szczakowa-RUCH
- Patton
- Kontakt:
Powiem tyle - zniszczyliscie nasz klub... klub ktoremu kibicowaly tysiace ludzi... panie rogala - ile dla pana znaczy 14 tytulow mistrza Polski, nazwiska takie jak Cieslik, Wilimowski... Co to dla pana znaczy do cholery?? Co dla pana znaczy ta Omega, co dalej czas odmierza... Co do cholery zrobil pan, zeby za 20 lat moje dzieci mogly wspominac cos innego niz to co my teraz? Co pan zrobil ze swoim zarzadem, kolegami z czasow komuny? Ja panu podpowiem - zniszczyl pan nasz ukochany RUCH CHORZOW... Brednie, ze przemysl upada, to Ruch sie ma kiepsko. Ludzie, w europie sie szuka sponsorow w sektorze uslug, energetyce, sektorze internetowym. Dla pana szczytem marzen jest sponsor z upadlego przemyslu. Co pan zrobil z mlodzieza? Gdzie oni sa? Od kilku lat sklad druzyny sie rozsypuje... Trzon stanowia te same twarze, nie ma zadnej mlodej krwi, ktora by pociagnela ten wozek... Najlepiej to sprzedawac tych najlepszych, byleby tylko kase jakas miec. Oczywiscie wszystko dla dobra klubu... To rozumiane "dobro klubu" w waszej interpretacji w dniu dzisiejszym sie skonczylo... Niech sie wreszcie skoncza te "Whiskacze", to granie w karty w kawiarence, granie na automatach... NIECH SIE TO SKONCZY!! Was nie ma! Zrozumcie to, ze wasza era dzisiaj dobiegla konca... Pora na nas... :twisted: Zna pan takie haslo: Naszym Honorem Jest Nasz Klub? Czesto je pan ogladal, prawda? A wie pan jaki klub? Kibice wiedza, pan juz nie wie... Odejdz Rogala, bo to sie zle skonczy... 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie myslalem ze takie cos kiedys powiem napisze ale mam nadzieje ze kibice po nastepnym meczu nie wytrzymia i silowo rozwiaza problem naszego prezesika.nie obchodzi mnie wynik meczu z polarem jesli konsekwencja porazki z polarem bedzie wymuszenie na rogali dymisji to niestety ale chce bysmy nie wygrali tego meczu
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
Właśnie mam tylko takie małe obawy - ale i chyba pewną nadzieję. Na meczu z Polarem (nie daj Borze) a może po nim (już lepiej) moze być ciekawie, również dla Rogalii. Myślę,że sam w końcu może się przekonać na swojej stronie ,że ma wy***rdalać z tego klubu. I mogą mu to udowodnić nie ludzie z kk czy pf , ale zwykli kibice którzy nerwowo juz nie wytrzymują.
RUCH TO MY A NIE WY!!
RUCH TO MY A NIE WY!!
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zgadzam sie z tym że Rogala nie potrafi odnależć sie w obecnych warunkach rynkowych , że zmiany radykalne , nie kosmetyczne , są konieczne . Ale jeżeli ktoś na tym forum wie co trzeba zrobić to niech objawi swój geniusz , bo jak narazie żadnych pomysłów tylko bluzgi ( jest na kogo i za co bluzgać to fakt...) Ja nie jestem ruskim milionerem i nie wiem jak pomóc
Samo przekazanie sterów klubu nie może odbyć sie nagle bez przygotowania , to grozi totalną anarchią . Jeśli nastąpi najgorsze musimy pamiętac , że Ruch to nie kopalnie i nikt na nasze protesty i żale nie zwróci uwagi .
Miejmy nadzieje , ze prawdą jest to , iż potencjalnych inwestorow odstrasza przedlodowcowy zarzad i zmiana sposobu zarządzania przyciągnie chętnych do wyłożenia pieniędzy...
Z tym moge sie zgodzić , ale jak słyszę , jak kibic Ruchu życzy z takich czy innych powodów porażki klubowi robi mi sie naprawdę smutno...gramy o awans ( nie wolno sie pogodzić z utratą szans po 1/4 sezonu) i obecni gracze , kibice , zarząd ( bo Ruch to my i oni , i trzeba sie z tym pogodzić ) musimy awansować aby Ci którzy przyjdą na nasze miejsce nie zastali spalonej ziemi ....
Nie chce krakać ale boje sie że spacerując z wnukami po jakimjś centrum handlowym będziemy z żalem wspominac , ze w tym miejscu był kiedyś stadion Ruchu...

Samo przekazanie sterów klubu nie może odbyć sie nagle bez przygotowania , to grozi totalną anarchią . Jeśli nastąpi najgorsze musimy pamiętac , że Ruch to nie kopalnie i nikt na nasze protesty i żale nie zwróci uwagi .
Miejmy nadzieje , ze prawdą jest to , iż potencjalnych inwestorow odstrasza przedlodowcowy zarzad i zmiana sposobu zarządzania przyciągnie chętnych do wyłożenia pieniędzy...
Z tym moge sie zgodzić , ale jak słyszę , jak kibic Ruchu życzy z takich czy innych powodów porażki klubowi robi mi sie naprawdę smutno...gramy o awans ( nie wolno sie pogodzić z utratą szans po 1/4 sezonu) i obecni gracze , kibice , zarząd ( bo Ruch to my i oni , i trzeba sie z tym pogodzić ) musimy awansować aby Ci którzy przyjdą na nasze miejsce nie zastali spalonej ziemi ....
Nie chce krakać ale boje sie że spacerując z wnukami po jakimjś centrum handlowym będziemy z żalem wspominac , ze w tym miejscu był kiedyś stadion Ruchu...
-
- Kontakt:
Radzion powiedział:
Mnie też sie wydaje że był spalony,ale pewny nie jestem,po drugie nasi zawodnicy ani nie probowali protestować.Z resztą to nic nie zmienia wyjechaliśmy bez punktu i 1 liga coraz bardziej nam sie oddala.Nie chce mi sie już gadać o Rogali i jego kolesiach,ładnie to ujął Patton i zgadzam się z nim w 100%rozwieje twoje watpliwosci!spalony kur...5 metrowy!!!