RUCH - TLOKI

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: NIEBIESKI_ » 28 wrz 2003, o 13:23

CZTERY MECZE CZTERY PUNKTY ! PARODIA! ku*** I TO JESZCZE Z KIM JAKIEŚ je***e TŁOKI CZY KONIN ! JA pi***ole ALE JESTEM WQRWIONY! NIC NIENASUWA MI SIĘ TERAZ NA MYŚL TYLKO
"... KRYSTIAN rogala Z CHORZOWA NIECH WYPIERDLA..." :cry:

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#62 Post autor: hanys1920 » 28 wrz 2003, o 13:44

co tu duzo pisac rzadko w której kwestii sie tak wszyscy zgadzamy co w kwestii przyszlosci naszego prezesa. i tym przypadku cel uswieca srodki bo jak dla mnie jest to bardzo wazna sprawa- dobro mojego ukochanego klubu a z tym prezesem dobrze nie bedzie. a co do pilkarzy mogliby manifestowac w inny sposob.kurcze co sie z tym klubem spam!!! sie chce.ale wierze ze nadejda lepsze czaasy dla nas.a tak na marginesie jesli lepper jest tak ciety na balcerowicza jak ja na rogale to sie nie dziwie ze kazda jego wypowiedz musi sie skonczyc tym ze balce....ups rogala musi odejsc
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#63 Post autor: radzion » 28 wrz 2003, o 13:48

Konrad ale ja sie z toba zgadzam dokladnie w 100%!
1) powaznie tzreba porozmawiac z pilkazrami i trenerme,ale w sposob spokojny i kulturalny!
2_ pozbyc sie prezesa i dzialaczy( w jaki sposob?obojetnie)
nie wiem tylko czy ten 2 punkt nie powinien byc na 1 miejscu!

tak jak ktos tu napisal,pilkarze sa tylko pracownikami!a jesli pracodawca nie potrafi zalatwic dogodnych warunkow do pracy i nie placi za prace to nawet najlepszy pracownik jest do niczego!!

niebieski78

#64 Post autor: niebieski78 » 28 wrz 2003, o 13:56

ten mecz przypominal bardziej paraolimpiade niz zawody nawet drugiej ligi!nie wiem co pisac wole 3 lata w drugiej lidze niz ten marazm w jaki laduje nas ta banda czego tu oczekiwac kundra Lines zostawil gdzies rodziny domy i przyjechali w miejsce gdzie jakis za***any wasaty komuch robi z nich frajerow pracujacychza friko! Oboje mowia ze zdecydowali sie na Ruchu bo to zasluzony klub ciekawe co teraz o nim mysla

MiG29

#65 Post autor: MiG29 » 28 wrz 2003, o 17:39

Co wy chcecie od piłkarzy??

Z nimi nie porozmawiacie - oni mają zakaz takich rozmów, Każde spotkanie z kibicami musi być aprobowane przez prezesa

A zmusicie ich do tego - to też nic nie da - piłkarze bedą między młotem, a kowadłem. I bedzie jeszcze gorzej

gregor
Kontakt:

#66 Post autor: gregor » 28 wrz 2003, o 19:00

Czytam te wszystkie wypowiedzi i zgadzam się z nimi. Ale powiedzcie, kto zastąpić ma Rogale.

niebieski78

#67 Post autor: niebieski78 » 28 wrz 2003, o 19:12

kto? ktokolwiek!

ruchfans
Kontakt:

#68 Post autor: ruchfans » 28 wrz 2003, o 20:01

A choby i nawet Mario prezesem został, On przynajmniej zawsze był w stosunku do nas w porządku. je***y Rogala, ch** mie już biere jak słysze to nazwisko. Nie byłem na meczu, nie widziałem jak grali. Słyszołch tylko, że dno jak ch**. Może faktycznie trza zrobić tak jak gieksa albo powtórzyć akcje z jesieni zeszłego sezonu jak chłopcy zrobili zawodnikom wjazd do szatni. Po tej interwencji to nawet nasi z Legią wygrali.

P.S.

Jeśli ktoś dysponuje ZDJĘCIAMI Z TEGO MECZU to prosze o kontakt, mogę te zdjęcia zamieścić na swojej stronie, oczywiście z zaznaczeniem kto jest autorem
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Gość

#69 Post autor: Gość » 29 wrz 2003, o 00:41

Simone - reakcja rogali wczoraj?? A jakaż mogła być . on wie co się świeci (.święciło się juz wczoraj na mecuz). Masa ochrony koło tunelu i mógł sobie stać spokojnie, popalając papieroski.
Zresztą pod tunel i do budynku klubowego ściągnięto chyba większość ochrony z obiektu...

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: jalboss » 29 wrz 2003, o 08:22

Zgadza się. Większość ochrony była w budynku klubowym, wiec znaczy to że rogala się boi.
Jeszcze chciałbym tylko wiedziec którzy to członkowie KK chronili w zeszłym sezonie dom rogali? Robili to co uważali za słuszne, ale chce im powiedziec że odpierdolili ch***wa robote, gdyby wtedy sie cos wydarzyło byc może teraz bylibysmy daleko do przodu.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

marcyk
Kontakt:

#71 Post autor: marcyk » 29 wrz 2003, o 10:08

kto za rogale pytacie. w RUCHU jest tak za***ane, ze jakby nie bylo nikogo to wiekszego gowna od tego ktore jest nie bedzie.
jestem/bylem wytrzymaly na to hujograjstwo ale w sobote nie wytrzymalem i choc ten ciul prezes napewno mnie nie slyszal ale sumienie mam czyste, wykrzyczalem swoje pod trybuna od strony jedynki od pajacow. jeszcze jak bylismy w I lidze a napierdalalem na tym forum na niego i niektorych grajkow to mnie jebano, ale teraz doszlo do tego zewszyscy w sobote (z punktu widzenia sektora rodzinnego) ryczeli Krystian rogala z chorzowa niech wy***rdala.
zrozumieli/smy chyba ze wina zawodnikow itrenerow w osagnietych przez RUCH "wynikach" jest posrednia winni sa inni.

WOJTEKK

#72 Post autor: WOJTEKK » 29 wrz 2003, o 11:32

smutno sie robi :cry: jescze bardziej bo pierwszy raz była ze mna moja kobieta :cry: no cóz ja zadawałem sobie pytanie czy oni wogóle chcieli zremisowac :roll: bo zaczeli grac jak poszło pierwsze "KRYSTIAN ROGALA Z CHPORZOWA NIECH WY.."Zdanie moje jest takie ze na 1-1 strzelili dla nas kibiców i zgadzam tez sie z trenerem Wyrobkiem kilku przeszło obok meczu :twisted: tylko pytanie dla kogo to robia RUCH TO MY !!!!!!!I jeszcze jedno ktos napisał ze jak mozemy na piłkarzy krzyczec "wy***rdalac" no a co mozna ryknac jak kompletnie nic nie grał dany zawodnik :twisted: jak mi nerwy juz nie wytrzymia a Bizak nie bedzie w składzie to pamietajcie byc moze ja spotkałem go w Tesco w Tychach albo Alkaufie albo gdzies na targowisku bo dotej pory byłech bardzo cierpliwy

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: jalboss » 29 wrz 2003, o 13:04

predzej go spotkasz w pizzeri w Świonach, jak po treningu żłopie piwsko z innymi
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

marcyk
Kontakt:

#74 Post autor: marcyk » 29 wrz 2003, o 13:09

tak jak napisal WOJTEKK ze zaczeli grac po pierwszych znanych tym co byli na szpilu okrzykach. wtedy RUCH ruszyl ze milo bylo patrzec. i to byla najwieksza zagadka tego szpilu. komentarz do tego wszyscy dopisuja sobie sami, wg. mnie to byla to odpowiedz pilkarzy na to co mysla o rogali. ja tez mam w pracy szefa palanta ale niepowiem mu wprost, ze jest CIULEM (choc on nawet sie domysla co o nim mysle) bo na nastepna szychte moglbym juz nie przychodzic.
Szukam sobie nowego zajecia i jak znajde to napewno mu to powiem.
gorzej napewno maja nasi gracze zwiazani kontraktami.

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#75 Post autor: THOMY » 29 wrz 2003, o 13:43

dali wierza ze wlezymy ale bydzie cizba jak pieron bo 6 pkt juz w zici niywiym w jakich okolicznosciach te tory w koncowce w szczecinie straciyli i szpilow z koninym ani gorzycamy tyz zech niywidziol ale zeby wlyz to muszymy pkty u siebie robic a niy rymisowac bo to niystyknie w koncowym rozrachunku na wyjezdzie ok ale u siebie musi byc SIEG
Pozdrowiska :wink:

ODPOWIEDZ