Czy w Chorzowie będzie sponsor strategiczny? cz. 2 :)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Darth Kabut

#196 Post autor: Darth Kabut » 1 cze 2007, o 14:05

kibic2 pisze:
KacoR pisze:sam mnie sprowokowales zebym to napisal wiec powiem Ci ze jezeli na Ruchu by zrobili te zasrane bilety po 5 zl to napewno by chodzilo ok 20 tys chopa na mecz :lol:
A wy dalej swoje :lol: cała kibicowska Polska zrozumiała, że to nie 5 złotowe bilety ściągnęły na stadion ludzi (teraz są po 10 zł dla twojej wiadomości) a dobra reklama i chęć pomocy upadającemu Górnikowi. Tylko jedni, jedyni kibice Ruchu nie potrafią zrozumieć i cały czas wpieprzają te swoje 5 złotowe bilety :lol: Żyjcie dalej w takim przeświadczeniu...
Pitej bajtel na swoj plac.

Szczegolnie wielkosc waszych kibicow bylo widac na szpilu z Korona.
A to czy staniecie sie fusbalowom potyngom nazot to jeszcze w ci*** wody przejebie bez Amazonka zanim cos siy we woszym klubi zacznie dziac.
No chyba ze pojdziecie w slady Lecznyj, ku*** warszawskij, BOTow i inkszych co kupujom.

I skoncz sam od***rdalac napinka a zaczij normalnie prawic.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#197 Post autor: L.G » 1 cze 2007, o 14:09

kibic2 pisze: A wy dalej swoje :lol: cała kibicowska Polska zrozumiała
może jakeś przikłady tego zrozumiynia, linki do jakichs wiaryugodnych wypowiedzi, może jakeś porzikłady frekwencji sprzed obniżki ?
że to nie 5 złotowe bilety ściągnęły na stadion ludzi
ach kaj tam, i te tłumy 5złotowych kibiców wyłażące 15 minut przed końcym szpilu
(teraz są po 10 zł dla twojej wiadomości) a dobra reklama i chęć pomocy upadającemu Górnikowi.
Tylko jedni, jedyni kibice Ruchu nie potrafią zrozumieć i cały czas wpieprzają te swoje 5 złotowe bilety
przikłady jak w pkt piyrwszym
łudź sie łudź kibicyku za piynciok :-).
Już ponapinołeś się ? To wracej skondześ wypełznoł czworonogu ?
Sliczny debiut. "kibic" przeczytoł o Alliansie i po wszyskich forach porejstrowoł sie ponapinać. Swojego forum niy mocie ? To poprscie niych wom Szuster kupi :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

kibic2

#198 Post autor: kibic2 » 1 cze 2007, o 14:18

łowca goroli pisze:może jakeś przikłady tego zrozumiynia, linki do jakichs wiaryugodnych wypowiedzi, może jakeś porzikłady frekwencji sprzed obniżki ?
Wejdź sobie na jakiekolwiek forum kibicowskie i poszukaj czegoś o Górniku... zobaczysz sam
łowcy goroli pisze:ach kaj tam, i te tłumy 5złotowych kibiców wyłażące 15 minut przed końcym szpilu
A skąd wiesz? :shock: Byłeś na naszym meczu? :shock:
łowcy goroli pisze:przikłady jak w pkt piyrwszym
A KacoR to co napisał? :lol:
łowca goroli pisze:łudź sie łudź kibicyku za piynciok :-).
Oczywiście, kibic za "piynciok", który na mecze swojego klubu chodzi od 15 lat :lol:
łowca goroli pisze:Sliczny debiut. "kibic" przeczytoł o Alliansie i po wszyskich forach porejstrowoł sie ponapinać.
Tak wystarczy spojrzeć na moją date rejestracji :lol:

Dobra spylam na swoje forum ponapynać się :lol:
Bez odbioru.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#199 Post autor: L.G » 1 cze 2007, o 14:36

kibic2 pisze: Wejdź sobie na jakiekolwiek forum kibicowskie i poszukaj czegoś o Górniku... zobaczysz sam
oczywiście, bo niczego w życiu do robnoty niy mom i niy umia ciekawi spyndzac czasu jak poszukując tego czego ty przitoczyć niy potrafisz, a niby powiniynes bardzi byc tymi opiniami zainteresowany. Frekwyncji sprzed "promocji" tyz przitoczyć niy umisz ?
A skąd wiesz? :shock: Byłeś na naszym meczu? :shock:
Byłżech i co teraz ? Zatkało kakało ? No i skoro żes taki aktywny kibic praktykujący to chyba niy zawiyroleś w tych momyntach łoczu, co ? Zresztą poszukej sobie na forum Górnika :twisted: :twisted: :twisted: czegoś na tyn tymat, skoro ześ taki łoczytany na forach kibicowskich
A KacoR to co napisał?
To może zacytuj tego KacoRa, konkretnie te zdanie kere niby wg ciebie jest odpowiedziom na to o co mi chodzi ?
Tak wystarczy spojrzeć na moją date rejestracji
styknie wejżec na datę z którą zaczeła sie twoja tfurczość (innymi słowy kedy stołżeś sie taki "mondry") :twisted:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Elmer
Kontakt:

#200 Post autor: Elmer » 1 cze 2007, o 15:54

żabole i gieksa jak dostają szmary w lidze to siedzą cichą. A jak im się coś może udac to zaraz się "bohaterowie" odzywają i logują na forum Ruchu żeby pokazać swoją "wielkość". C... nie sukcesy, nie z p. Szusterem (nie mylić z Krystianem, vel Kamelą).
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#201 Post autor: Simone » 1 cze 2007, o 16:08

Do choooja dlaczego ja na swoim forum , kibicow Ruchu Chorzow musze czytac o Zabolach ...

I tyczy sie to niestety glownie kibicow Ruchu

Prosze moderatora o zrobienie pozadku

Byc moze wystartujemy w OE z logiem Pronoxu na koszulkach i to pewnie oznacza ze bardziej sie zaangazuja w sponsorowanie Klubu
To wazna informacja

Reporter , Pronox i kilka nowych form jak mowil Klimek wiec my naprawde glodem nie bedziemy przymierac ...

Bardziej obawiam sie o Kopla i tego calego Otte im trzeba patrzec na rece bo narazie lekko sa wk***iajacy mowiac delikatnie

Elmer
Kontakt:

#202 Post autor: Elmer » 1 cze 2007, o 16:32

Zgadzam się z tym, że lepiej mieć kilku mniejszych sponsorów niż jednego od którego widzismisie wszystko zależy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: Siwy82 » 1 cze 2007, o 16:42

Wielkie Ślązoki a przez większość przemawia gorolska zawiść, gańba jak ch**. I zoboczcie jak wyglada nazwa tego tematu !
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

adamo chorzow

#204 Post autor: adamo chorzow » 1 cze 2007, o 17:29

mam pytanie dlaczego mam sie nie ubezpieczac w Allienz????????????????????Bo co???bo chce pomoc upadajacemu klubowi z mojego ukochanego regionu jaki jest Górny Śląsk??????a wlasnie ze nie teraz kazdy szanujacy sie normalny kibic powinien wlasnie sie ubezpieczac w tej firmie a to dlatego ze ta firma chce cos zdzialac.....My mozemy zadac sobie tylko jedno pytanie dlaczego ta firma nie wchodzi do Ruchu?????Komu je zadac Koplowi?????Nie wiem,wiem tylko jedno ze Allianz chce cos zrobic na Gornym SAlasku dobrego i z tego sie ciesza my GORNOSLAZACY musimy takie firmy szanowac obojetnie czy sponsoruja Ruch czy Gornik Zabrze.
A z tym bojkotem to dziecinada to tak jakby kibic Gornika nie kupil bluzy w Reporterze bo to ekipa z Ruchu to przeciez nonsens..........My mozemy zadac powiarzam pytanie dlaczego taki sponsor nie wszedl do Ruchu tylko do Gornika kto za to odpowiada???Czy Rogala kery narobil dlugow czy zarzad czy miasto ktore zaluje Ruchowi podgrzewanej plyty,[Poprostu zastanawia mnie to.
Trzeba sie cieszyc ze przynajmniej wladze Zabrza na Slasku nie spia.......................a KOPEL- spij i snij dalej o stadionie slaskim na kery som sie bydziesz lajzic!!!!!!

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#205 Post autor: Fanatyk z Rudy » 1 cze 2007, o 18:00

Ja mam w du*** zaboli i zycze im zawsze jak najgozej.Bardziej mnie ciekawilo to czy poleca niz kto zdobedzie mistrza.Niestety znow cufalem sie utzymali a szkoda.Gdy my lecielismy nikt za nami nie plakal w Zabrzu (i dobrze) na dodatek wieszali jakies smieszne transparenty jak oni to na slasku zawladna.
A tacy z nich gornoslazacy jak ch** wielcy patrioci ktorzy bo wielkiej burzy na forum postanowili zrobic jednak flage Gornego Slaska.Chyba temu ze tez chca byc tacy jak my.

Sory za rozmycie i skonczcie juz dupic o tym calym alianzie nie bede chcial to sie tam nie ubezpiecze i tym bardziej teraz napewno tego nie zrobie a ty adamo nie bedziesz mi tego bronil
Jeszcze tu dupisz zeby cieszyc sie z tego co sie w Zabrzu dzieje ku*** niedoczekanie.Moze jak wybuduja im stadion to bedziesz pierwszym przerzutem z Chorzowa ktory bedzie jezdzil na Gornik
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

adamo chorzow

#206 Post autor: adamo chorzow » 1 cze 2007, o 18:21

nie Gornik to samo gorole a kibice Ruchu to ino Slonzoki -rodowite!!!!:):):):)zwlaszcza na nowych osiedlach to hanysy jak ciul!

niezniszczalnibozywi
Kontakt:

#207 Post autor: niezniszczalnibozywi » 1 cze 2007, o 18:22

Prośba do ad mina --> usuń te w2szystkie bezsensowne posty bo płakać się chce.
Zachowują się niektórzy jak banda małolatów którzy mieli się lizać z laką a ona poszła przelizać kogoś innego. A może ta laska to nie taka superpartia??
Zawistnym ludziom na ślosku godomy RAUS!!!!!
Wielcy Ślązacy, co 2 słowo wulgarne a zawiści w du*** mają tyle że ich aż rozsadza.
Ważne jest ZWYCIĘSTWO z Zabrzem a nie to kto co ma na koszulkach. Nasz sponsor nie zostawi klubu w potrzebie kiedy będzie gorzej bo robi to z powodu dobrej woli i miłości do KLUBU.
Nie można ani bagatelizować ani też przesadzać z rolą jaką ubezpieczyciel odegra w Górniku.

Stary kibic

#208 Post autor: Stary kibic » 1 cze 2007, o 18:46

Masz racje bedziemy wszyscy chwalic nieudolnosc ludzi ktorzy sa za nie ktore sprawy odpowiedzialni. A sposor to taka mala gradka nie? Pozyjemy zobaczemy. Ale wtedy moze byc juz za pozno.
A tego nie rozumiesz ze wielu jest wq... ze jedni walcza o swoje miasto i mieszkancow a w Chorzowie nie idzie nic. To jest normalne? Tego nie widzisz? Ile razy byly rozmowy z przyszlymi sponsorami( powaznymi) konczyly sie w gabinecie prezydenta. A wiec o co chodzi?
Ganisz ludzi ktorzy chca jak najlepiej dla Ruchu, ktorzy cos rzadaja od miasta dla miasta i mieszkancow?

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#209 Post autor: Simone » 1 cze 2007, o 18:48

ku*** ale my mamy sponsorow ja czegos tutaj nie rozumiem ? :D

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#210 Post autor: L-o » 1 cze 2007, o 18:50

adamo chorzow pisze:nie Gornik to samo gorole a kibice Ruchu to ino Slonzoki -rodowite!!!!:):):):)zwlaszcza na nowych osiedlach to hanysy jak ciul!
Prosza Cie niy pisz juz nic dzisiej :?

Zablokowany