
ja w to niestety watpie!widzisz, rogala by musial znowu placic za taki mecz!itd.wiaze sie to wszystko z ochrona itd.!!
ja chcialem zeby np na meczu z polarem osoby od nas chodzily z puszkami i zbieraja pienizaki na oprawe!troche zawsze by sie nazbieralo!wiesz jaki jest problem? otoz uslyszalem ze na to musi byc rowniez zgoda klubu :shock: !watpie wiec zeby nasz prezes zgodzil sie na jakiespomysly kibicow!zwlaszcza teraz!tu jest problem zeby pare osob chodzilo na meczu z puszkami a tu piszesz o jakims meczu!!choc przyznaje ze pomysl jest bardzo dobry i sam osobiscie moglbym dac nawet te 10 zl za bilet!tu nie twki problem!problem jest jak zwykle na gorze!czy prezes bedzie chcial cos takiego zorganizowac!
-
- Kontakt:
powiedzialm radzionowi to samo, zobaczymy jeszcze jak bedzie z tymi puszkami.TAU1920ZEN pisze:teraz pytam całkiem serio... Radzion bo nie kumam jak nie można z puszkami chodzic???dlaczego musi być jakaś zgoda???i co by nam mogli zrobic jakbys my zorganizowali takie przedsiewziecie???moim zdaniem NIC!!!
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
jak sam mi mówił propozycja wyszła od Maria i Bizaka czyli zawodnicy juz chca my tez wiec ktos kto ma wejscie do prezesiny mogłby takowa informacje zaniesc.jezeli chodzi o zbiórke tez mówiłem mackowi tak.niech na Polar przyjdzie 2 tys.kibiców z kryta włacznie niech kazdy da po dwa złote jest 4 tys to juz jest super dla Macka a zeby zrobic totalny wstyd Rogali pogadac c Bogdanem co by przez megafony zapodał tekst ze w czasie przerwy bedziemy zbierali na operacje Macka,moze w ten sposób damy do myslenia rogali jezeli on nie potrafi to my tak to zrobimy
- radzion
- Kontakt:
a wiec tak: na meczu w jaworznie rozmawialem na ten temat z H.! i dowiedzialem sie ze na takie cos musi byc zgoda klubu!nie wiem czemu!pzoa tym taka akcja musialaby byc naglosniona!najlpeiej takze przez pana Kalusa na meczu!
w tym tygodniu mam sie spotkac jeszze z H. i wtedy wszystkiego sie dowiem! rozwine rowneiz ten temat a takze temat pozegnania Marka Wlecialowskiego.
Jak bede wiedziec cos wiecej to napisze!
w tym tygodniu mam sie spotkac jeszze z H. i wtedy wszystkiego sie dowiem! rozwine rowneiz ten temat a takze temat pozegnania Marka Wlecialowskiego.
Jak bede wiedziec cos wiecej to napisze!
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tu Niestety myśle ze twój optymizm jest za daleko posunięty:( to ze 2tys ludzi na mecz przyjdzie to tak!ale ze kazdy da po te 2zl to w to niestety nie wierze!jesli 1/4 ludzi da po te 2zl to bedzie dobrze!!!niestety ale niektórym bedzie szkoda dać nawet po 2zl na tak szczytny cel...bo sa tacy ludzie!!!z drugiej str.mam nadzieje ze znajdą sie ludzie którzy dadzą i to wiecej niz po te 2zl u mnie z kasą teraz krucho ale dodatkowo 5zl.da sie zawsze skombinować!a czy bedzie zgoda czy nie moim zdaniem zbiórka powinna być tak czy tak( ale to tylko moje zdanie )!!!a pomysł z nagłośnieniem tego w przerwie meczu jest dla mnie strzałem w 10-tke!!!przynajmniej ludzie beda wiedziec ze rzeczywiscie zbiórka jest na szczytny cel i że Maciek na to zasługuje bo dla Ruch-u zrobił nie mało!!!WOJTEKK pisze:.niech na Polar przyjdzie 2 tys.kibiców z kryta włacznie niech kazdy da po dwa złote jest 4 tys
teraz to juz mnie dobilo, nazwisko tego antyprezesa bedzie mi sie przypominac do konca moich dni, jak mozna zostawic pilkarzy ktorzy przez tyle lat byli wierni naszym barwom :x to juz sa szczyty wszystkiego, jak mozna bylo doprowadzic Ruch do takiej sytuacji jaka zaistniala, brak strategicznego sponsora, perspektyw, wiadomo ze nigdy nie bylismy potentatem jesli chodzi o pieniadze, ale jak tak dalej pojdzie, i nie nastapi zmiana na tym stanowisku, w calym zarzadzie, to obudzimy sie w 3 lidze, a tam dopiero bedzie nam ciezko :x rogala jesli masz w sobie za grosz honoru to za przeproszeniem spierdalaj stad jak najdalej,
co do tej akcji mysle ze wielu ludzi ktorzy nie opuszczaja druzyny na kazdym meczu dorzuci sie na ten szlachetny cel, i wesprze Macka, jesli nie bedzie zgody klubu zorganizujmy zbiorke i tak, pomozmy w potrzebie
co do tej akcji mysle ze wielu ludzi ktorzy nie opuszczaja druzyny na kazdym meczu dorzuci sie na ten szlachetny cel, i wesprze Macka, jesli nie bedzie zgody klubu zorganizujmy zbiorke i tak, pomozmy w potrzebie
-
- Kontakt:
Świetny pomysł, myśle również, że warto o tym napisać na stronie głównej jak najszybciej i porozsyłać wszystkim informacje mailami tak jak kiedyś rozsyłano plakaty przed derbami. Zadabm żeby ekipa z Miko była na to przygotowana
MACIEK TRZYMAJ SIĘ
DODAŁEM PARĘ FOTEK Z JAWORZNA - WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
MACIEK TRZYMAJ SIĘ
DODAŁEM PARĘ FOTEK Z JAWORZNA - WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
panowie szczytny cel jak najbardziej jakas kase zawsze sie uzbiera nie robmy juz paranoji z tego o wszytsko do rogali.a co bedzie jesli bedziecie zbierac bez jego zgody?niech H.tez juz czasami nie przesadza.dzialajmy bez rogali w tej sprawie sami zbierajmy kase i sami ja dajmy piłkarzowi.a moze juz zaniedlugo trzeba bedzie pisac do rogali o pozwolenie na dym?niektórzy ludzie zaczynaja mnie smieszyc juz.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
W pelni popieram akcje pomocy dla Macka Mizi. Sam sie do tej pomocy postaram dolozyc, przynajmniej finansowo. Nie pozostaje nic innego tylko zyczyc tym ktorzy osobiscie przyczynia sie do zorganizowania tej akcji, powodzenia, natomiast w naglosnienie tematu przez spikera w czasie meczu, osobiscie nie wierze z powodow ogolnie wiadomych.
stan.
stan.