RUCH - TLOKI

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: Mikoruch » 25 wrz 2003, o 21:43

Jeżeli nie wygramy tego meczu to koniec z marzeniami o awansie. Za chwilę mecz ze szmacianką i tam o punkty będzie znowu ciężko. Inni się nie będą oglądać i za 2 kolejki możemy mieć już 10 punktów straty.

ruchfans
Kontakt:

#17 Post autor: ruchfans » 26 wrz 2003, o 00:10

Żarty się skończyły i pora zacząć odrabiać straty, to jest mecz gatunku tych które po prostu trzeba wygrać i skończmy to pojebane pasmo remisów
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

Pepek
Kontakt:

#18 Post autor: Pepek » 26 wrz 2003, o 09:15

Panowie Jutro zagramy wazny mecz.Wiadomo rywal nie jest atrakcyjny no ale trzeba przyjsc i dopingowac nasz Klub zeby mogl wywalczyc te 3pkt:-) Wiec Wszysycy Idemy na szpil i dopingujemy cale 90min :D

Ps.Za tydzien wyjazd na sciekowianke wiec ci co nei moga wplacic pieniedzy na konto niech wezma nozyczki do lap i tna gazety. :!: :!: :!: :D
Kazdy musi przyniesc worek 5litrowy konfetti na mecz ze sciekowianka :lol: :wink: :!:

Nasza Miłosc jest nie ugieta Bo Wiara w K.S.Ruch To Rzecz Świeta! ! !
===>>>Jodłowa z RUCHem<<<===

WOJTEKK

#19 Post autor: WOJTEKK » 26 wrz 2003, o 09:30

za ostatnie 5 szpilów pitło nam conajmniej 6 punktów jak łatwo dodac mielibysmy fotel lidera teraz kazdy stracony punkt bedzie oddalał nas od upragnionego awansu mysle ze sami zawodnicy tez o tym wiedza a Rogala tym bardziej zdaje sobie z tego sprawe co bedzie jak nie awansujemy

Biszat

#20 Post autor: Biszat » 26 wrz 2003, o 15:50

Pamietam jak przed meczem z Aluminium tez wszyscy typowali wygrana Niebieskich.No ale trza byc optymista 2:1 do nos:) Co do dopingu to
RADZION
moge ic powiedziec dzis ze na meczu z tlokami nie bedzie kompletnie nic!!i to nie z tego pwoodu z ektos sie obrazi czy cos podobnego!!!ii co wtedy zobaczysz?zobaczysz psuty stadion!(bo dupne pikniki chodza tylko an ciekawe mecze),nie zobaczysz zadnej oprawy!ciezko bedziesz miec uslyszec doping!!bedziesz widziec stadion niczym na blekitnych czy polarze!!!i ciekawe co wtedy bedziecie mowic!!!
RADZION
ganol to ze na tlokach nie bedzie oprawy ,bedzie kiepski doping itp to nie kewstia tego ze ktos sie obraza!poprostu akurat w ten dzien wypada bardzo wazna dla wieksozsci chlopakow z kk uroczystosc!!i pewnie beda chceili sie tam wstawic!!!!
No zobaczymy jak bedzie . Ja sie stwie obowiazkowo

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#21 Post autor: radzion » 26 wrz 2003, o 16:25

widze ze mnie zacytowales,a wiec odniose sie do tego co napisalem 2 tydnie temu!oprawy jutro raczej nie bedzie,z tego wzgledu ze nie bedzie wiekszosci chlopakow z kk ktorzy sie tym zajmuja!mnie rowniez neistety tez nie bedzie(moze uda mi sie wpasc pod koniec meczu)!!co do dopingu to pewnie cos bedzie,ale czuje ze bedzie lipnie!cos ala mecze z polonia lub odra z poprzedniego sezonu,!!na wiecej szczerze nie licze!!

ale za to na jaworzno stawiamy sie juz obowiazkowo wszyscy i tak robimy dobrydoping i oprawe!
i mam nadzieje ze nam w tym pomozecie!!
a do tych co jutro ida na szpil!!
nie zalujcie jutro gardel!i nie nerwujcie sie tyla :wink: :D

Stal_Gorzyce

#22 Post autor: Stal_Gorzyce » 26 wrz 2003, o 21:14

Ja obstawiam na remis. Jednak chciałbym aby moja STAL wygrała - wtedy muszą zagrać tak, jak w meczu ze szczakowianką. Ale ... gdy zagrają tak jak w meczu z Ceramiką to macie pewne 3 pkt.

Mam pytanie czy mecze Ruchu są relacjonowane na żywo
w jakiejś stacji radiowej lub na jakiejś stronie w sieci ???

Pozdr for all[/img]

Gość

#23 Post autor: Gość » 26 wrz 2003, o 21:18

Sorry ,ale chyba nazywacie sie Tłoki a nie Stal :?: :roll:

A co do meczu mysle ,ze wygramy MUSIMY!!!!Bo inaczej bardzo ale to bardzo ciezko bedzie nam na awans .

Stawiam 2:0 dla nas :!:

volek
Kontakt:

#24 Post autor: volek » 26 wrz 2003, o 21:58

Stal_Gorzyce pisze:Ja obstawiam na remis. Jednak chciałbym aby moja STAL wygrała - wtedy muszą zagrać tak, jak w meczu ze szczakowianką. Ale ... gdy zagrają tak jak w meczu z Ceramiką to macie pewne 3 pkt.

Mam pytanie czy mecze Ruchu są relacjonowane na żywo
w jakiejś stacji radiowej lub na jakiejś stronie w sieci ???

Pozdr for all[/img]
Wyniki na bieżąco sa podawane na www.interia.pl,ale nie rozumie czemu piszesz Stal.
Pozdrawiam :)

USH
Kontakt:

#25 Post autor: USH » 27 wrz 2003, o 07:35

NIEBIESKI BRZOZA pisze:Sorry ,ale chyba nazywacie sie Tłoki a nie Stal :?: :roll:

oni nie identyfikują sie z nazwą tłoki ,tylko ze Stalą i tak mają na fanach

Stal_Gorzyce

#26 Post autor: Stal_Gorzyce » 27 wrz 2003, o 10:02

od początku istnienia Klub nosił nazwę STAL - jednak tak jak w większości klubów sponsor liczy na reklamę w nazwie , a że w Gorzycach produkuje się tłoki (w tym wypadku jesteśmy potentatem na runku światowym) więc i nazwa też musi się jakoś kojarzyć (wg. sponsora) z Gorzycami. Ale nie utożsamiamy się z nią dla nas to ciągle STAL. Tylko, że w Polsce jak ktoś kto kuma klimaty piłkarskie (nie mylić z kibicowskimi) gdy zapta z kąd jestem mówię , że z Gorzyc to od razu pada AAA TŁOKI a gdy powiem że STAL to nie kojarzy no co zrobić !!!
POZDR. zapraszam na www.stalgorzyce.prv.pl :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#27 Post autor: radzion » 27 wrz 2003, o 10:36

dokladnie,u nich jest to samo co ma gieksa!dospel,pistonsi :lol: :lol: :lol:
jeden ch**!jesli dla nich to jest stal to tak powinno byc!tak samo z tymi zza miedzy!

aha i jeszcze jedno odnosnie naszej gry!
spojrzcie dokladnie na tabele!pewnie zauwazycie ze obok pogoni mamy najlepszy atak w lidze!stzrelamy duzo bramek!i o to to raczje ejstem spokojny!!mamy bajere ktory jest narazie liderem strzelcow!tu nie powinno byc zle!
trzeba sie jednak zastanowic nad obrona!mzoeniech zagraja w innym skaldzie innym zestawieniu!!bo jesli obrona zagra dobrze,nie tylko dzisia to jestem pewny ze z przodu tez cos strzela

niebieski78

#28 Post autor: niebieski78 » 27 wrz 2003, o 12:22

tu juz nie ma sie nad czym zastanawiac i rozwodzidz po prostu trzeba zaczac wygrywac...

gregor
Kontakt:

#29 Post autor: gregor » 27 wrz 2003, o 20:58

:( To jest nie możliwe, zaś tracy my punkty u siebie :( :evil:

Gość

#30 Post autor: Gość » 27 wrz 2003, o 21:14

No nie wiedziałem ,że Oni mogą grać jescze tak tragicznie. A raczej nie grać. Ruch dzisiaj nie grał nic, zupełnie nic. Bodajże dwa strzały celne ,poprzeczka. Jedno słowo mi się nasuwa na myśl - KABARET.
I tak to niestety wyglądało. Szkoda kontuzji "Kiwiego" który obok Śrutwy był chyba njalepszym piłkarzem naszej drużyny - jeśli w ogóle można takiego wytypować. Kundra,Masternak - to już czysty śmiech dzisiaj.
Mimo tego ,że oprawy nie było, a był powód do salw śmiechu, to jednak kibice potrafili stanąć na drużyną - niezmuszani przez nikogo, i piłkarze nam się odwdzieczyli golem. Myślę, jednak ,że niedługo będzie spokój na stadionie, bo co starsze dziadki same mówiły ,że należy zrobić porządek.

Smutno, tracimy punkty , tracimy dystans...

KRYSTIAN ROGALA Z CHORZOWA NIECH wy***rdala!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ