Dusan Radolsky nowym trenerem Ruchu Chorzów
Dusan Radolsky nowym trenerem Ruchu Chorzów
Szkoda Wleciala, ale powodzenia panie Radolsky. Zycze meczow takich jak z Hertha i Manchesterem City
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ktoś chyba w zarządzie za długo przebywal na słońcu!!!
Czy jak wreszcie zaczyna się coś kręcić do porzadku to ktos to musi spierdzielić???
Panie Klimek !! Gdzie jest to Pana poparcie dla trenera Wleciałowskiego?? Jeszcze bedziemy tego zwolnienia żałować!!!!
Oby to nie było tak, że w OE zrobimy jeden sezon
Ktoś chyba w zarządzie za długo przebywal na słońcu!!!
Czy jak wreszcie zaczyna się coś kręcić do porzadku to ktos to musi spierdzielić???
Panie Klimek !! Gdzie jest to Pana poparcie dla trenera Wleciałowskiego?? Jeszcze bedziemy tego zwolnienia żałować!!!!
Oby to nie było tak, że w OE zrobimy jeden sezon

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mamy XXI wiek a w dzisiejszych czasach jak sie okazuje odwołuje sie człowieka który awansował z klubem z 2 do 1 ligi,robi sie to po cichu,żeby nikt nie wiedział..myślałem,że takie czasy już mineły..jednak nie..Mamy XXI wiek tak jak mówiłem..a tutaj z kibiców robi sie niewiadomo kogo...Zwalnia sie trenera nagle,gdy nikt o tym nie wie i teoretycznie wszystko jest ok..aż tu nagle w pewnym momencie wybucha "bomba" w postaci informacji o zwolnieniu,bez żadnych wyjaśnień od zarządu..czy też (pożal sie Boże) Naszego rzecznika...To jest bardzo dziwne...i tak jak już tutaj pisaliście żądamy wyjasnień i to obszernych i powodów decyzji takiej jaka wyszła..
Nie potrzeba Nam jednego zdania w stylu "Pan Wleciałowski został zwolniony...bo TAK"...My chcemy wyjaśnień..przynajmniej ja bym chciał..
Nie potrzeba Nam jednego zdania w stylu "Pan Wleciałowski został zwolniony...bo TAK"...My chcemy wyjaśnień..przynajmniej ja bym chciał..