szczakowa-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
CYRAX

szczakowa-RUCH

#1 Post autor: CYRAX » 29 wrz 2003, o 10:14

no teraz wyjazd na Jaworzno czeba sie tam pokazac w duzej liczbie aby te bałwany wiedziały ze to my jestesmy lepsi od nich a 2 sparawa to wspomóc naszych graczy :wink: wiec jazdaaaa na Jaworzno

P.S mam nadzieja ze nie bydzie tak jak w tamtym sezonie 6:2!!!!! :cry:

pozdRo

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Konrad » 29 wrz 2003, o 10:27

Mam dziwne wrażenie, że chłopcy, ze względu na wydarzenia związane ze szmacianką w zeszłym sezonie, nie będą robić żadnych demonstracji i zagrają na maxa - tak jak faktycznie potrafią... Obym się nie pomylił.
To będzie ciężki mecz - jakby był 1 pkt to chyba byłbym zadowolony....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Pepek
Kontakt:

#3 Post autor: Pepek » 29 wrz 2003, o 11:30

Nasi Pilkarze jada tam walczyc o 3pkt,a my jedziemy prowadzic glosny doping przez cale 90min :twisted: wszyscy do Jaworzna ! ! !
Licze ze bedzie nas ok1000 a moze i wiecej. . . No i licze na zwyciestwo :D
Ten Mecz Musimy Wygrac ! ! ! Wygramy Wygramy Wygramy ! ! !Ku*** pokonamy !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Jodłowa na Zawsze z Ruchem ! ! !

krempy1

#4 Post autor: krempy1 » 29 wrz 2003, o 11:34

Ja już nie wiem co mam myśleć o postawie naszych piłkarzy. CHoć znowu wraca mi wiara w zwycienstwo ale jednak do konca chyba w to nie wierze. Z taka postawa jak z aluminium czy tlokami to na szmaciance bedzie nezwykle ciezko nawet o jaden punkt. Ale z drugiej strony mamy z tymi ch....i porachunki jeszcze z I ligii wiec moze chlopcy sie postaraja i wygraja wkoncu mecz. Sam juz nie wiem co bedzie i jak bedzie bo jestem narazie zalamany ich postawa i tym wszystkim co sie dzieje w klubie i wkolo niego.

krystian rogala Z CHORZOWA NIECH wy***rdala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czas na zmiany i to duze zmiany w tym klubie panie krystianie i te zmiany dotycza szczegolnie pana i panskich kolegow z zarzadu. a tak na marginesie chcialem sie zapytac kiedy w koncu doprowadzi pan do zapowiadanego zmniejszena liczby czlonkow zarzadu. Czy dalej na zebraniach nie bedzie kworum i przez to nic nie bedziecie mogli zmienic i dalej muc legalnie zadzic??????

WOJTEKK

#5 Post autor: WOJTEKK » 29 wrz 2003, o 12:45

z Tłokami sie darłem to i na Sciekowej tez bede darł wiela sie da.Pytanie do tych którzy jada z Chorzowa-my z Volkiem jademy z Tychów czy bilet trzeba kupic wczesniej w Chorzowie czy bedzie osobna kasa dla przyjezdnych ??????

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#6 Post autor: brozio » 29 wrz 2003, o 14:37

O keryj i gdzie jest zbiórka na mecz z szczakowiankom?
Ile czeba wstęp na mecz bo nie słyszałem jak mówili na meczu w sobote!

Pula

#7 Post autor: Pula » 29 wrz 2003, o 15:12

No mysle ze na scakowej beda 3 pkt chodz napewno nie bedzie latwo ,ale mysle ze nasi zawodnicy wrescie wygraja ten mecz i juz bedzie coraz lepiej pozdro :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Adi-Żory » 29 wrz 2003, o 15:14

Jak żech dobrze słyszoł to bydum autobusy podstawione cena tam i nazot 5 zł i 10 zł wjazd na szpil.Czyli w sumie 15 zł.
PozdRo.

DjMaciar
Kontakt:

#9 Post autor: DjMaciar » 29 wrz 2003, o 15:15

ku*** NAJWYZSZY CZAS WYGRAC W LIDZE
i najwyzszy czas wygrac z SZMACIOWANKOM
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

TAU1920ZEN

#10 Post autor: TAU1920ZEN » 29 wrz 2003, o 15:47

tak jak Adiurbz pezdilo busy som podsatwione pod trybuna 5zl tam i nazot a wstep na szpil 10zl! co do winiku jes zech pelen obaw remis to bydzie wywiezc stamtad wielkim szczesciem!!!obych sie mylil i bydom 3pkt

Guster

#11 Post autor: Guster » 29 wrz 2003, o 16:20

czy ktos dokladnie wie w jaki sposob jadymy do jaworzna i za ile

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#12 Post autor: Patton » 29 wrz 2003, o 16:25

Zacznij czytac dokladnie to forum!!! :twisted:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

KOGUT

#13 Post autor: KOGUT » 29 wrz 2003, o 16:42

Ludzie z kim ten biedny Wyrobek ma grac ?nam dwie klasy umiejętnosci brakują ,czarne chmury są nad nami jak nam się remis trafi to będzie sukces.KOGUT.

kickers
Kontakt:

#14 Post autor: kickers » 29 wrz 2003, o 18:19

pi***olić prownozy co bydzie to bydzie ważne że my bydymy i domy doping jak na nos przystało co ty szypowiance :lol: muzgi ro***erdoli hee :D
NOWY [R] BYTOM

ruchfans
Kontakt:

#15 Post autor: ruchfans » 29 wrz 2003, o 18:48

Spokojnie, wiecie dobrze, że jak tylko im się chce grać to są w stanie wygrać z każdym, a dobrze każy wie jakie mamy z tym szmaciakami porachunki, powiedzcie wszystkim, że musimy zaliczyć największy wyjazd w tej rundzie właśnie tam, nas z Mikołowa pojedzie tyle ile tylko sie bedzie dało
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

ODPOWIEDZ