RUCH - TLOKI

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#31 Post autor: Gość » 27 wrz 2003, o 21:31

Szkoda gadac!!!!!!!!!!!

Jedno slowo podsumowujace dzisiejszy mecz to BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!

Kundra ,Balul ,Masternak TO NIEPOROZUMIENIE!!Inni tesh nic nie grali, ale to co oni (Kundra Balul i Masternak) to jush jest po nizej krytyki!!!

Nie ma zadnego srodkowego pomocnika nikt nie potrafi pociagnac druzyny!!!Malinowski wydawal sie ze bedzie takim liderem ,ale tesh dzisiaj nic wielkiego nie pokazal , ciagle tylko krzyczal na wszystkich i nic wiecej!!!

Jednym zdaniem :SZKODA SLOW!!

TAU1920ZEN

#32 Post autor: TAU1920ZEN » 27 wrz 2003, o 21:34

TO JEST ŚMIECHU ku*** WARTE!!!!!!z taką grą to sie ku*** załapiemy na baraże....................... ale o utrzymanie!!!

niebieski78

#33 Post autor: niebieski78 » 27 wrz 2003, o 21:44

ku*** najlepiej powiedzial Wyrobek po szpilu - gadanie o awansie to osmieszanie siebie samego jestesmy drugoligowym sredniakiem! tloki sie nie bronily tylko w drugiej pilowie wpuszczaly ofensywnych zawodnikow
nic sie nie zmienilo!!!!!!!!!!!!!!!
Rogala gdzie spolka? podaj sie do dymisji ! my kibice ja przyjmujemy a swoje towarzystwo wzajemnej adoracji zabieraj i won z Chorzowa bando nieudacznikow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#34 Post autor: radzion » 27 wrz 2003, o 22:08

co tu pisac!nie bylem na meczu!tzn przybylem na stadion po koncowym gwizdku bo musialem cos zalatwic!ale po tym co tu piszecie to sie ciesze ze tego nie widzialem!nie wiem czemu,ale jestem dziwnie spokojny!poprostu wiedzialem ze bedzie remis!!
zawodnicy robia na zlosc prezesowi(czy sie myle?) bo ten im nie placi!!prezes robi sobie jaja z wszystkiego a w szczegolnosci z nas!!
slyszalem ze dzis widzowie pokazali rogali gdzie go maja!ale to nic nie da!co z tego ze bedziemy krzyczec co mecz!on na to leje!tak smao to ignoruje jak zignorowal to forum!tu trzeba dzialac!trzea cos zrobic!
tco?tego nie wiem,ale napewno nie mozemy siedziec i dalej tak na to patzrec!

Gość

#35 Post autor: Gość » 27 wrz 2003, o 22:17

Może i masz rację Radzion, ale do tej pory żadko się zdarzało ,żerby cały stadion jednym głosem krzyczał KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala!!!
A przykład tego ,że on sie do dymisji nie poda, lub nie zrzygnuje mielismy pod koniec poprzedniego sezonu , od***rdolil szopke i dalej jest prezesem.

Ja mialem dzisiaj taka chwilke przemyslen, bo przed meczem bylem jakies 45 minut, siedzialem sobie na 5 i bylo pustawo. Patrzylem na stadion i tak myslalem, jak to wszystko ciagnie w dol i jest rozpierdalane, jak ludzie bawiący się w rządzenie piłką - a szcególnie pan rogala i jego świta- rujnąją to co ktoś zbudował tyle lat przed nimi i potrafił doprawadzić do renomy i pewnego poziomu. rogala już dawno powienien odejść.

Coś jescze do kibiców którzy krzyczą na Bizackiego czy Kundr - "wy***rdalaj". Pierdolnijcie się w głowę i to porządnie, już nawet na swoich ryczycie??? Chyba nie o to chodzi, bo ryba psuje się od głowy...

Dzyn

#36 Post autor: Dzyn » 27 wrz 2003, o 22:24

tez nie bylech na calym szpilu, bo musiolech cos waznego zalatwic, dotarlech dopiero pod koniec szpilu na ostatnie 15 minut, z waszych relacji to zaciekawie nie bylo, tak jak z aluminium :roll:
teraz szczakowa i na wyjezdzie dopiero bedzie ciezko zdobyc chocby pkt, ale sprobujmy zabrac sie wszyscy na ten wyjazd i wspomoc dopingiem pilkarzy

ps. radzion zajeboles mi podpis bo mi cos nie chciol wlyz :D

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: Raul22 » 27 wrz 2003, o 22:25

Ale trzeba na niektorych krzyczyc bo nie sa godni reprezenotowania naszego kochanego klubu taki jak pisli juz predzej Kunadra Masternak Balul to jest nieporozumienie zeby tacy pilkarze grali u nas do tego dodalbym jeszcze Sukera i Szyndrowskiego. Po co nam zbedne kontrakty i wyplaty dla nich skoro nic nie graja.

ZMIANIA PREZESA NIEBIESCY ZMIANA PREZESA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#38 Post autor: Gość » 27 wrz 2003, o 22:33

Byłem na meczu a wyrazem moich odczuć niech będzie ten banerek w podpisie... :roll:

stan01
Kontakt:

#39 Post autor: stan01 » 27 wrz 2003, o 22:52

Taka mala uwaga dla "radziona". Mimo, ze nie bylo wielu kolegow z KK, a tylko same pikniki i stare zrzedy, to momentami na Cichej bylo bardzo glosno, co doprowadzilo , niestety, tylko do remisu.
Moim zdaniem postawa tej garstki kibicow, ktora stawila sie na meczu byla wspaniala. Faktem jest, ze gra Niebieskich mogla doprowadzic niejednego do zawalu, wygladalo to tak jakby Niebiescy nie wiedzieli o co w tej grze chodzi. Stad te podsmiechujki i wyzwiska momentami w pierwszej polowie. Inaczej to wygladalo w 2 polowie gdy wszyscy na stadionie staneli po stronie Niebieskich. A czy "Nasi" chcieli ten mecz wygrac lub nie, to juz ich sprawa.
Wierze ze chcieli, tylko po raz ktorys nie wyszlo.
A co do dopingu, chcialbym aby taki jak w 2 polowie byl na kazdym meczu na Cichej.

stan :D

AndRe
Kontakt:

#40 Post autor: AndRe » 27 wrz 2003, o 22:53

Ja pokusze sie o ocene (zeby pokazac ludziom ktorzy nie byli jak tragicznie grali nasi kopacze)

Matuszek - 4 poczatek slaby , niepewny chwycenie pilki ale gdyby nie jego interwencje Tloki mogly spokojnie z 2 bramki strzelic

Masternak - 1 - bledy w defensywie , zero w ofensywie

Szyndrowski - 2 - jako tako w defensywie , zero w ofensywie (wszystkie jego centry doprowadzaly do "bialej goraczki"

Cecot - 2 - najslabszy wystep w Ruchu tego gracza Mimo to na tle kolegow wybadal lepiej.

Malinowski - 2 - chyba dwa podania krosowe , slaba gra w destrukcji

Lines - bez oceny - kontuzja - jak byl na boisku to sie staral

Bartos - 3 - charowal na prawej flance , braki szybkosciowe nadrabial agresywnoscia

Kundra - 1 - klapa :cry:

Bajera - 3 - walczyl staral sie etc

Bizacki - 1 - klapa :cry: w dodatku ma non stop pretensje

Srutwa - 4 - bramka , uderzenie glowa w poprzczke , biegal , staral sie -dla mnie najlepszy gracz niebeskich

Zmiany niewiele daly.->Suker slaby , Balul niestety tez , Foszmanczyk nieco wystraszony.

Ogolnie rzecz biorac:

MASTERNAK , BIZACKI i ROGALA -> WON Z CHORZOWA

miarka sie juz przebrala . .........

Ps Bardzo dobrze zachowali sie nasi kibice glosno dopingujac druzyne w trudnych chwilach.Przynajmniej ich mamy na odpowiednim poziomie...
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

AndRe
Kontakt:

#41 Post autor: AndRe » 27 wrz 2003, o 23:30

[quote="Bart"]

Ja mialem dzisiaj taka chwilke przemyslen, bo przed meczem bylem jakies 45 minut, siedzialem sobie na 5 i bylo pustawo. Patrzylem na stadion i tak myslalem, jak to wszystko ciagnie w dol i jest rozpierdalane, [quote]

Hehe tez bylem okolo 50 minut przed meczem tylko na 4. :lol:
I takiez same mysli my przyszly do glowy.Zal patrzec na to wszystko...
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#42 Post autor: Konrad » 27 wrz 2003, o 23:34

CZytam Wasze wpisy i aż serce mi się kraje... :cry: Do mnie nie dociera, zeby kopacze nagle przestali umieć grać w piłke...:( Wg mnie ich podejście do obowiązków wobec RUCHU jest takie samo, jak podejście Klubu, a raczej jego szefów do piłkarzy - nie płacą im to oni maja w du*** grę, w du*** KLub :cry: Jaki pan , taki kram :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: Konrad » 27 wrz 2003, o 23:38

I jeszcze na dodatek tylko ok 2200 widzów na meczu... ja pi***ole - dla mnie to szokujaca liczba:(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Pula

#44 Post autor: Pula » 27 wrz 2003, o 23:56

No i chyba juz mamy po awansie z taka gra :!: :!: Z kim my chcemy wygrac jak se nie umimy dac rady z zespolem ktory jest kandydatem do spadku pytam sie z kim :?: :?: KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH WYP.......

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#45 Post autor: Patton » 28 wrz 2003, o 00:11

Oto widzimy panie i panowie, jak garstka nieudacznikow ( zarzad ) potrafi ro***erdolic klub z takimi tradycjami... :cry: Szkoda slow na to co sie stalo... ja wierze w awans, bo gdybym tego nie robil, nie bylbym godzien noszenia "R" w sercu... Ale pewne rzeczy nalezy wyjasnic. Panie prezesie - gdzie Ci akcjonariusze, gdzie ta spolka, gdzie wzmocnienia, gdzie wyremontowany stadion? Czyzby mi zostalo jedynie wziasc breche i na***rdalac za klub? To nam kibicom zostalo? Bronic honoru Ruchu, ze wszystkich sil... bo Wy w sportowej rywalizacji nie potraficie... Szkoda slow, jedyny pozytyw dzisiejszego dnia, to tyle, ze spedzilem mily wieczor w towarzystwie fajnej dziewczyny... chociaz jak juz sie wszystko pi***oli, to pewnie to tez sie zdupcy :( Mam cholernie dosyc. Ja temu klubowi oddalem serce - a przez 7 lat mojego jezdzenia na szpile, nie dostalem nic... Ida spac. Pozdrowienia dla kazdego Niebieskiego... Pamietajcie - jestesmy Wielka Niebieska Rodzina.... My TAK, ale czy oni...?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ