zgadza sie, miedzy Cicha a Slaskim byly jeszcze "zakupy" w markecie ;PKaRniS pisze:rok tymu to pierw mialo byc na Cichej potym wszyscy pod stadtion slaski ze niby na bocznym a w koncu na glownej trenowaliblue_boy pisze:jestem za, tak jak w ub. roku!!!
mom nadzieja ze teraz bydzie precyzyjniej trocha ustalone kaj co i jak niz rok tymu:) pomysl ekstra
Na trening??
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
- ASTE
- Kontakt:
sugerując się postem na oficjalnej:

no to konferencja bedzie na cichej wiec trening pewnie też... ale nie wiem na 100% to tylko takie moje spekulacjeZapraszamy dziennikarzy na spotkanie z trenerem Dusanem Radolskym i zawodnikami w poniedziałek 25.06.2007r. o godzinie 17:15 przy ul. Cichej w Chorzowie (stadion Ruchu). Spotkanie przewidziano do godziny 18. Później drużyna rozpoczyna trening.

Pozdrawiam ASTE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Radvan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
Czyli Duszan już powoli wprowadzo swój rygor, czuja, że wyjdzie nom to na dobrebRayan72 pisze:jak się dowiem o której jutro to napisza.Na razie wiem że jak przydom do klubu rano to wylezom na wieczór,a jak bydzie przerwa między tryningami to leżakowanie w Hoteliku.

Czekom na info, bo jak bydzie trening na Lompy, to sie przejda

-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
Dzisiaj na treningu najpierw bieganie rozciąganie i potem gierka 2 x 30min. Wygrali pomarańczowi 2:0
Skład pomarańczowych (Jeśli dobrze Pamiętam): Nowak Klaczka Makuch(Chyba) Jakub Lilo Sokołowski Sadlok(bramka) Brzozowski Pulo Łudziński(Bramka) (H)ugo (asysta)
Ogólnie chłopcy grali z dużym zaangażowaniem gdyż każdy walczy o miejsce. Bardzo ładna gra naszych młodych pomocników.
Edit:
Co do nowych: Hugo w pierwszej części walczył(z powodzeniem) o górne piłki ładna dwójkowa akcja z Sadlokiem, niezłe przyjęcie i czucie piłki. Czeka go praca nad wydolnościa gdyż w drugiej połowie chyba brakowalo mu sił. Słabo z skutecznościa
Lilo: Amerykański gangsta (dredy takie przylegające do głowy (nie wiem jak to sie nazywa fachowo)) strasznie chudziutki, dość szybki trochę dziwny styl biegania. Ogólnie niczym sie nie wyróżnił jednak grał na dobrym poziomie.
Skład pomarańczowych (Jeśli dobrze Pamiętam): Nowak Klaczka Makuch(Chyba) Jakub Lilo Sokołowski Sadlok(bramka) Brzozowski Pulo Łudziński(Bramka) (H)ugo (asysta)
Ogólnie chłopcy grali z dużym zaangażowaniem gdyż każdy walczy o miejsce. Bardzo ładna gra naszych młodych pomocników.
Edit:
Co do nowych: Hugo w pierwszej części walczył(z powodzeniem) o górne piłki ładna dwójkowa akcja z Sadlokiem, niezłe przyjęcie i czucie piłki. Czeka go praca nad wydolnościa gdyż w drugiej połowie chyba brakowalo mu sił. Słabo z skutecznościa
Lilo: Amerykański gangsta (dredy takie przylegające do głowy (nie wiem jak to sie nazywa fachowo)) strasznie chudziutki, dość szybki trochę dziwny styl biegania. Ogólnie niczym sie nie wyróżnił jednak grał na dobrym poziomie.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2007, o 20:25 przez Kirek, łącznie zmieniany 2 razy.