Bilety do łebków

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patrykk

#31 Post autor: Patrykk » 29 maja 2007, o 07:51

Blue-White..... pisze:19r20 piszesz zeby ino na jedynie byl rodzinny bo tam jest bezpieczni bo nie ma huliganow hmm a byles na szpilu z Odra O.
sektor dycha powinnien sluzyc jako rodzinny hehe ale kto by na to szol na taki uklad hehe a z tymi biletami to mocie problem ida do sekretariatu i godom co chca i tyle poco tu pisac kolejny roz ze tak malo tych biletow jak łoni chyba nie czytaja forum...takie moje zdanie pozdro
niy kożdy mieszko w Chorzowie i niy kozdy mo czas co by skokać po sekretariatach!
Tikietów może braknonć jak jes połny stadion a niy jak jes 5000 ludzi!

Osobiście mysla ze jednak ktoś tam łod czasu do czasu to czyto.
Byda dzwonił w tyj sprawie do klubu i mysla co by wiyncyj ludzi tak zrobiło i zaczło o tym wiyncyj godać, bo te żydy na bank robiom to celowo

ishateR

#32 Post autor: ishateR » 29 maja 2007, o 08:42

gerhat pisze:
ishateR pisze:to samo paranoja z biletami do kobiet...
nie ma i koniec to ciekawe czy te kobiety majom przed bramom stoc ?
zważywszy że bilety dla kobiet i bilety dla bajtli to te same bilety po 2 zł, ameryki żes nie odkrył :lol: :lol: :lol:

przed meczem brakujue tych biletów a w przedsprzedazy też nie zawsze są
poprostu jest ich za mało
wiem wiem...
Gerhat Tyś mie mie uczepił... :wink:

Niebieska
Kontakt:

#33 Post autor: Niebieska » 7 cze 2007, o 20:01

Napisałam to już w temacie po meczu, ale wkleję jeszcze tu, bo temat dotyczy głównie naszych pociech.
Niebieska pisze:Ok. 10.15 wybraliśmy się całą rodziną na spacer - oczywiście na cichą po bilety, liczyliśmy się z tym, że będzie kolejka ale jak zobaczyliśmy jaka to szok. Ustawiliśmy się w dwóch kasach, zaraz zapytałam czy są bilety po 2 zł., żeby nie stać jak głupek i potem wrócić do domu z kwitkiem...........były, podobno po 1 na głowę, ok. rozumiem te obostrzenia. Przynajmniej mogłam być w miarę spokojna, że jakaś grupa przede mną nie wykupi wszystkich. No i stoimy w tym upale z Kinią w kolejce. Jedna szeroka i wydaje się krótsza, druga zawijana, ale jakaś taka węższa. No nic. Idzie jak krew z nosa, nie rozumiem jak można tak długo stać w jednym miejscu. Ale nic to - myślę sobie to też jest pewien element tego awansu do ekstraklasy, będzie co powspominać i o czym opowiadać wnukom. Nie jestem, z tych, którzy wykorzystywaliby dziecko i wózek żeby wryć się bez kolejki - choć podejrzewam, że mogłoby się udać. Uważam, że każdy powinien zacząć od końca. No chyba, że zaczęłaby bardzo marudzić, płakać i nie byłoby wyjścia to liczyłam się z tą możliwością że spróbuję, ale nie od razu i nie na żywca. Mąż na popołudniu do pracy, minuty, godziny uciekają a my dalej kawał od kasy. Nagle przez przypadek słyszę jak jakieś osoby, które wracają z biletami mówią, że bilety za 2 zł będą jutro rano - po prostu się we mnie zagotowało. Zrobiłam sobie kolejkę i idę do kasy zapytać - faktycznie nie ma. Idę do męża, potem do drugiej kasy - brak. Ciśnienie mi skoczyło do 300/200. Postanowiłam, że tak tego nie zostawię, za mną jeszcze pełno rodzin z dziećmi, kobiet - i pewne wiele z nich dopiero przy kasie czekała niespodzianka. Poszłam do klubu. Pierwszemu "oberwało się" gerhatowi, bo się napatoczył po drodze Wink Dla pewności zajrzałam jeszcze od tyłu do obu kas, żeby zapytać czy są bilety po 2 zł - nie ma. Zapytałam czy jest ktoś w sekretariacie - Pani, która stała przy kasie, powiedziała, że chyba tak ale jak biletów nie ma to nie, będą jutro. Odpowiedziałam, że są czy nie ma przynajmniej powiem co o tym myślę no i ruszyłam. Zapytałam portiera czy jest ktoś w sekretariacie, że stoję dwie godziny z dzieckiem w upale i nagle kończą się bilety za dwa zł., że jak to jest możliwe, że za mną jeszcze pełno osób na pewno stoi po te bilety. Pan portier był bardzo miły i bardzo mi pomógł - mówił, że nikt się tego nie spodziewał, że powinny być dziś wszystkie kasy otwarte - nagle pojawił się pan dyrektor niestety nie można o nim powiedzieć tego samego, no ale zwalam to na zły dzień i mam nadzieję, że wyciągnie wnioski i sytuacja się poprawi. Poprosił panią z sekretariatu, która zapytała w czym może pomóc. Tylko dzięki uprzejmości pewnych osób udało mi się dostać te bilety - pytam dlaczego, nie rozumiem tego, może jestem zbyt mało inteligentna ..... To niech chociaż te maluchy nie wiem do 2-3 lat wchodzą za darmo. Może zrobić jakieś karnety dla kobiet i dzieci, za powiedzmy 20 zł - przecież zdobycie tych biletów już teraz (w zasadzie przez całą rundę) to nie lada wyczyn a co będzie w ekstraklasie ????

Czy młode pokolenie kibiców ma siedzieć w domach czy rodzice muszą zarabiać tysiące, żeby stać ich było na bilet za 15 zł dla dwulatka, który nawet nie wie, że jest na meczu - dla niego to po prostu zabawa na świeżym powietrzu z innymi dziećmi. Jak tak dalej pójdzie to mamy z dziećmi wrócą na place zabaw a tylko ojcowie będą chodzili na mecz - tylko co ja zrobię. I gdzie ten przyjazny dla rodzin stadion ???. Dobra dość tego.

Zamierzam też napisać mail-a do klubu i myślę, że jeśli zrobi to więcej osób to ktoś choć przez moment pomyśli, tu to możemy sobie popisać to przynosi ulgę, ale obawiam się, że efektu na pewno nie przyniesie.

Mogę też spróbować napisać jakiś list otwarty i wkleić na forum, nie wiem może można by było zebrać jakieś podpisy bo anonimowe nicki z forum to nie to samo - a potem wysłać do klubu. Może na ostatnim meczu na jedynce, mogę spróbować. Tylko ktoś musiałby mi pomóc zbierać te podpisy bo ja chyba niestety będę biegać za córką i nie dam rady. Jeśli ktoś jest chętny to proszę o pryw-y. Nie wiem czy są jeszcze w klubie jacyś przedstawiciele kibiców - amra ???? Zostało mało czasu, ale jak czegoś z tym nie zrobimy to amba. Gdybyśmy się zdecydowali to wskazane by było, żeby rodzice wzięli na mecz dowód osobisty. Chyba, że ja wyolbrzymiam problem, którego nie ma ......

To tyle ode mnie, pozdrawiam
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

SODA's
Kontakt:

#34 Post autor: SODA's » 7 cze 2007, o 20:15

jak bym dozyl takich czasow i pociech to dla mnie kasa nie gra roli i kiedys mieliscie swoje 5 minut ,bez obrazy
RUCH Chorzów Polska

Niebieska
Kontakt:

#35 Post autor: Niebieska » 7 cze 2007, o 20:35

Soda's odpowiem Ci najkrócej jak umiem.... jak dożyjesz takich czasów i pociech to pogadamy ....

A jeśli chodzi o te "swoje 5 minut" to masz rację, mieliśmy je i nie wykorzystaliśmy, ale nie proponuję tu powtórki z rozrywki bo niestety w tym klubie i wśród tych kibiców nie ma z kim, do płaczu, marudzenia czy forumowych awantur i kłótni to wszyscy chętni a jak trzeba coś zrobić to już nie ma chętnych. A akurat taki list otwarty już raz przyniósł efekt i wtedy wszyscy bili brawo :roll:

a obrażać się nie mam zamiaru bo i o co, każdy ma prawo do swojego zdania
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

SODA's
Kontakt:

#36 Post autor: SODA's » 7 cze 2007, o 20:37

Niebieska pisze:Soda's odpowiem Ci najkrócej jak umiem.... jak dożyjesz takich czasów i pociech to pogadamy ....

A jeśli chodzi o te "swoje 5 minut" to masz rację, mieliśmy je i nie wykorzystaliśmy, ale nie proponuję tu powtórki z rozrywki bo niestety w tym klubie i wśród tych kibiców nie ma z kim, do płaczu, marudzenia czy forumowych awantur i kłótni to wszyscy chętni a jak trzeba coś zrobić to już nie ma chętnych. A akurat taki list otwarty już raz przyniósł efekt i wtedy wszyscy bili brawo :roll:

a obrażać się nie mam zamiaru bo i o co, każdy ma prawo do swojego zdania
no mom synko co ma 17 lat pozdro :lol:
RUCH Chorzów Polska

Niebieska
Kontakt:

#37 Post autor: Niebieska » 7 cze 2007, o 20:42

to już stary koń - bez obrazy ;) i zupełnie inna bajka

OLSZA
Kontakt:

#38 Post autor: OLSZA » 7 cze 2007, o 21:14

<7 lot , na bilet opiekuna;
7-17 -5zl
17> 20 zł

takie jest moje zdanie na tyn temat
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: jalboss » 7 cze 2007, o 21:31

OLSZA pisze:<7 lot , na bilet opiekuna;
7-17 -5zl
17> 20 zł

< 7 lot na bilet opiekuna ale tylko na sektor 1
7 - 16 lot - 5 zł. ale na legitka do pokazanie na bramce - osobna bramka lub dwie do wpuszczania na te bilety
> 16 lot - 20 zł (lub inna cena do ustalenia)

I jeszcze tako propozycja:
Jak kto chce brac małego bajtla to tylko na 1, chcesz być na 10 to sorry bajtel w doma albo kupujesz mu normalny bilet. Pewne ograniczenia musza być aby mógł byc porzadek i skończyły się problemy z tanimi biletami.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

OLSZA
Kontakt:

#40 Post autor: OLSZA » 7 cze 2007, o 22:10

jalboss pisze:
7-17 -5zl
17> 20 zł

< 7 lot na bilet opiekuna ale tylko na sektor 1
7 - 16 lot - 5 zł. ale na legitka do pokazanie na bramce - osobna bramka lub dwie do wpuszczania na te bilety
> 16 lot - 20 zł (lub inna cena do ustalenia)

I jeszcze tako propozycja:
Jak kto chce brac małego bajtla to tylko na 1, chcesz być na 10 to sorry bajtel w doma albo kupujesz mu normalny bilet. Pewne ograniczenia musza być aby mógł byc porzadek i skończyły się problemy z tanimi biletami.
Dokładnie :!: Proste jak drut 8)
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

alleks
Kontakt:

bilety od lebkow

#41 Post autor: alleks » 7 cze 2007, o 23:04

stalem dzis 2,5 godziny po biletach dla dzieci ani sladu ,a tego co jest odpowiedzialny za dystrybucje biletow zapraszam do kolejki ,trocha by posluchol co ludzie o tym myslą
[img]http://img110.imageshack.us/img110/6140/52659437oz5.jpg[/img]

gizm
Kontakt:

#42 Post autor: gizm » 8 cze 2007, o 08:22

mi sie zdaje ze powiniyn wtos pomyslec o Biletach Rodzinnych placisz np 20zl i wlajzisz ze swojom Babom i 5 Bajtlami :wink: np. na Prosto albo Rodzinny i wtedy by niy bolo problymu ze tymi biletami za 2zl nikt by sie loto niy wadziol a cale rodziny by pszilajziyli na szpile

a kozysc ztego napewno by miol Klub bo co szpil komplet na Stdaionie :wink:

no i wkoncu by niybolo tego problymu ze bajtle chcom na szpil i stojom pod kasami i sie proszom zeby ich wtos wziol mit

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: gerhat » 8 cze 2007, o 12:18

gizm pisze:mi sie zdaje ze powiniyn wtos pomyslec o Biletach Rodzinnych placisz np 20zl i wlajzisz ze swojom Babom i 5 Bajtlami
niewykonalne te giertychowe pomysły
tako sama patolaogia jak jest teraz, nagle kożdy kibic Ruchu miołby baba i 5 dzieci.
siedem osób weszołby za 20 zł co daje niecałe 3,-zł na głowe, co bardziej przedsiębiorczy pełnoletni kasowaliby na boku za przyjemnośc takiego wejścia od tych bajtli po 5-zł, powiedzmy ze szalchetnym celem przeznaczenia 2,-zł na oprawa, fana itp itd

jakbyś chcioł sprawdzać ta rodzinność ? skoro do końca roku nie będzie papierowych dowodów osobistych a w plastikowych nie wpisuja dzieci, kożdy z metrykom i trzema świadkami że tyn co wpisany w metryce, to tyn som blondynek co chce wejść na mecz z "tatusiem"
a co z sierotami z bidula i wnuczkami wychowywanymi przez dziadków bo rodzice pojechali do irlandii? czy opiekunowie zastępczy też mogliby przyjśc z tymi 5 dzieciakami?

Jak widzisz to wszystko sa mrzonki, za Ruch, za dobry Ruch czeba zapłacić, bo są chętni na to, żeby wydać wiecej niż ty chciołbyś zaoszczedzić. Lepszy pieniądz wypiera gorszy pieniądz i czy się nom o podobo czy nie, tako jest prowda.

Stona
Kontakt:

#44 Post autor: Stona » 8 cze 2007, o 12:44

no dzisiaj bracik(10l) siedziol i plakol w doma, bo nie bylo biletow za 2zl, a mama mu nie do 15zl bo to naprawde duzo
za Tobą pójde w ogień, wode..

Kołcz
Kontakt:

#45 Post autor: Kołcz » 8 cze 2007, o 13:32

7-17 -5zl
17> 20 zł

wiecej jeszcze dejcie do tych co ponad 17 :x a wtedy mlodziez szkol srednich na bank bydzie lazic :? jo uwarzom ze za okazaniem legitki powinny byc znizki :)
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

ODPOWIEDZ