Śrutwa napadnięty przez śmierdziela z zabrza
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
zabole zaczęli mordować kibiców, teraz nie dają spokoju piłkarzom... Mam nadzieję, ze prowincjonalne zachowanie tych bałwanów nie będzie sygnałem dla kibiców innych drużyn (w tym naszej) do podobnego typu pokazów swojego krańcowego bezmózgowia... 

Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
- m-p
- Kontakt:
Lysy ja juz od ładnych pare lat nie darze żaboli żadnym szacunkiem
Kiedyś derby z żabolami wywoływały we mnie emocje teraz traktuje ich na równi z wronkami lub jaworznem czyli są mi zupełnie obojętni jako klub a incydent z Mariuszem potwierdza ze to poj.... ludzie
i nie zasługuja na powarzne traktowanie.
Kiedyś derby z żabolami wywoływały we mnie emocje teraz traktuje ich na równi z wronkami lub jaworznem czyli są mi zupełnie obojętni jako klub a incydent z Mariuszem potwierdza ze to poj.... ludzie
i nie zasługuja na powarzne traktowanie.
:shock: Mariusz to kolejny dowod ze jestes zyjacym symbolem Ruchu Chorzow ktorego zazdroszczom nam wszyscy bo z kim sie zabole maja identyfikowac? z jakims ciulami co raz widzieli z z za plotu rezerwy Interu?
zdrowy rozsadek kazal by myslec ze to moglo zdazyc sie wszedzie ...tylko czemu znowu na Gorniku?
zdrowy rozsadek kazal by myslec ze to moglo zdazyc sie wszedzie ...tylko czemu znowu na Gorniku?
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SZkoda ze Mario Nie nadupcyl temu hujowi mial by za swoje
te ci*** z zabrza mya pojecia kto to jest hool`s a kto zwykly dupek zaczpnis oni nie maja za gros ambicji i wstydu wszystko wszyskim ale ciepac sie na pilkarza to juz glupota powinni takich ciuli na rynku wieszac
ale w chorzowie zeby ludzie mogl sie jeszcze pokopac
te ci*** z zabrza mya pojecia kto to jest hool`s a kto zwykly dupek zaczpnis oni nie maja za gros ambicji i wstydu wszystko wszyskim ale ciepac sie na pilkarza to juz glupota powinni takich ciuli na rynku wieszac
ale w chorzowie zeby ludzie mogl sie jeszcze pokopac
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
No wszystko rozumiem fakt ciulowe to zdarzenie (przynajmniej dla was), swiadczy to tez faktycznie o tym ze Srutwa jest zywa legenda Ruchu itp.itd. Ale jedno mnie zastanawia - czemu wyzywacie Gornika i jego kibicow od wiosek, wiesniakow, prowincji i zadupia??? Z tego co wiem Zobrze jest wieksze od Chorzowa...a kibicow na wioskach ma i Ruch i KSG... :papa:
PePeK jak do Ciebie DERBY sa z dupspelem a nie z GieKSa to ja nie mam slow...
:
PePeK jak do Ciebie DERBY sa z dupspelem a nie z GieKSa to ja nie mam slow...