Mimo wszystko do Jaworzna i tak pojade,łudząc się,że może w końcu wygramy.
Pozdrawiam wszystkich Niebieskich!
Ps.Mandrysz jak na niego przystało znów zagral o 1 punkt

ale ja tego nie neguje!chwala i podzikeowania tym wszystkim ludziom ktorzy byli wczoraj i ktorzy tak dopingowali!sam bedac jeszcze na osiedlu an abtorymslyszalem doping "niebiescy niebiescy" a od stadionu kawalek bylem!stan01 pisze:Taka mala uwaga dla "radziona". Mimo, ze nie bylo wielu kolegow z KK, a tylko same pikniki i stare zrzedy, to momentami na Cichej bylo bardzo glosno, co doprowadzilo , niestety, tylko do remisu.
[...]A co do dopingu, chcialbym aby taki jak w 2 polowie byl na kazdym meczu na Cichej.
Czy tylko ja bym powiedzial az!!! bo po wyzej 1500 się wczoraj nie spodziewalem tym bardziej po tym co zagrali w ostatnim meczu u siebie z Aluminium!!!ci co byli to ci najwierniejsi poza pewnymi wyjatkami bo wiadomo cos komus wyskoczy albo nie moze sie stawic na meczu z przyczyn niezaleznych od niego !!!ale tak jest prawda ze po takich meczach jak z tlokami i aluminium wychodzi (gdzie liczba ludzi jest w przedziale od 2200-2500)kto jest zRuch-em na dobre i na złe !!!!!a kto NIE!!!ps.Patton jeszcze napisal ze jestesmy jedna wielka rodziną , zgodze sie ze rodziną,bo są jeszcze prawdziwi Niebiescy,ale wielka napewno juz nie!!!tak jak juz wyzej napisalem nasza rodzina to 2500tys ludzi którzy zawsze sa !!bo ja sie pytam gdzie ta reszta bo na piascie bylo ok6000tys.wiec troche do tej liczby na tlokach brakowalo!!!???nie chodzi o to by byc tylko na bardziej atrakcyjnych meczach jak ktos jest sercem zwiazany z klubem to bedzie chodzil nawet chocby mialy byc same taki mecze jak zaluminium czy tez z tlokami....Konrad pisze:I jeszcze na dodatek tylko ok 2200 widzów na meczu... ja pi***ole - dla mnie to szokujaca liczba:(
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 47 gości