Czas na Rogalę i zarząd!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KOGUT

#46 Post autor: KOGUT » 29 wrz 2003, o 14:22

Zakładają że Rogala odejdzie to kto na jego miejsce ?.Do czego ten Zarząd doprowadził ten nasz Ruch?.Grac w Ruch to zaszczyt i duma o tym już ci nasi piłkarze też zapomnieli oni tez w hu** lecą ,wiadomo że niektórzy mają Rodziny i muszą miec kase żeby pociagnąc,kontrakty z których klub się nie wywiązuje... i.t.d.Ale do hu* ja zarobie 800 stów i mam dwoje dzieci, to oni za to by nawet do szatni nie weszli a co tu dopiero grać?.Trudno tu znajsc złoty srodek ale jedno jest pewne ZARZĄD MUSI ODEJSC, A PIŁKARZE MUSZĄ ZACZĄC GRAC zeby wszysy widzieli że w Chorzowie nie grają w hu** tylko w BALA a sponsor sam się napewno znajdzie.To jest moje skromne zdanie.KOGUT.P.S. A tak na marginesie co ten biedny GERARD ĆIESLIK musi przezywac ,czego on dożył.

Gość

#47 Post autor: Gość » 29 wrz 2003, o 17:16

- Kaj my som? - łapał się za głowę Gerard Cieślik.

stan01
Kontakt:

#48 Post autor: stan01 » 29 wrz 2003, o 21:32

WojtekO napisal: "stan skoro jesteś taki oczytany w naszym statucie (a wnioskuje że tak chyba jest, bo inaczej po co się napinać) to może przytoczysz jego fragmenty, ktore według Ciebie powinny nas zainteresować i na ktore powinniśmy zwrocić uwagę."
Zle mnie zrozumiales, ja wcale nie powiedzialem, ze jestem oczytany w statucie, nawet nie widzialem go na oczy i nie mam najmniejszego zamiaru sie napinac. Napisalem tylko, ze wsrod "Forumowiczow" sa wg mnie osoby, ktore znaja sie na prawie i mogly by sie ta sprawa zajac z pomoca innych. Ale jak juz mnie sprowokowales to postaram sie jutro dotrzec do sekretariatu Niebieskich i o ile bedzie to mozliwe wydostac ten statut. Moze na nic sie to nie przyda, ale zobaczymy przynajmnie co tam nabazgrali. A tak naprawde, to watpie zeby mi go udostepnili. Pytajac kiedys Rzecznika Ruchu powiedzial, ze jest cos takiego prawdopodobnie w Urzedzie Miasta.
stan.

Gość

#49 Post autor: Gość » 29 wrz 2003, o 22:13

stan01 pisze:[...] Ale jak juz mnie sprowokowales to postaram sie jutro dotrzec do sekretariatu Niebieskich i o ile bedzie to mozliwe wydostac ten statut[...]
sorry ;)

Chuliganeria

#50 Post autor: Chuliganeria » 29 wrz 2003, o 23:14

no z tymi chusteczkami za***isty pomysl wystarczy z 20 duzych paczek 1.8zł 1 paczka jest w niej 100 chusteczek x 20 tj 2 tys chusteczek:0 i za***iscie to bedzie wygladalo proponuje na mecz z polarem wroclaw wtdy bedzie mala frekfencja z 2000 ludzi wiec kazdy dostanie chusteczke:)

ROGALA cco Tykurwo

gregor
Kontakt:

#51 Post autor: gregor » 30 wrz 2003, o 00:01

Panowie ja proponuje zrobić manifestacje w Chorzowie. Zebrać się i podzielić jedni idą do klubu z napisanymi naszymi postulatami a druga ekipa udaje się do urzędu Miasta też z naszymi postulatami, ino trzeba działać jak najszybciej, bo może nas spotkać to, co Śląsk WROCŁAW. Co o tym myślicie? Niech się zrobi trochę szumu medialnego i niech ludzie wiedzą, że coś jest nie tak.

Pepek
Kontakt:

#52 Post autor: Pepek » 30 wrz 2003, o 11:54

Mi sie wydaje ze narazie musimy okazac swoje niezadowolenie na stadionie!!! Z tymi chusteczkami dobry pomysl albo z ta taczka to napewno sie ukarze w gazetach a moze jescze na TVP3! Zeby przeprowadzic manifestacje trzeba oplakatowac caly Chorzów, Świony,Katowice i inne miasta gdzie sa fankluby Ruchu!!! Narazie trzeba pomyslec jak to zaprezentowac na stadionie!! Ja jestem za chusteczkami i taczka!!!
KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala

RUCH TO MY KIBICE

stan01
Kontakt:

#53 Post autor: stan01 » 30 wrz 2003, o 12:45

Juz po raz ostatni na temat statutu! Nie bedac czlonkiem klubu niczego sie nie wskura - przynajmniej ugodowo. Przedzwonilem dzisiaj do sekretariatu Klubu, chcąc sie upewnic czy ktos tam urzeduje, zeby na daremno nie jechac. Przedstawilem Pani obslugujacej sekretariat swoja prosbe tzn. powiedzialem, ze chce zostac czlonkiem Klubu, ale najpierw chcialbym sie zapoznac z statutem. Niestety dowiedzialem sie, ze najpierw musze zostac czlonkiem Klubu tzn. wypelnic deklaracje, ktora rozpatruje Zarzad i decyduje o tym czy mnie przyjma w grono czlonkow, a potem dopiero moge miec wglad do statutu - nie rozumiem tej kolejnosci, ale jak mam zamiar gdzies wstapic to mam chyba prawo wiedziec w co wlaza.
Przepraszam, ze tyle marudzilem o statucie, wydawalo mi sie to sprawa prosta. Wiekszosc z Was miala jednak racje. I na tym koncze, wiecej pmyslow na razie nie mam.

PS. do WojtkaO, ja sie wcale nie obrazilem i nie czulem sie urazony.
stan.

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#54 Post autor: Schlesien » 30 wrz 2003, o 13:11

stan01 pisze:Niestety dowiedzialem sie, ze najpierw musze zostac czlonkiem Klubu tzn. wypelnic deklaracje, ktora rozpatruje Zarzad i decyduje o tym czy mnie przyjma w grono czlonkow, a potem dopiero moge miec wglad do statutu
To juz wiemy dlaczego tak sponsorzy garna sie do naszego klubu... :cry:

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: hanys1920 » 30 wrz 2003, o 13:28

ja decyzje o uniedostepnainiu statutu nam odbieram w kategoriach rzucania klod pod nogi.wydaje mi sie ze oni wiedza co sie swieci forum moze tez ktos czasem przeglada i dlatego taka decyzja.jednak wiem ze jest tu paru dziennikarzy a prawo prasowae wskazuje (z tego co mi wiadomo) jakie sa prawa dziennikarzy i statut klubu chyba jest mozliwy do wgladu do dziennikarzy.jesli sie myle niech mnie ktos oswieci.poza tym ktos wspomnial ze statut jest takze w urzedzie miejskim.szloby tam tez uderzyc ja na dniach tam jestem wiec to dla mnie nie bylby problem-jesli oczywiscie udostepnia.i oczywiscie wziasc pod uwage takze w tym czasie inne warianty chociazby chusteczki na mecz z polarem.pozdrawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

volek
Kontakt:

#56 Post autor: volek » 30 wrz 2003, o 14:18

To teraz rozumie,dlaczego do nas żaden inwestor sie nie garnie.Dla mnie normalną rzeczą jest wgląd w statut za nim potencjalny sponsor wyłoży gotówkę,ale u nas jest na odwrót,to tak jakby kupić kota w worku.Dlatego nikt na to nie pójdzie.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: wojt » 30 wrz 2003, o 17:04

Mnie już naprawdę ch... szczela jak czytam o funkcjonowaniu Ruchu. Przecież dla tych ludzi(działaczy) wszysko jest problemem, gdybym słuchał J. Bloka który kazał nam podpisywac umowy miedzy firma robiącą szale i klubem jestem pewien że szalików do dzisiaj by nie było, bo ci nieudacznicy nie dość że sami nic nie robia to jeszcze śmią torpedować czyjeś inicjatywy.Na szczęście doszliśmy do wniosku z Viro że zrobimy to bez jakiejkolwiek ingerencji klubu i chyba tylko dlatego to sie udało i szale sa wsród kibiców. Panowie musimy wziaśc sprawy w swoje rece, tak dalej byc nie może. Zarząd to banda życiowych nieudaczników i jesli my za nich nie zadecydujemy o tym żeby odpier...lili sie od tego klubu, sami napewno tego nie zrobią.
Widzę że Stan tez się przekonał że z takimi "twardogłowymi" nie ma szans na "aksamitną rewolucję".

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#58 Post autor: hanys1920 » 30 wrz 2003, o 18:03

ci ludzie sa niereformowalni oni sie nie zmienia trzeba ich zmienic inaczej naprawde bedzie nieciekawie.w innych klubach kibice jakos dochodzili do glosu jak kluby byli na dnie(cracovia lechia)nie czekajmy na to gdy znajdziemy sie na dnie i zacznijmy powoli odbudowywac nasz klub juz teraz.nieraz dzieki temu klubowi przezylismy wspaniale emocje cudowne chwile nie badzmy bierni zrobmy cos pomozmy naszemu Ruchowi
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

KOGUT

#59 Post autor: KOGUT » 30 wrz 2003, o 18:27

Czyli wniosek jest taki co do STATUTU KLUBU trzeba złozyć Prośbe żeby zostac członkiem klubu który Zarząd musi rospatrzyc ale warunek ,musicie być pokorni i trzymać pysk ,bo nikt tam nie chce pyskatych kibiców którzy zabardzo mieszają się w sprawy klubu.Na mój rozum to taki STATUT powinien wisiec w cholu w gablocie skserowany w końcu tonie jest rozliczenie podatkowe PEZESA ROGALI tylko statut naszego klubu to do hu* to jakaś tajemnica jest czy co ?.KOGUT

marcyk
Kontakt:

#60 Post autor: marcyk » 1 paź 2003, o 07:34

Wczoraj w "Sporcie" byl maly artykulik o funkcjonowaniu Ruchu i ta CIULA (czyt. "nasz" prezes) powiedzial, ze ma pomysl, prowadzi rozmowy z piecioma potencjalnymi sponsorami i dazy do utworzenia SSA. Tylko, ze on moze mi juz pi***olic co chce, mamic czym chce JA MU JUZ NIEWIERZE W NIC.
PAKUJ MANELE, ROGALA PAKUJ MANELE. TWOJ CZAS SIE SKONCZYL.

ODPOWIEDZ