szczakowa-RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bart dobrze wnioskujesz i zgadzam sie w zupelnosci z Toba ze za zaistniala sytuacje odpowiada rogala i ze powinien odejsc.a co do h.odpowiedzial ze winni sa tego pilkarze i tyle.oczywiscie nie zgadzam sie z tym ze wina lezy po stronie pilkarzy tylko(choc bez winy oczywiscie tez nie sa).dlatego mi sie wydaje ze znajac zdanie h.na ten temat wiem ze to ogranicza nasze jakies dzialania do minimum.ciezko bedzie cokolwiek zrobic w takiej sytuacji ale jesli sa jakies mozliwosci(sprobowania zostac czlonkiem klubu chociaz)to trzeba sprobowac przynajmniej, zeby gdy bedziemy spadac do trzeciej ligi(nie daj Boże) nie mialem wyrzutów sumienia ze nic nie robilem(tak jak to bylo w czerwcu tego roku) tylko przygladalem sie jak moj klub upada.dlatego wydaje mi sie ze sprobowac kazdy-kto chce cos zrobic dla Ruchu-by moglzamiast tylko pisac rogala wy***rdalaj.pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
Masz racje hanys, tylko najpierw wszystkie kroki trzeba racjonalnie przemyśleć. Ja jakbym go spotkał kajś na mieście to bym ch*** za***rdolił tylko po co mi kłopoty. Zmierzam jednak do czegoś innego, mianowicie żeby nie działać za bardzo pod wpływem emocji i frustracji jaka towarzyszy nam w ostatnich tygodniach po słabych meczach i serii niezadowalających nas wyników. Myślę po prostu, że czas wymyślić jakiś rozsądny sposób (choć w tej sytuacji trzeba robić wszystko co się da) na zmiane sytuacji w klubie. Ktoś w pierwszych postach tego tematu albo tego o biedzie podał przykład żaboli, u których prezes zmieniał się jak rękawiczki, gdzie niemal pewny był upadek klubu a jednak nie upadli i teraz mają wciąż ekstraklase. Priorytetem moim zdaniem (i to nie jest nic nowego) jest zmiana prezesa. Jak do tego doprowadzić to przyznam szczerze jeszcze nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu ale liczę na naszą siłę i że wszysyc razem wywalczymy coś w tym klubie.
P.S. 10 ZDJĘĆ Z MECZU W JAWORZNIE NA WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
P.S. 10 ZDJĘĆ Z MECZU W JAWORZNIE NA WWW.NIEBIESCY-PHOTO.PRV.PL
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Lutz
- Kontakt:
I tak to wyglondo .Powiysz coniektorym swoje zdanie to zaroz sa obrazyni.
Na to wychodzi ze ci co mieszkajom za granica sa gorszymi kibicami od wos i niy maja prawa do swojego zdania .To po ch** je te forum ???Tylko do wybranych??
Bart - jo nigdy niy pedziol ze wiym co trza zrobic jo sie ino spytol czymu na tako jebano Pogon czy Lech przylazi 10 000 ludzi a na Ruch 2000.
Jo to moga pisac z czystym sumieniym bo jo na kozdym szpilu byl, placil za bilety itd i tak zech ta moja cegielka dokladol do budowy wielkiego RUCHU. I ch** mo do rzeczy czy miyszkom w Niymcach czy na Madagaskarze jest zech tak samo kibicym Ruchu jak ty i inni i mom prawo (chyby ze niy) do wypowiedzi tym bardzi ze w przeciwienstwie do Ciebie Bart Ruchowi kibicuja juz 30 lot a ty musisz jeszcze trocha pozyc zeby te 30 miec. Kozdy z nos jak sam piszymy to kibice Ruchu i kozdy mo jakis pomysl jak pomoc....moj byl taki zeby lazic na szpile zostawiac w klubie pieniadze (choby ino na wyplaty do kopaczy),bo czy duza frekwencja niy jest pomoca??. Jak zes som Bart napisol jo byl 2 razy w Polsce i 2 razy zech bol na szpilu(3 razy bo roz na Bukowy) ale zapomniol zes napisac zech wcale niy musiol. Ale Ruch byl ,jest i bydzie zawsze w moim sercu czy sie to niektorym podobo czy niy i mysla ze kozdy z nos mo prawo do wypowiedzi bez wzglyndu kaj miyszko , czy mo racjo czy jej niy mo. Pozdrowienia .
Na to wychodzi ze ci co mieszkajom za granica sa gorszymi kibicami od wos i niy maja prawa do swojego zdania .To po ch** je te forum ???Tylko do wybranych??
Bart - jo nigdy niy pedziol ze wiym co trza zrobic jo sie ino spytol czymu na tako jebano Pogon czy Lech przylazi 10 000 ludzi a na Ruch 2000.
Jo to moga pisac z czystym sumieniym bo jo na kozdym szpilu byl, placil za bilety itd i tak zech ta moja cegielka dokladol do budowy wielkiego RUCHU. I ch** mo do rzeczy czy miyszkom w Niymcach czy na Madagaskarze jest zech tak samo kibicym Ruchu jak ty i inni i mom prawo (chyby ze niy) do wypowiedzi tym bardzi ze w przeciwienstwie do Ciebie Bart Ruchowi kibicuja juz 30 lot a ty musisz jeszcze trocha pozyc zeby te 30 miec. Kozdy z nos jak sam piszymy to kibice Ruchu i kozdy mo jakis pomysl jak pomoc....moj byl taki zeby lazic na szpile zostawiac w klubie pieniadze (choby ino na wyplaty do kopaczy),bo czy duza frekwencja niy jest pomoca??. Jak zes som Bart napisol jo byl 2 razy w Polsce i 2 razy zech bol na szpilu(3 razy bo roz na Bukowy) ale zapomniol zes napisac zech wcale niy musiol. Ale Ruch byl ,jest i bydzie zawsze w moim sercu czy sie to niektorym podobo czy niy i mysla ze kozdy z nos mo prawo do wypowiedzi bez wzglyndu kaj miyszko , czy mo racjo czy jej niy mo. Pozdrowienia .
To cytat z mojego postu, czytaj dobrze co piszę a pożniej zarzucaj mi ,że nie pozwole komus czegoś pisać czy coś takiego. Nikt tutaj nie dzieli kibiców na lepszych czy gorszych, tylko na tych raczej którzy są na beirząco na miejscu i na tych którzy "pośrednio" są przy klubie. A i to nie jest podział, po prostu tak wyszło. Z mojej strony temat jest skończony. Co frekkfencji to hmmm mógłbym dać przykład ligii Holenderskiej czy innej na którą wcale jak na Schalke 60 tyś ludzi na mecz nie przychodzi, a poziom sportowy i organizacyjny jest lepszy niż u nas, bo to nie ejst najważniejszy temat. Najważniejsze są zmiany, a wtedy znajdą sie i ludzie. Koniec.Niemniej jednak APM wyraził swoje zdanie i ma chyba do tego prawo...
Były tu cytowane wypowiedzi h. który twierdzi,ze to nie wina Rogali !! ja mu sie nie dziwie bo Rogala dosc idzie na reke jemu i chyba nie najgorzej zyje z nim ale tu chodzi nie o dobro h. czy kogokolwiek tylko o nasz klub!!! Moim zdaniem to,że nie doszło do zadnej manifestacji pod klubem Urzedem miasta to tez zasłuha h i tych co sa z nim sa ale jak Rogala nie odejdzie to całkiem zniszczy nasz klub narazie toniemy ale jeszcze sie trzymamy ale jesli dalej bedzie prezesem Rogala to utoniemy!!. Jestem za manifestacja pod Urzedem miasta i klubem tylko czy nie jest juz za pozno??. Pozdrawiam serdecznie wszystkich niebieskich.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jest juz poniedzialek i od soboty ochlonalem, na meczu nie bylem ale jak dowiedzialem sie o wyniku i w kiedy padla bramka to szczeka mi opadla.
dobrze, ze niemam kompa w domu bo na goraco musialbym pisac tekst w stylu scenariusza filmu PSY-8.
Patton wyluzuj, nie przejmuj sie tekstami w stylu apm'a. sam kiedys chcialem conieco wygarnac mieszkajacym na zachodzie ale machnalem reka i stwierdzilem, ze niewarto.
Niema co sie orazac Oni napewno maja inne w pozytywnym tego slowa znaczeniu spojrzenie na ligowy fussbal, przezywaja obecna sytuacje tak samo jak my z ta tylko roznica ze nie uczestnicza w tym upadku osobiscie jak my ale sa NIEBIESCY bez wzgledu na to gdzie mieszkaja.
Co do bluzg na J.Wyrobka - odwalcie sie od tego pana, wg. mnie on jest ta osoba ze wzgledu na krora jeszcze niedoszlo do rzeczy w stylu gieksy, bo chyba nie tedy droga.
co do zarzadu i prezesa nie wypowiadam sie juz bo w tym temacie niechce mi sie juz gadac nic.
PATTON WRACAJ NA TO FORUM.
dobrze, ze niemam kompa w domu bo na goraco musialbym pisac tekst w stylu scenariusza filmu PSY-8.
Patton wyluzuj, nie przejmuj sie tekstami w stylu apm'a. sam kiedys chcialem conieco wygarnac mieszkajacym na zachodzie ale machnalem reka i stwierdzilem, ze niewarto.
Niema co sie orazac Oni napewno maja inne w pozytywnym tego slowa znaczeniu spojrzenie na ligowy fussbal, przezywaja obecna sytuacje tak samo jak my z ta tylko roznica ze nie uczestnicza w tym upadku osobiscie jak my ale sa NIEBIESCY bez wzgledu na to gdzie mieszkaja.
Co do bluzg na J.Wyrobka - odwalcie sie od tego pana, wg. mnie on jest ta osoba ze wzgledu na krora jeszcze niedoszlo do rzeczy w stylu gieksy, bo chyba nie tedy droga.
co do zarzadu i prezesa nie wypowiadam sie juz bo w tym temacie niechce mi sie juz gadac nic.
PATTON WRACAJ NA TO FORUM.
Mam pytanie do wiekszosci:
CZY TO WINA ROGALI, ZE JUZ 7 PKT. STRACILISMY W 90 MINUCIE ???!!!
Bylibysmy w czubie tabeli i nikt na nikogo by nie bluzgal. :shock:
Nie jestem fanem Rogali, ale tak naprawde: co sie zmieni po jego odejsciu? Pieniazki z nieba spadna? Albo przyjdzie jakis Arab/Turek czy jaki ch... i ,jak ktos wspomnial, sprzeda wszystko po hipermarket...
Najpierw niech pilkarze pokaza, ze kochaja nasz klub - potem bedzie czas na zmiany kierownictwa.
A na razie blizej nam do II ligi niz do pierwszej - i to jest STRASZNE
....................
CZY TO WINA ROGALI, ZE JUZ 7 PKT. STRACILISMY W 90 MINUCIE ???!!!
Bylibysmy w czubie tabeli i nikt na nikogo by nie bluzgal. :shock:
Nie jestem fanem Rogali, ale tak naprawde: co sie zmieni po jego odejsciu? Pieniazki z nieba spadna? Albo przyjdzie jakis Arab/Turek czy jaki ch... i ,jak ktos wspomnial, sprzeda wszystko po hipermarket...

Najpierw niech pilkarze pokaza, ze kochaja nasz klub - potem bedzie czas na zmiany kierownictwa.
A na razie blizej nam do II ligi niz do pierwszej - i to jest STRASZNE

- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nieczęsto zgadzam się z Łysym, ale muszę się podpisać obiema rękami pod jego postem odnośnie konieczności działania kibiców.
Będę się powtarzał, wiem, że wielu mi zarzuci, że jest mi łatwo mówić będąc 400 km od Chorzowa, ale PAnowie popatrzmy jak to się dzieje na scenie polityczno społecznej. Jeśli rząd wysyła na śmierć głodową górników i pokojowe rozmowy nie przynoszą skutków, to górnicy zaczynają strajkować, demonstrować i walczyć o swoje.
W RUCHU minął już czas na pokojowe rozmowy!! Jeśli nie będziemy walczyć o swoje to się obudzimy w 3 lidze. Nie mamy już czasu. Apeluję do kibiców którzy mają poważanie wśród innych do podjęcia jakichkolwiek kroków w sprawie ratowania naszego RUCHU!!!!!!!
Będę się powtarzał, wiem, że wielu mi zarzuci, że jest mi łatwo mówić będąc 400 km od Chorzowa, ale PAnowie popatrzmy jak to się dzieje na scenie polityczno społecznej. Jeśli rząd wysyła na śmierć głodową górników i pokojowe rozmowy nie przynoszą skutków, to górnicy zaczynają strajkować, demonstrować i walczyć o swoje.
W RUCHU minął już czas na pokojowe rozmowy!! Jeśli nie będziemy walczyć o swoje to się obudzimy w 3 lidze. Nie mamy już czasu. Apeluję do kibiców którzy mają poważanie wśród innych do podjęcia jakichkolwiek kroków w sprawie ratowania naszego RUCHU!!!!!!!
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: