Śrutwa napadnięty przez śmierdziela z zabrza

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
fuhr
Kontakt:

#31 Post autor: fuhr » 29 wrz 2003, o 11:37

_KSG_ pisze:.pozdro

do dupy se to wsadz
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

_KSG_

#32 Post autor: _KSG_ » 29 wrz 2003, o 16:10

Osmieszacie sie tylko tymi wypowiedziami,ale to nie moj problem.

Gość

#33 Post autor: Gość » 29 wrz 2003, o 16:20

Osmieszacie sie tylko tymi wypowiedziami,ale to nie moj problem.
ZAPRASZAL CIE KTOS NA TE FORUM?!?!?!? NIE!!!TO SPADOWA STAD !!!!

fuhr
Kontakt:

#34 Post autor: fuhr » 29 wrz 2003, o 20:01

_KSG_ pisze:Osmieszacie sie tylko tymi wypowiedziami,ale to nie moj problem.
az strach sie ciebie ciuliku bac

ps: dziala wasze forum w koncu............
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#35 Post autor: Gość » 29 wrz 2003, o 22:16

_KSG_ pisze:Osmieszacie sie tylko [...]
spokojna twoja rozczochrana clownie 8)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#36 Post autor: Lutz » 29 wrz 2003, o 22:23

Niy wiym po co takiymu brudasowi wogole odpowiadocie.On som nie wie jako ku*** go urodzila a wy sie taki benkartym nerwujecie.
A tak apropos to wyscie nie wiedzieli ze te brudasy to zawsze byla zbiyranina , przechowalnie goroli i roznego typu marginesu spolecznego.
Czego ot takich podludzi oczekiwac , nojlepi otworzyc KZ Königshütte i zagazowac takich jak tyn _KSG_ . A do cie bie ty ku*** zabraska ino to :fuck:
Pozdro do wszystkich niebieskich

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: gerhat » 30 wrz 2003, o 11:58

Myślę ze przepalacie z tym obwinianiem górnika za to że ktos komus dał w mordę. To nie był zbiorowy lincz, lecz wybryk pojedyńczego półmózga, jakich można znaleźć na trybunach zarówno w Zabrzu jak i Chorzowie.
Takie incydenty się zdarzały i zdarzać będą bo na mecze chodzi tez żulia, która ma wszystko za nic. Jedynie co można zarzucic górnikowi to bałagan organizacyjny bo taki półmózg nie powinien znaleźć się w tym miejscu, ale obwinianie kibiców za to, to juz przegiecie.
Poza tym Śrutwa, był tam jako komentator C+, i niech ta stacja się tym problemme zajmuje a nie my.

ps
poza tym, któż z nas nie dostał nigdy w mordę za Ruch

pierwszoligowiec

#38 Post autor: pierwszoligowiec » 30 wrz 2003, o 12:21

Witam wszystkich normalnych kibicow Ruchu .
Jestem kibicem Gornika i w sumie to mialem sie tu nie wpisywac bo kazdy z Was i nas ma zdanie na temat tego co sie stalo .
Do napisania tego posta sklonily mnie "przemyslane i pelne glebi" wywody niejakiego Pana Lysego na forum Gornika .
Rozumiem ze kibice naszych klubow sie nie lubia ale obrazajac Nas ,Nasz klub (Łysy to do ciebie ) wyrazasz opinie o samym sobie i dajesz swiadectwo o swojej inteligencji i "bogatym " zasobie slownictwa .
Oczywiscie wszyscy kibice Gornika potepiaja to co sie stalo i rowniez uwazaja to za przyklad glupoty i braku wszelkich moralnych zasad .
Ale Prosze Was nie wrzucajcie nas kibicow Gornika do jednego wora z blizej niezidentyfikowanym osobnikiem ktory pod stadionem zaatakowal Waszego zawodnika. To tak jak bysmy obwiniali wszystkich Was kibicow Ruchu za to ,co sie stalo po jednym ze spotkan na cichej kiedy to grupa kibicow identyfikujaca sie z Ruchem chciala zlinczowac swoich pilkarzy w szatni .
Dlatego Łysy Prosze Cie daj juz sobie spokoj i jezeli nie masz nic innego do powiedzenia poza stekiem wyzwisk na Nas i Nasz klub Gornik Zabrze
to Prosze Cie nie zasmiecaj nam forum tymi bluzgami , bo tak jak pisalem to swiadczy przedewszystkim o Tobie .

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow Ruchu i zycze Wan awansu do pierwszej ligi !

WEA_boy

#39 Post autor: WEA_boy » 30 wrz 2003, o 18:21

pier....nieci Zabole chuligani bez honoru!! dobrzez ze z rakietnicy w niego nie wycelowali :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#40 Post autor: Lutz » 30 wrz 2003, o 21:50

W pelni popierom Lysego !!!!!!!!!!! Gornik nigdy nie byl nie jest i nie bedzie godny szacunku!!!!!!!!!!! I tak jak lysy napisol w pewnych sprawach trzeba godac jednym glosym. Jo Gornika nienawidziolech , nienawidza i byda nienawidzil (qwa wola juz Legia abo sosnofiec). I nie wyobrazom sobie coby jakis kibic Ruchu jeszcze ich w jakis sposob bronil !!! Wszystkich ale niy tych zabrskich brudasow, przeciwnie trzeba ta zaraza tepic gdzie sie tylko do jak sie tylko do i kiedy sie tylko do .Choby tak jak Lysy na ich sasranym forum !!
" Gdy dorosniesz synu moj caly gornik wez na ch** potem zabrze cale spal niech te ch*** majom bal "!!!!!!!!!
Pozdro do wszystkich NIEBIESKICH !!!!!!!! :flaga:

Carter#15

#41 Post autor: Carter#15 » 30 wrz 2003, o 21:59

Witam Forumowiczów :!:

No więc zachowanie jednego z Kibiców Górnika Zabrze jest karygodne i niewybaczalne. To poprostu jest antyreklama sportu. Obraza Ruchu Chorzów i piłki nożnej. Popatrzmy jaka sytuacja jest w Angli. Pełny monitoring, 60 tysięcy ludzi, kulturalnie dopingujących drużynę. Mam nadzieje że doczekam się kiedyś takiego futbolu w Polsce.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: gerhat » 1 paź 2003, o 12:09

Lysy pisze:gerhat ,są momenty ,że trzeba mówić jednym głosem ,bardzo mnie zdziwiłeś swoj wypowiedzią :?: Nie zgadzam się z tobą.najpierw pobiją Śrutwę ,sprawa ucichnie ,potem znów zabiją jakiegoś kibica,też olejesz sprawę a być może jakiś żabol ożeni Cię póżniej kosą(czego Ci nie życzę).
A tak poza tym gdzie Twoje jaja :wink:
Nie zgadzam się z obwinianiem górnika za czyn pojedyńczego idioty. Na stadionie było 4,5 tys ludzi i jaka oni ponosza winę za to zajście. Tak jak ja nie ponoszę winy za to że wśród kibiców mojej drużyny, są goscie, którzy myslą tylko jak tu komuś dopier...
Mogę mieć pretensje gdy cały stadion wyzywa nas od śmierdzieli, bo to działanie zbiorowe.
Poza tym Lysy, napisałes że od soboty nienawidzisz górnika. W historii naszych klubów było tyle zdarzen, za ktore mozna sie nienawidzic, ze kazdy moze sobie wybrac jakies, które mu pasuje. Tobie akurat pasuje to ze Srutwa dostał po gebie. Twoja sprawa, ale nie wymagaj odemnie abym mówił z Toba jednym głosem.

ps
a jaja sa chyba na swoim miejscu, w każdym razie moja nie narzeka :wink:

KoLo$

#43 Post autor: KoLo$ » 1 paź 2003, o 19:27

ku*** wy wszyscy jesteście po***ani z tym waszym pi***oleniem o szacunku. Potępiam tego co pi***olnął Śrutwe ale żeby robić z tego taki wielki szum to chyba przegięcie.

amigo

#44 Post autor: amigo » 6 paź 2003, o 20:00

Kilka suchych faktów.

Śrutwa dostal jednego kopa w 4 litery i ....zalał się łzami.
Dokopał mu starszy Pan i na pewno nie był to chuligan Górnika:)

Kto jak nie kibice ruchu straszyli Kompałe przez domofon że go "zabiją, za***rdolą".... przed meczem derbowym w Zabrzu?

Kto jak nie Polonia Bytom pogoniła piłkarzy Ruchu i Ruchu?
- wtedy takiego lamentu nie było.

Chuligani bez honoru.... dobrze a czym jest wasz honor w takim układzie?

Łysy napinasz się w tym necie jaki to z ciebie dupny Ślązok... i ze Górnik to same gorole... nie powiem już o tym jak to się kompromitowałes na forum Górnika...

Fakty są jakie są piłarze nie są do bicia a do grania, nie są również do pokazywania gestów powszechnie uważanych za obraźliwe...

teraz mozecie sie pokrytykować:)
mozecie nawet napisać kaj jest moje miejsce:)

moze niejeden rozsadny wyciagnie normalne wnioski.

amigo

#45 Post autor: amigo » 6 paź 2003, o 20:05

a łysy i zadzwon nawrzucej jeszcze roz sekretarce na Górniku:) bo to pewno łona dokopała śrutwie:)

odwaznys nie ma co:)

Zablokowany