Plany na przyszłość - podwyżka cen biletów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo tamkarnet i tak kupuja, ale jestech ciekawy czy jak bedziemy grali na Śląskim z kimś w Grudniu to bilety też bedą po 20zł, no i drugo sprawa to granie na Śląskim w meczu w Pucharze ekstraklasy, kaj chyba jakby były bilety po 5 złoty to tłumów nie bedzie, lepiej co by w grudniu i listopadzie, a temperatury pozwalały na gry na naszej murawie nie było śniegu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Nadal będą obowiązywać bilety na sektor rodzinny w cenie 2 złotych. – Będą one przeznaczone dla kobiet i dzieci do lat 12-stu. Co mecz w naszych kasach znajdzie się 500 takich wejściówek – dodaje dyrektor Ziętek.
AHA CZYLI CI CO MAJA PO 15 16 17 18 LAT NIE ROBIĄ MAJA PLACIC ZA BILET 20 ZL !! JUZ TO WIDZE!!! ZAMIAST PRZYCIAGAC MLODZIEZ NA STADION TO JEJ TAM BEDZIE CORAZ MNIEJ !!!!! LUDZIE POMYSLCIE TROCHE :? :x
MOZE DOBRYM POMYSLEM BY BYLO WPROWADZENIE BILETOW ZA 10 ZL DO LAT 18???? W INNYM WYPADKU NIE BEDZIE ZBYT WIELU MLODYCH FANOW
AHA CZYLI CI CO MAJA PO 15 16 17 18 LAT NIE ROBIĄ MAJA PLACIC ZA BILET 20 ZL !! JUZ TO WIDZE!!! ZAMIAST PRZYCIAGAC MLODZIEZ NA STADION TO JEJ TAM BEDZIE CORAZ MNIEJ !!!!! LUDZIE POMYSLCIE TROCHE :? :x
MOZE DOBRYM POMYSLEM BY BYLO WPROWADZENIE BILETOW ZA 10 ZL DO LAT 18???? W INNYM WYPADKU NIE BEDZIE ZBYT WIELU MLODYCH FANOW

Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, o 17:16 przez South, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Marzę o wielkim Ruchu występującym na arenie międzynarodowej, którego nikt w Polsce nie będzie się wstydzić. Drużynie, w której każdy zawodnik zostawia na boisku całe swoje serce. I stadionie pełym kibiców, kulturalnie dopingujących swój zespół - powiedział dziś na konferencji prasowej Mariusz Klimek, właściciel klubu.
zrodlo: niebiescy.pl
taaaaaa napewno stadion bedzie pelny kiedy beda bilety po 20 zeta...
zeby nie bylo ze marudze to jestem gotow wydac te 20 zeta ale gorzej z takimi co dopiero zaczynaja jezdzic albo dopiero beda jezdzic albo jeszcze tacy co chca ale nie maja tyle...
i nie mowcie mi ze sobie moze przeciez odlozyc bo to latwo powiedziec
zrodlo: niebiescy.pl
taaaaaa napewno stadion bedzie pelny kiedy beda bilety po 20 zeta...
zeby nie bylo ze marudze to jestem gotow wydac te 20 zeta ale gorzej z takimi co dopiero zaczynaja jezdzic albo dopiero beda jezdzic albo jeszcze tacy co chca ale nie maja tyle...
i nie mowcie mi ze sobie moze przeciez odlozyc bo to latwo powiedziec

- swce
- Kontakt:
Bynamniej bilety do gimnazjalistów moglyby byc tansze :roll:
Dla dzieci co chodza do podstawowki za darmo a dla gimnazjalistow po gora 10 zloty.
A dla reszty po te 20 zloty bo w koncu gimnazjalisci nie robia a starszy juz se moze zaplacic.
Mi babcia wiecznie nie bedzie dawala na szpile :lol:
Jak Klimek marzy o wielkim Ruchu to niech pomysli o młodziezy.
Dla dzieci co chodza do podstawowki za darmo a dla gimnazjalistow po gora 10 zloty.
A dla reszty po te 20 zloty bo w koncu gimnazjalisci nie robia a starszy juz se moze zaplacic.
Mi babcia wiecznie nie bedzie dawala na szpile :lol:
Jak Klimek marzy o wielkim Ruchu to niech pomysli o młodziezy.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, o 17:35 przez swce, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niegodej za wszystkich bo np małolaty np jo niemom kasy na bilet za 20 zł a za 2 zł bydom sie rozłazić jak świerze bułeczki wiync na Cichyj szybko niezawitom tyle w tymacieDavidos pisze:hmm jakos na gorzola albo inksze uzywki przed szpilem kożdy kasa znajduje a jak przychodzi do placenio za bilet to wiylki lament...
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Skąd ja wiedziałem że tak będzie...
Ja moge dawać 20zł ale pod warunkiem że nie będe jak kretyn musiał stać poltoragodziny zeby wejsc, musi byc otwarte wiecej bramek i wpuszczanie musi sie odbywac sprawniej. No i dla młodych kibiców musza byc bilety tansze, ale nie 200 sztuk tylko jakaś rozsądna ilość!
Mam nadzieje ze o tym pomyslalno
Inna sprawa ze tak sie nie przyciagnie nowych kibiców, moze płacmy 50zł, tyle ze komfort ogladania wyceniam na 5zł, smutna prawda ale prawda
My, strasi sobie poradzimy, ale co zrobi małolat który dojezdza, powiedzmy 50km? Skąd weźmie 40 zł co szpil???
Ja moge dawać 20zł ale pod warunkiem że nie będe jak kretyn musiał stać poltoragodziny zeby wejsc, musi byc otwarte wiecej bramek i wpuszczanie musi sie odbywac sprawniej. No i dla młodych kibiców musza byc bilety tansze, ale nie 200 sztuk tylko jakaś rozsądna ilość!
Mam nadzieje ze o tym pomyslalno
Inna sprawa ze tak sie nie przyciagnie nowych kibiców, moze płacmy 50zł, tyle ze komfort ogladania wyceniam na 5zł, smutna prawda ale prawda
My, strasi sobie poradzimy, ale co zrobi małolat który dojezdza, powiedzmy 50km? Skąd weźmie 40 zł co szpil???
Ostatnio zmieniony 14 cze 2007, o 18:09 przez uRodzony na sektoRze, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Bo kibice Ruchu to same ćpuny i alkoholiki :? Widac niektórzy chyba maja takie zdanieDavidos pisze:hmm jakos na gorzola albo inksze uzywki przed szpilem kożdy kasa znajduje a jak przychodzi do placenio za bilet to wiylki lament...

Żeby nie było jo i tak raczej byda jeździł choć w tym sezonie trzeba bydzie w karnet chyba sie zaopatrzyc żeby choć trocha nie poczuc tej podwyżki. mam tylko jeszcze nadzieje ze w tym sezonie klub wywiaze sie ze swoich obietnic

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wszyscy mowicie o lebkach... ale student tez nie ma kasy w nadmiarze... bilety na 2 szpile to mam miesieczny zeby na uczelnie dojezdzac, nie mowiac o ksiazkach itd podwyzka to przyznam szzcerze uderzy mnie po kieszeni ale zacisne zeby i jakos bede musial skolowac te 20zl bo nie wyobrazam sobie zeby nie byc na meczach...
- Wolin
- Kontakt: