Czy w Chorzowie będzie sponsor strategiczny? cz. 2 :)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
waRan1920
Kontakt:

#241 Post autor: waRan1920 » 4 cze 2007, o 18:11

hydroxy pisze:Jo wom ino napisza jedna mondro rzecz kero napisoł o dziwo jakiś żabol na żabskim forum:

"Łęczna w ubiegłym sezonie 2006/2007 miała wiykszy budżet od Bełchatowa"

a teraz wyciągnijscie sie sami wnioski, histeryki !!! i wieczne szkamroły..

Mariusz Klimek Dziękuję za wszystko i wielki szacunek. Tylko tak dali trzimać a wyniki przidom.
racja - nie ma co się oglądac na innych - momy co momy i trzeba to pielęgnować. Nie trzeba wielkich nazwisk aby stworzyć drużyne! Tym bardziej w lidze polskiej. Styknie aby nasze chopcy angażowali się co szpil a my kibice momy ich do tego pozytywnie motywować!
: : : Wielka Niebieska eRka : : :

Windmill

#242 Post autor: Windmill » 4 cze 2007, o 19:39

A je to prowda, że Ruch bydzie mioł problemy z piniendzmi w pzryszłym sezonie, to znoczy, że mo dalij dugi i że może mjeć problemy z licencjom. Wjycie coś ło tym?

scanerboy

#243 Post autor: scanerboy » 5 cze 2007, o 10:50

Stary kibic pisze:Panie Lukaszu moze sie myle w imieniem Lukas, ja nie mam zamiaru pana obrazac czy zniewazac, bron Boze to nie jest moja domena. Ale z ta tajemniczoscia to jest piekna kurtyna . Wiem na czym to ma polegac. Ale z ta tajemniczosca nie jest to juz lekka przesada? Mozna robic pewna segregacje niektorych spraw i dawac do wiadomosci kibicom. Przeciez Ci szanowni kibice zyja sprawami swojego klubu. Sa nawet i tak mozna nazwac sponsorami klubu, placac za karnety czy bilety wstepu. Czy im tez za to cos sie nie nalezy? Robienie takiej tajemniczosci powoduje negatywne zjawisko, niedomowienia, zwady. A kto na tym bazuje? Prasa ktora dolewa oliwy do ognia . Przyklad ostatnie wiadomosci o silnym sponsorze Stall (nie jesten pewny nazwy) dla Chorzowskiego Ruchu. A sumie o co to chodzilo? Niby mieli byc na stadionie chodzili ogladali. I nic. I znowu jakas tajemnica.
Na przyszly sezon zycze wszystkim kibicom wiele emocji w 1-szej lidze i duzo udanych wystepow naszych zawodnikow.
Zeby bylo wiele radosci wiele przyjazni miedzy kibicami, aby to mozna bylo nazwac niebieska rodzina. Ale do tego to my wszyscy musimy sie przyczynic. Tak panie Lukas Michalski mam troche racji?
Ja osobiście mam pełne zaufanie do Pana Klimka i Zarządu klubu, są to ludzie, którzy dają swoje serce i pieniądze na klub, nawet jeśli popełniają błedy, to wyciągają wnioski i się uczą by błędów nie było. Jesli coś ma pozostać tajemnicą, to niech tak będzie... Chyba za bardzo jesteśmy "skarzeni" czasami Rogali...

salas
Kontakt:

#244 Post autor: salas » 5 cze 2007, o 23:30

za SPOTREM:
"Stabilny budżet
Z awansem sportowym musi się wiązać również kolejny skok jakościowy. Nie jest wielką tajemnicą, że budżet musi ulec zwiększeniu. Kilka dni temu szefem Rady Nadzorczej spółki został Dariusz Smagorowicz, jeden z prezesów firmy Pronox Technology, a to zwiastun kolejnych wpływów do klubowej kasy. - Z zazdrością patrzę na nowego sponsora Górnika - mówi dyrektor spółki, Krzysztof Ziętek. - To jednak wcale nie oznacza, że również nasi przedstawicieli nie zabiegają o strategicznego sponsora. Są prowadzone rozmowy na wysokim szczeblu i należy mieć nadzieję, że zostaną sfinalizowane."
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#245 Post autor: Simone » 5 cze 2007, o 23:55

Podejzewam ze ta wypowiedz Zietka w ogole nie miala miejsca ...

arcio
Kontakt:

#246 Post autor: arcio » 6 cze 2007, o 00:09

jak za dwa tydnie nie bydzie to sie pochlastam
nigdy nie jest za późno

arcio
Kontakt:

#247 Post autor: arcio » 6 cze 2007, o 15:18

po lekturze PS i wyliczeń budżetu widać że będzie to około 8 mln na dziś - z obecnymi sponsorami
jak widać idziemy powoli ale do przodu
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#248 Post autor: Simone » 14 cze 2007, o 09:39

Minova-Ksante to firma ktora ma z nami juz cos wspolnego ale jeszcze nie wiadomo na jaka skale

Strona : http://www.ksante.com.pl/ Zaczynala w latach 81-83 wiec powinna miec juz w srodowisku zainteresowanym swoja renome

Co ciekawe jest to jakis odlam KGHM Polska Miedz a oni mi sie zawsze z wielka kasa beda kojarzyc

V-ce Prezes ds. Finansowych Grzegorz Maślanka tej firmy wedlug GW zasiadzie w naszym zarzadzie

Co wiecej mamy sie o tym dowiedziec dzisiaj

Ładunki klejowe - wiec ktos co to jest ? Bo produkcja tego sie zajmuja ...

fuhr
Kontakt:

#249 Post autor: fuhr » 14 cze 2007, o 10:08

Simone pisze: Ładunki klejowe - wiec ktos co to jest ? Bo produkcja tego sie zajmuja ...

jest to paru gornikow - wiec pewnie - moga to opisac

ps: Minova tez jest naszym sponsorem i zajmuje sie miedzy innymi tym samym
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#250 Post autor: Pawel » 14 cze 2007, o 14:03

Pronox robi w zasadzie tylko zasilacze "mustang" , jedne z najpopularniejszych w Polsce.
Mają jeszcze odłam "ESM Logistics" firma, która skręca elektronikę (DVD, MP3, telewizory) w Prologisie na Batorym (co ciekawsze mają wspólną halę z Reporterem) pod marką Easy Touch.
Jak ktoś chce ich wspomóc, to niech się u nich zatrudni bo za takie ciulskie stawki (5zł/h) brakuje im mnostwo ludzi do pracy :D

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#251 Post autor: KOSTA » 14 cze 2007, o 14:52

te ladunki to taki klyj do kotwiynio ociosu i stropu , zeby bylo sztram i zeby to czimalo wszystko :wink:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

D.P.S
Kontakt:

#252 Post autor: D.P.S » 14 cze 2007, o 22:39

Pawel pisze:Pronox robi w zasadzie tylko zasilacze "mustang" , jedne z najpopularniejszych w Polsce.
Mają jeszcze odłam "ESM Logistics" firma, która skręca elektronikę (DVD, MP3, telewizory) w Prologisie na Batorym (co ciekawsze mają wspólną halę z Reporterem) pod marką Easy Touch.
Jak ktoś chce ich wspomóc, to niech się u nich zatrudni bo za takie ciulskie stawki (5zł/h) brakuje im mnostwo ludzi do pracy :D
Niektorzy by tyla chcieli :wink:

staRvin
Kontakt:

#253 Post autor: staRvin » 14 cze 2007, o 23:38

tak im brakuje ze im zlozyl CV to do tera mi ku...nie zadzwonili!

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#254 Post autor: Pawel » 15 cze 2007, o 11:16

staRvin pisze:tak im brakuje ze im zlozyl CV to do tera mi ku...nie zadzwonili!
To idz tam chopie osobiscie , na serio im ludzi brakuje !!! W Reporterze tyż !!! Raben to samo ! Prawie w każdej hali kogos potrzeba.
Jo tam co drugi dzien bumelka robiol, i mi nawet ani razu zlego slowa nie powiedzieli, bo kazdy pracownik jest na wage zlota. Rotacja jest ogromna.
Tyle, ze slsyszolch ze ta firme maja niedlugo przeniesc do Dąbrowy Górniczej. :roll:

kolend

#255 Post autor: kolend » 15 cze 2007, o 11:52

staRvin pisze:tak im brakuje ze im zlozyl CV to do tera mi ku...nie zadzwonili!
a może po prostu Twoje kwalifikacje im nie pasują???

Zablokowany