RUCH - TLOKI
-
- Kontakt:
RUCH - TLOKI
Jesli dobrze pamietam bylo powiedziane, ze o ile mecz z Aluminium odbedzie sie w "kulturalnej" atmosferze, a taka przynajmniej wg mnie byla, to nastepne spotkania rozpoczna sie o godz. 19, przy sztucznym oswietleniu (a o to chyba chodzi). Jest prawie sroda, a na ten temat nic nie wiadomo. Poruszam dlatego te sprawe, poniewaz pracuje w niektore soboty i niedziele, ale mam mozliwosc zamiany z Kolegami, tak aby byc na Niebieskich. Jednak niestety musze o tym wiedziec wczesniej.
A takich jak ja jest prawdopodobnie duzo wiecej. Jesli ktos zna konkretna godz. rozpoczecia tego meczu prosze o informacje. Na razie jest to godz. 15.
stan.
A takich jak ja jest prawdopodobnie duzo wiecej. Jesli ktos zna konkretna godz. rozpoczecia tego meczu prosze o informacje. Na razie jest to godz. 15.
stan.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tu nie ma co dyskutować... Musi być porządne uderzenie naszych chłopców... Kurde Niebiescy w ciągu 4-5 miesięcy wyczerpali cały mój życiowy optymizm - mam jednak nadzieję, że wynik nie jest sprawą otwartą i będzie znaczące, podbudwujące kibiców RUCHU zwycięstwo...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie mozemy bycpewni siebie. . . Oni moga zagrac jak alumy i moze byc znowu ciezko. . . No ale badzmy optymistami 3:1 WYGRAMY
Aha fajnie jak by mlyn byl otwarty.... bo w ostatnim meczu z Aluminium nasi pilkarze grali tak jak doping byl. Czyli teraz musi byc super glosny doping i mamy pewne zwyciestwo :lol:
Ps nie wiecie czy ktos przyjedzie z Gorzyc??
Jodłowa Na Zawsze z RUCHEM ! ! !

Ps nie wiecie czy ktos przyjedzie z Gorzyc??
Jodłowa Na Zawsze z RUCHEM ! ! !
- radzion
- Kontakt:
a jo wom godom ze bydzie cizba jak chujw tym szpilu!!cos ala aluminium!!a tloki dobry zespol,udowodnili to wygrywajac ze szczakowianka!i nie badzcie pewni wygranej!kazdy z nas chcialby zebysmy wygrali ale tu trza patzrec realnie!a realia sa takie ze mamy w tej chwili bajere,matuszka i 9 koszulek!no czasami cos jeszcze inni zagraja!(zajdel,lines,kundra)
optymistycznie 2-1do nos!
pesymistycznie 1-1
a jak bedzie zoboczymy!
optymistycznie 2-1do nos!
pesymistycznie 1-1
a jak bedzie zoboczymy!
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trzeba sie zgodzic z Radzionem, ze mecz wcale nie bedzie latwy. Tloki pokazaly juz pazurki w tej rundzie i sadze, ze bedzie meczarnia, gdyz praktycznie poza Bajera to sila ataku widnieje wylacznie na papierze. Miejmy nadzieje, ze chlopaki z Gorzyc troche sie zagotuja i postanowia zagrac odwazniej, to wtedy byc moze cos wcisniemy, bo jak beda grac jak Aluminium to przy naszej ofensywie moze byc ciezko aby ich rozmontowac
-
- Kontakt: