Olszar i Kosmalski myntalnie niy pasują do długofalowych planów, jakokolwiek by niy była ich sytuacjakadett pisze:po braku awansu do oe polonii warszawa jestem ciekaw jak wyglada sytuacja kosmalskiego, olszara, i broniewicza
Letnie transfery....
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z tego co wiym to Grosicki juz jest w legiimaciek73 pisze:Somy w 1 lidze. teroz mogemy zainteresować sie grojkami, kerzy z tyj ligai spadli, abo niy udało sie im awansować.
Spadkowicze:
Wisła Płack - sorry, ale niczego pozystywnego tam niy widza
Pogoń - Grosicki, Ten ich kapitać Julcimar czy jakoś tam, może tyn Lilo, reszta tam grac nie umi łącznie z chopym Dody
Łynczno - Kilku by sie znalazło
Arka - tam jest wielu dobrych fusbalyrów, ale czy bedom chcieli odejść
Ci co im sie wlyźć niy udało:
Polonia W-wa: Wędzyński (klasa chop mimo wieku, taki Sokół bis), Kosmalski (szybkość marzenie), może Olszar
Lechia - Dobro pomoc
Śląsk Wr. - Dobro obrona
Polkowice - jedyn gut szpiler, ale go nom kumple zza miedzy bierom
Łomża - napastnicy
Piast - tyż kilka rodzynków, bele nie tyn Żabol
Można też zainteresować się wyróżniajacymi sie zawodnoikami 3 i 4 ligi, ale tymi richtich najlepszymi, dotychczasowe przykłady som pozytywne (Baran, Pulkowski, Adamski)
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.sport.pl/sport/1,78978,4205967.html
Samba Ba - no w meczu z nami pokazal sie z dobrej strony. Tylko czy bedzie na tyle dobry by pograc w I lidze?
Hugo - no w sumie 77 meczow w Serie A nie gra sie za farmo, zwazajac jakie problemy maja tam Kosowski czy Matusiak. W Odrze prezentowal sie dobrze. Mysle ze moze byc wzmocnieniem
Dariusz Zawadzki - talent to ona ma, tylko pytanie czy jest jeszcze w stanie fo potwierdzic. Terleckiego juz mielismy
Maciej Bebenek - nie kojarze.
Michal Labedzki - szczerze watpie w jego zatrudnienie. Nie uwazam tez czy bylby wzmocnieniem
O Sokolence, Lisowskim, Lilo i Kuligu juz bylo pisane wczesniej.
Baran musi zostac. Bez niego bedzie bardzo zle!!!!
Samba Ba - no w meczu z nami pokazal sie z dobrej strony. Tylko czy bedzie na tyle dobry by pograc w I lidze?
Hugo - no w sumie 77 meczow w Serie A nie gra sie za farmo, zwazajac jakie problemy maja tam Kosowski czy Matusiak. W Odrze prezentowal sie dobrze. Mysle ze moze byc wzmocnieniem
Dariusz Zawadzki - talent to ona ma, tylko pytanie czy jest jeszcze w stanie fo potwierdzic. Terleckiego juz mielismy
Maciej Bebenek - nie kojarze.
Michal Labedzki - szczerze watpie w jego zatrudnienie. Nie uwazam tez czy bylby wzmocnieniem
O Sokolence, Lisowskim, Lilo i Kuligu juz bylo pisane wczesniej.
Baran musi zostac. Bez niego bedzie bardzo zle!!!!
- Simone
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Kolejny popis szmatławca GW.
Dziyn bez prowokacji to dziyn stracony. Niy rozumia, że niy idzie napisać artykułu o spekualcjach transferowych, bez trakich dodatkow:
Gdy jednak napisaliśmy o tym w "Gazecie", na forum internetowym klubu zaraz pojawiły się komentarze nieprzychylne Afrykańczykowi
Zadołech sie trud przejżeć tymat o meczu z Górnikym P. i na forum niy ma ani jednego negatywnego komyntarza dotyczącego tego grajka - czyli całe wyzy przitoczone zdanie to wg. michnikowy retoryki - konfabulacje, a kolokwialnie - zwykłe cygaństwo p. "dziynnikarza" !
Co do kandydatów, to tyn Hugo może i zagroł w serie A. ale w II lidze jakoś specjalnie sie niy wyróznioł, zresztą napastników uważom momy nadmiar !!, trza ino pomocnika kery dobrze im bydzie umioł dograc bal.
Stąd tyż tego Zawadzkego uważom warto wypróbować, Bebenek czy Lilo to wielko niywiadomo, mogą być strzałym w 10, mogą być totalnym niywypałym.
Kulik, Lisowski - na tak, Łabędzki, Samba Pa czy jak mu tam, podobnie jak Lilo.
Dziyn bez prowokacji to dziyn stracony. Niy rozumia, że niy idzie napisać artykułu o spekualcjach transferowych, bez trakich dodatkow:
Gdy jednak napisaliśmy o tym w "Gazecie", na forum internetowym klubu zaraz pojawiły się komentarze nieprzychylne Afrykańczykowi
Zadołech sie trud przejżeć tymat o meczu z Górnikym P. i na forum niy ma ani jednego negatywnego komyntarza dotyczącego tego grajka - czyli całe wyzy przitoczone zdanie to wg. michnikowy retoryki - konfabulacje, a kolokwialnie - zwykłe cygaństwo p. "dziynnikarza" !
Co do kandydatów, to tyn Hugo może i zagroł w serie A. ale w II lidze jakoś specjalnie sie niy wyróznioł, zresztą napastników uważom momy nadmiar !!, trza ino pomocnika kery dobrze im bydzie umioł dograc bal.
Stąd tyż tego Zawadzkego uważom warto wypróbować, Bebenek czy Lilo to wielko niywiadomo, mogą być strzałym w 10, mogą być totalnym niywypałym.
Kulik, Lisowski - na tak, Łabędzki, Samba Pa czy jak mu tam, podobnie jak Lilo.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Duzo osob tu ma RAŚistowskie poglądy, ja tez i co? Zbanujecie nas 8)gregor pisze:Dla jasności proponuja BANY ZA RASISTOWSKIE POGLĄDY, dla tych co tu bydom sie wpisywać na temat czarnych.
A tak na serio to jesli ktos jest przeciwko grze czarnoskórych pilkarzy w Ruchu od razu jest rasistą? Ja jestem przeciwko bo na Ślasku nie brak nam utalentowanych kopaczy, do tego taka osoba trudniej sie klimatyzuje w druzynie nie mowiąc o tym ze raczej nie zżyje sie z kibicami, nie bedzie ten więzi, a do tego przykładów "czarnoskórych niewypałów" było bardzo dużo...
Teraz może o mnie napisac Wyborcza ze z takich głahych powodów skreslam tego "murzynka" 8)
Hugo Wraca Do Polsatu!
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Jo tu nie twierdza ze niema unos lepszych ale cza wkońcu skończyć z tym najerzdzaniem na czarnych bo ino klub natym cierpi.Jest taki temat sponsor strategiczny czy ktoś z wos zastanowił sie kiedyś czy moze firma x nie podjeła sie sponsorowania klubu przez rasistowskie zachowanie. Nie podobajom ci sie czarni twoja sprawa .uRodzony na sektoRze pisze:Duzo osob tu ma RAŚistowskie poglądy, ja tez i co? Zbanujecie nas 8)gregor pisze:Dla jasności proponuja BANY ZA RASISTOWSKIE POGLĄDY, dla tych co tu bydom sie wpisywać na temat czarnych.
A tak na serio to jesli ktos jest przeciwko grze czarnoskórych pilkarzy w Ruchu od razu jest rasistą? Ja jestem przeciwko bo na Ślasku nie brak nam utalentowanych kopaczy, do tego taka osoba trudniej sie klimatyzuje w druzynie nie mowiąc o tym ze raczej nie zżyje sie z kibicami, nie bedzie ten więzi, a do tego przykładów "czarnoskórych niewypałów" było bardzo dużo...
Teraz może o mnie napisac Wyborcza ze z takich głahych powodów skreslam tego "murzynka" 8)
Hugo Wraca Do Polsatu!
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
Murzyni zdecydowanie mi sie nie podobają, nie są ani troche pociągający...gregor pisze:Jo tu nie twierdza ze niema unos lepszych ale cza wkońcu skończyć z tym najerzdzaniem na czarnych bo ino klub natym cierpi.Jest taki temat sponsor strategiczny czy ktoś z wos zastanowił sie kiedyś czy moze firma x nie podjeła sie sponsorowania klubu przez rasistowskie zachowanie. Nie podobajom ci sie czarni twoja sprawa .
To juz raczej mulatki...
Ale wrócmy do pilkarzy, ogolnie nic nie mam do czarnoskórych, są mi obojętni (zeby nikt nie myslał ze ja z KKK jestem), ale wolałbym zeby nie grali u nas bo jakis "Mustafa" nie za bardzo bedzie rozumiał co to znaczy grać w tym klubie i nie będzie to dla niego niczym wyjątkowym, klub jak klub...
Przez tyle lat dawalismy rade bez nich wiec damy kolejne 87 lat.
A według tego co napisales o traceniu sponsorów - tym bardziej nie powinnismy takiego zatrudniac bo wiadomo ze w 10.000 ludzi znajdzie sie ktos kto postanowi poudawac małpe czy rzucic bananem, a wiec lepiej zapobiegac temu...

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]