3.06.07 Godz 17:00 Lechia Gdańsk-Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Stary kibic

#151 Post autor: Stary kibic » 4 cze 2007, o 15:35

Amela pisze:

Gdy w niedzielę wybrzmiał ostatni gwizdek meczu z Jagiellonią Białystok, piłkarze Zagłębia smętnie spoglądali pod nogi niczym grzybiarz, który po kilku godzinach wędrówki po lesie wciąż ma pusty koszyk.

początek z tego artykułu mnie nieźle ubawił :D a zarazem utwierdził

że te "czerwone pajace" to takie niedodupcone ciołki :lol:
Wlasnie i mnie. Ale co w tym wszystkim najsmieszniesze to to ze Ruch otworzyl furtke do 1.szej ligi Zaglebiowi Sosnowiec.
Wlasnie interesuje mnie to czy Zaglebie zrobiloby tak samo?

Elmer
Kontakt:

#152 Post autor: Elmer » 4 cze 2007, o 15:40

Stary kibic pisze:
Amela pisze:

Gdy w niedzielę wybrzmiał ostatni gwizdek meczu z Jagiellonią Białystok, piłkarze Zagłębia smętnie spoglądali pod nogi niczym grzybiarz, który po kilku godzinach wędrówki po lesie wciąż ma pusty koszyk.

początek z tego artykułu mnie nieźle ubawił :D a zarazem utwierdził

że te "czerwone pajace" to takie niedodupcone ciołki :lol:
Wlasnie i mnie. Ale co w tym wszystkim najsmieszniesze to to ze Ruch otworzyl furtke do 1.szej ligi Zaglebiowi Sosnowiec.
Wlasnie interesuje mnie to czy Zaglebie zrobiloby tak samo?
Moim zdaniem nie. Sprzedawczyk zawsze zostanie sprzedawczykiem, a tym bardziej jak jest z Sosnowca. Może jednemu Pachowi by zależało (tak jak kilka lat temu w Gorniku zależało na wygraniu ze Szczakowianką Lechowi, Probierzowi i Prasnalowi i kilku innym), a reszta raczej by nie walczyła.
Zresztą Ruch grał dla siebie, a nie dla Sosnowca.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

los_madeyos

#153 Post autor: los_madeyos » 4 cze 2007, o 16:01

Chyba nikt już nie ma wątpliwości ;) Jak ktoś może to niech je wklei na forum bezpośrednio, bo moje umiejętności to już przerasta :D

http://www.sendspace.com/file/fxbmdf

ruby z kaliny

#154 Post autor: ruby z kaliny » 4 cze 2007, o 16:34

kumpel mi godol co bol na szpilu ze niekierzy spjywali niebiescy niebiescy i trzymali za nos kciuki

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: AdiC » 4 cze 2007, o 17:43

(...) chłopaki na miodowej już kombinuja jak nom życie "umilić"

W czasie rozrób rannych zostało wiele osób, w tym policjanci. Musimy poznać więcej szczegółów wydarzeń i wtedy podejmiemy decyzję. Najszybciej stanie się to 14 czerwca - podkreśla Tomczak. Sytuacja Lechii jest o tyle trudna, że ciąży na niej kara (zawieszona do końca obecnego sezonu) za wybryki chuliganów podczas meczu Pucharu Polski z Pogonią Szczecin. - To niewątpliwie będzie miało wpływ na decyzje Wydziału Dyscypliny. Niewykluczone, że ukarzemy także Ruch Chorzów, ale ani w przypadku tego klubu, ani Lechii nie chciałbym już dzisiaj niczego przesądzać - dodał Tomczak
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

niebieskifanatyk
Kontakt:

#156 Post autor: niebieskifanatyk » 4 cze 2007, o 17:55

AdiC pisze:(...) chłopaki na miodowej już kombinuja jak nom życie "umilić"

W czasie rozrób rannych zostało wiele osób, w tym policjanci. Musimy poznać więcej szczegółów wydarzeń i wtedy podejmiemy decyzję. Najszybciej stanie się to 14 czerwca - podkreśla Tomczak. Sytuacja Lechii jest o tyle trudna, że ciąży na niej kara (zawieszona do końca obecnego sezonu) za wybryki chuliganów podczas meczu Pucharu Polski z Pogonią Szczecin. - To niewątpliwie będzie miało wpływ na decyzje Wydziału Dyscypliny. Niewykluczone, że ukarzemy także Ruch Chorzów, ale ani w przypadku tego klubu, ani Lechii nie chciałbym już dzisiaj niczego przesądzać - dodał Tomczak
:roll:

...

bluefil
Kontakt:

#157 Post autor: bluefil » 4 cze 2007, o 18:44

Ja zalapalem sie na cale 25 minut (bo o 6 przedluzyl:) Koncowka bardzo fajna. LEchia probowala cos robic, ale my mielismy sytuacje na 4:1 i moglismy spokojnie wygrac. Szacunek dla nas za te liczbe i dla pilkarzy za to, ze walczyli do konca. Nie chce nawet komentowac zachowania kibicow Lechii. Uwazam, ze oni sa w 100% winni za cale zajcia i to nie policja tym razem zaczela prowokowac...
A juz te bergi co ciepali zza plotu jak stalismy do wejscia...Chyba ich niezle podku......my tym zamknieciem drzwi do OE bo jak tylko mieli okazje np. na dworcu w mcdonaldsie to otwierali drzwi i pluli na nas i prawie piane toczyli. Oczywiscie tylko tacy cwani byli bo policja pilnowala wejscia do tego mcshita...
Szkoda mi tylko chopow co jeszcze dzisiaj musieli isc do roboty....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

wojtas 81

#158 Post autor: wojtas 81 » 4 cze 2007, o 18:56

Wyjazd ogolnie udany! Organizacja pod stadionem zerowa, policja nie wiedziala za bardzo co mo robic a przeca wiedzieli ze przyjadymy! Pytanie czy nie bylo tak ze ktos prubowol nos specjalnie opoznic co by nos nie bylo lod poczatku, czy ino o dwie godziny wczesniej mieli my wyjechac? Mie to wyglondalo na specjalne opoznienie cugu! Ale to ino moja opinia!!!

gregor
Kontakt:

#159 Post autor: gregor » 4 cze 2007, o 19:13

wojtas 81 pisze:Wyjazd ogolnie udany! Organizacja pod stadionem zerowa, policja nie wiedziala za bardzo co mo robic a przeca wiedzieli ze przyjadymy! Pytanie czy nie bylo tak ze ktos prubowol nos specjalnie opoznic co by nos nie bylo lod poczatku, czy ino o dwie godziny wczesniej mieli my wyjechac? Mie to wyglondalo na specjalne opoznienie cugu! Ale to ino moja opinia!!!
Dodom odbieranie nom napoji przy wejściu a na chodniku kupa kamieni :roll: zamisat zabierać plastkiowe flaszki mogli se porządek na stadionie zrobić pizdy.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

albert1
Kontakt:

#160 Post autor: albert1 » 4 cze 2007, o 19:20

Szczególne podziękowania za gościnę dla ekipy z Torunia za wspaniale przyjęcie ,także za wsparcie w Gdansku .Ekipa Mikolów.

wojtas 81

#161 Post autor: wojtas 81 » 4 cze 2007, o 19:21

Jak oni licencjo dostali? Tyn spruchnialy plot i las dookola! Wlasnie napoje zabierac po trzynastu godzinach podrozy!!!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#162 Post autor: uRodzony na sektoRze » 4 cze 2007, o 20:25

To temat piłkarski i bedzie lepiej jakby wrazenia kibicowskie wpisywac w dziele "kibice" tak mi sie wydaje

Druzyna pokazała charakter, walczyli choc wcale nie musieli, ułatwilismy wejscie gołębiom ale trudno, chociaz pokazalismy ze gramy czysto, a zresztą całkiem było miłe wrazenie "II liga II liga BKS!"
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
19krz20
Kontakt:

#163 Post autor: 19krz20 » 4 cze 2007, o 21:11

jo powiym yno jedno za taki wyjazd to jo dziekuja jo tam nie jechol popaczec sie na haja yno zech jechol na szpil kerego zech praktycznie nie widziol

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#164 Post autor: uRodzony na sektoRze » 4 cze 2007, o 21:26

19krz20 pisze:jo powiym yno jedno za taki wyjazd to jo dziekuja jo tam nie jechol popaczec sie na haja yno zech jechol na szpil kerego zech praktycznie nie widziol

Życie, życie jest nowelą...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

bluefil
Kontakt:

#165 Post autor: bluefil » 4 cze 2007, o 22:06

19krz20 pisze:jo powiym yno jedno za taki wyjazd to jo dziekuja jo tam nie jechol popaczec sie na haja yno zech jechol na szpil kerego zech praktycznie nie widziol
Swiata racja!!
Co sie tyczy zabierania napojow, to jeszcze nigdy nie wnioslem butelki/kartonu na wyjazd....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ODPOWIEDZ