szczakowa-RUCH
-
- Kontakt:
Marne to wprawdzie pocieszenie przy naszej obecnej formie ale zawsze jakies
za onetem :
Król opuścił Garbarnię
Jak poinformowało "Tempo", II-ligową Garbarnię Jaworzno opuścił napastnik Grzegorz Król, który zamierza się przenieść do Lecha Poznań.
Najpierw zamierza się złożyć pismo w Wydziale Gier PZPN, domagając się rozwiązania kontraktu z klubem.
"Niech idzie w diabły, nikt go nie trzyma. Tylko niech napisze stosowne pismo do nas. Nie musi występować do PZPN. Nie będziemy go trzymać na siłę" - powiedział Tadeusz Fudała, prezes Garbarni.

za onetem :
Król opuścił Garbarnię
Jak poinformowało "Tempo", II-ligową Garbarnię Jaworzno opuścił napastnik Grzegorz Król, który zamierza się przenieść do Lecha Poznań.
Najpierw zamierza się złożyć pismo w Wydziale Gier PZPN, domagając się rozwiązania kontraktu z klubem.
"Niech idzie w diabły, nikt go nie trzyma. Tylko niech napisze stosowne pismo do nas. Nie musi występować do PZPN. Nie będziemy go trzymać na siłę" - powiedział Tadeusz Fudała, prezes Garbarni.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Podejrzewam,że teraz po werdykcie NKO,Szczakowa zacznie się powoli sypać izaczną odchodzić kolejni zawodnicy.Do rundy wiosennej pewnie przystąpią już w całkiem innym (słabszym) składzie.
Ale tak jak AndRe powiesział marne to dla nas pocieszenie.Nie interesuje mnie co się z nimi stanie,byle my w końcu zaczniemy wygrywać.Ja osobiś cie wierze że stanie sie to już jutro.
Ale tak jak AndRe powiesział marne to dla nas pocieszenie.Nie interesuje mnie co się z nimi stanie,byle my w końcu zaczniemy wygrywać.Ja osobiś cie wierze że stanie sie to już jutro.
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: