szczakowa-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
NP07
Kontakt:

#61 Post autor: NP07 » 4 paź 2003, o 22:20

:( :( :( Znowu porażka i znowu tracimy punkty w ostatnich minutach :( :( :( Szkoda gadać cieszy jedynie dyspozycja Seby Nowaka bo gdyby nie on to przegramy jeszcze więcej

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#62 Post autor: Patton » 4 paź 2003, o 22:29

apm - skoncz pi***olic!! Najlatwiej siedziec w Essen i wielce nas ustawiac? To ku*** wez sie za zarzadzenie tym klubem, jak taki madry jestes? Co nie potrafisz, nie masz sily, kasy? To wez nie pi***ol i nie ustawiaj nas ok? Wiesz wogole jak mozna zostac czlonkiem zarzadu? Zarzad musi to zaakceptowac... wyobraz sobie, ze 5tys kibicow nagle chce byc w zarzadzie i co? Pewnie zaakceptuja ich kandydatury, bo Ty tak twierdzisz... Zalosne! Nie rozumiesz, ze kazdy z nich kryje siebie? Tam nikt postronny sie nie dostanie i nie pi***ol, ze to nasza wina, ze Rogala jest prezesem, bo sie osmieszasz i tyle. Wiecie co? A ja wam powiem, uzdrowmy PKP, niech kazdy kupi akcje, pomozmy im, wszystko to zalezy od nas... Czlowieku, zrozum, ze ten klub zaczyna sie rozpadac... i ten zarzadz trzeba pomniejszyc i wy***ac tych ludzi, a nie powiekszac... Nie wiem, jakie Ty masz pojecie o zarzadzaniu... Bez obrazy, ale mam dosyc takiego cwaniactwa...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: Raul22 » 4 paź 2003, o 22:29

Jest coraz gorzej juz tylko 4 punkty przewagi nad strefa barazowa a az 7 straty do 2 Cracovii. Zle sie dzieje :(((((((. Rogala badz mezczyzna i odejdz poki jeszcze nie jest za pozno.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#64 Post autor: Patton » 4 paź 2003, o 22:42

Aha, wlasnie bym zapomnial. To jest ostatni moj post na tym forum. Ktos nie bedzie mi wytykac, ze nic nie robie dla klubu, a tylko narzekam... Bo od rzadzenia klubem jest zarzad, a nie my. A o zarzadzie napisalem w poscie wyzej. pi***ole, sa pewne granice. A ktos siedzacy w niemczech mysli, ze jest lepszy od nas. Czlowieku, nie jestes od pouczania kazdego z nas... Zegnam... PKO mial racje z tym wszystkim... Kto ma miec, ten ma ze mna kontakt. Czesc wam. Krzysiu, Lukas - odwalajcie dalej ta cala robote... Nalezy wam sie szacunek na Ruchu za to! Pozdro Bolek, radzion i Viro - trzymajcie jakos te forum. :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Pula

#65 Post autor: Pula » 4 paź 2003, o 22:48

Szkoda bo mogl byc 1 pkt ale gra sie do konca i niestety zas tracimy w ostatniej minucie co jest tego powodem?????????????

Bolek
Kontakt:

#66 Post autor: Bolek » 4 paź 2003, o 22:51

apm szkoda slow naprawde szkoda slow :!: :!:
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

KOGUT

#67 Post autor: KOGUT » 4 paź 2003, o 23:19

Patton dobrze piszesz nie bierz winy na siebie pi***ol to.Ale jedno jest pewne, Zarząd trzeba wy***rdolić Wyrobek sie dwoi i troi ale do hu** z czym? To golym okiem widac że ci nasi piłkarze jak nie dostaną kasy to możemy ich w dupe pocałować.Liczy się kasa a nie tam jakiś Ruch.pr***ebane co się ku*** dzieje ?KOGUT

hunter

SZCZAKOWA !!

#68 Post autor: hunter » 4 paź 2003, o 23:34

Jestem Kibicem SZczakowej !! Na poczatek to chce powiedziec ze jako Kibice spisaliscie sie znakomicie , dobry doping dobre pio i ogólnie spox , ale prawdziwi kibice ruchu niepowinni smiac sie z mlodej ekipy jaka jestesmy my ... kibice szczakowej !! teraz to my i wy mam klopoty z kassa :( i wy amcie tego pierdolonego rogale !! a my mamy pr***ebane od pzpn !! przecierz Wy jakos tez zaczynalisci , niektorzy z was so cwani bo jak pierwszy raz przyszli na mecz juz bylo wszystko zrobione i miliscie sie od starszych uczyc , a my musimy wszystko zaczynac od nowa , wiec normalny kibic i prawdziwy kibic klubo ruch chorzow powinien to zrozumiec !! :lol:

POzdrownie i zycze wyjebania rogali !! nara

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#69 Post autor: Schlesien » 5 paź 2003, o 01:53

A ja rozmumie apm. Po spadku tez duzo krzyczelismy, wiele osob chcialo wypelnic wnioski i dostac sie do zarzadu, ale kto to zrobil? Nikt! Niestety dopoki Ruch jest stowarzyszeniem, to wydaje sie, ze jest to jedyna droga do legalnego przewrotu.

No ale ja jestem jeszcze dalej od Chorzowa niz apm...

TAU1920ZEN

#70 Post autor: TAU1920ZEN » 5 paź 2003, o 02:39

Pierwsza liga?? :? chyba tylko niepoprawni optymisci jeszcze w to wierzą!!!póki w klubie sie nic nie zmieni(a zmiany na100% nie nadejdą szybko)tak dlugo Ruch będzie w drugiej lidze(być może przy odrobinie szczescia). Bohater meczu to napewno Seba Nowak!!!pierwsza połowa tragiczna w wykonaniu naszych piłkarzy.....druga o niebo lepiej , ale co to dało???nic , a do tego w ostatniej minucie stracilismy bramke(po spalonym który by nawet ślepy zauważył)!!!jest zle a będzie coraz gorzej!!!

Gość

#71 Post autor: Gość » 5 paź 2003, o 11:26

Co do meczu to nie mozna miec chyba zastrzezen do gry chlopakow. Mowie chyba bo nie zawsze patrzalem na boisko. Nie byl to moze jakis niesamowity mecz naszych grajkow. Widac ze sie postarali.
Brawo dla Nowaka, kurde on mi czasami przypomina Dudka. Rozjebala mnie akcja pod koniec meczu jak to Seba polecial na pole karne grabow, Ruch stracil pilke a on se spacerkiem wracal do bramki. Tak jakby wiedzial ze nie bedzie gola.

Patton nie wkrzurzaj sie tak. To ze APM powiedzial cos wbrew Tobie nie oznacza ze masz nie pisac juz na tym forum. Tez mnie wk***ia takie gadanie ale kazdy ma swoje zdanie.

PANIE ROGALA PANU JUZ DZIEKUJEMY

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: hanys1920 » 5 paź 2003, o 11:39

w piatek bylem w klubie spytac sie jakie sa warunki by zostac czlonkiem klubu.pierwsza rzecz trzeba napisac podanie ,prosbe wraz ze zdjeciem która rozpatrzy zarzad.gdy zarzad rozpatrzy nasza prosbe pozytywnie wtedy dopiero wypelniam formularz o któym byla mowa.wiec jesli ktoś zostac czlonkiem to niech pisze prosbe i wraz ze zdjeciem zaniesie to do sekretariatu.ja na dniach osobiscie to zrobie.ale mam nadzieje ze osobiscie niektórzy ludzie wytlumacza rogali ze powinien sp***dalac.mam nadzieje ze dojdzie do rekoczynów. a co do tego ze mam nadzieje ze nie wygraja z polarem dalej podtrzymuje zdanie patrze na nasz klub dalekowzrocznie i wyniki meczów najblizszych nie sa dla mnie wazne wazne jest to kto rzadzi klubem i dzieki tym ludziom ten klub upada.wczoraj po meczu gadalem z h.który twierdzi ze prezes nie jest winny tej calej sytuacji i wszelkie inicjatywy na stadionie przeciw rogali wydaje mi sie ze beda przez niego torpedowane.tak wiec zostaje droga legalna-jak to ktos nazwal-proby zostania czlonkiem klubu oraz nadzieja w ludziach którzy nie sluchaja h.i wytlumacza recznie rogali ze musi odejsc.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

kickers
Kontakt:

#73 Post autor: kickers » 5 paź 2003, o 12:19

:cry: ku*** ręce odpadają przez te kopiące cioty i ewidentne błedy rogali wszystko co piękne w tym klubie radość po zwycięstwie pełne bary śpiewy do rana to wszystko bliskie jest upadku ku*** nawet niemyśla o frekfencji na polarze ku*** kaj to pomyśleć że ten klub upado!!!!! teras już nawet jo choć zawsze żech jest nastawiony optymistycznie powoli traca nadzieje na pierwszo liga przykre ale prawdziwe :(
NOWY [R] BYTOM

Gość

#74 Post autor: Gość » 5 paź 2003, o 15:27

Z kontekstu twojego postu Hanys wnioskuje ,ze jesteś podobnie nastawiony do Rogali jak ja i większość pisząca na forum.
Ale jak już rozmawiałeś z H. i piszesz tutaj ,że to nie r
ogala jest winny - jak sam H. powiedział- to zdrzadź nam może jeśli wiesz kto jest winien całej tej sytuacji. Może H. Ci pwiedział??
A moim zdaniem odpowiedzialny jest właśnie ktoś kto rządzi tym klubem. To ona za to wszystko odpowiada i nastawia głowę - to chyba normalne, bo narazie nie ma w Polsce odpowiedzialności zbiorowej i nigdy być nie powinno.
Co do wstąpienia do zarządu/klubu, hmm moje zdanie jest takie samo, jak odnośnie poczynian Rogali - zobaczę to uwierzę. Bo nie bez powodu chyba są te całe ceregiele i "rekrutacja" z podaniami,zdjęciami i akceptacją osób o której piszecie.

Patt chyba troszkę się uniosłeś. Pomyśl na forum nie jesteś od wczoraj , i chyba obrażanie się jest zbędne, bo ludzie liczą się tutaj z twoim zdaniem (przynajmniej ja) i nie widzę powodu dlaczego masz wiecej tutaj nie pisać. Ale w sumie Cię rozumię bo mam podobną sytuacje. Lutz który tutaj pisze,a mieszka w Ulm to moja rodzina. Człowiek przez 10 lat był może na dwóch meczach Ruchu -wiadomo nie mieszka tutaj. Ale wie wszystko najlpeiej co zrobić , dlaczego jest źle i potrafi tylko narzekać- nawet jak jest dobrze. Jego sztandarowym powiedzeniem jes "a czemu jest tylko 2000 ludzi" :lol: Bo człowiekowi który mieszka za granicą długo ciężko czasem wytłumaczyć i zrozumieć - o ile w ogóle chce panujące tutaj realia. Dlatego ja np. o Ruchu wolę gadać z ludźmi którzy mieszkają tutaj na codzień i są w tym "kotle", a nie którzy czytają sprawzdonie z meczu ma gazeta.pl czy kupią co tydzień piłkę nożną. Niemniej jednak APM wyraził swoje zdanie i ma chyba do tego prawo...
Pozdro.

TOMEK-K

#75 Post autor: TOMEK-K » 5 paź 2003, o 15:40

hanys 1920 dobrze napisal.
jak sie komus tlumaczy od roku czy trzech zeby wy***rdalal, a do niego to nie dociera, tylko jeszcze bardziej ro***erdala ten klub, to rozwiazanie jest tylko jedno - SIŁOWE.

ODPOWIEDZ