Plany na przyszłość - podwyżka cen biletów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Buger

#16 Post autor: Buger » 30 maja 2007, o 16:53

chorzowskaR pisze:Chopie to juz nie te czasy kaj roboty nie ma.

No ja, isc zad***ac za 700 zeta miesiecznie i szluz... a co do kwalifikacji, jak siie lazilo po szkolach 20 lot to robota zawsze sie znajdzie... :lol:

Co do cen, jak juz godol ishateR 15zeta to mnie sie tyz zdaje ze na tyn przynajmnij pierwszy sezon po 4 latach przerwy w oe, cena bileto jest doobra, jak bydzie sie wiodlo nom, spokojjnie nie widza problymu co by dzwignac. Ale zeby tak naroz podwyzka, to za duzo zyskow klubowi niy przyniesie z pewnoscia...
SzaRlin pisze:Kto mo przyjść to i tak przyjdzie!
To nie ulego watpliwosci, ale chodzi o to co by na szpile przylazili nie ino najwierniejsi, ino tyz zwykli sympatycy pilki noznej czy tez ludzie sympatyzujacy Ruchowi... Takich jest w trzy i trocha, a niy wiym czy tak czesto byda lazic na szpile przy ew. podwyzce...

Mr. Butu$

#17 Post autor: Mr. Butu$ » 30 maja 2007, o 17:19

fakt juz teraz są za drogie... ale ja mam 16 lat, wię ja mam o 5zł taniej :D

Buger

#18 Post autor: Buger » 30 maja 2007, o 17:37

fakt juz teraz są za drogie
Nie sa drogie, sa akurat, zdazylismy juz sie przyzwyczaic i tak godpodarowac kasa co by zawsze styklo...;)

Awatar użytkownika
klauduŚ
Kontakt:

#19 Post autor: klauduŚ » 30 maja 2007, o 17:38

"Pieniędzy łoczywiście jak nojwiycyj życza, co by my na szpile, nie musieli życzać (...)" :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#20 Post autor: 19r20 » 30 maja 2007, o 17:39

spokojnie to tylko wywiad na jednej ze stron Ruchu

bez paniki :!:
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

niebieskifanatyk
Kontakt:

#21 Post autor: niebieskifanatyk » 30 maja 2007, o 17:44

Bilety powinny byc tak jak sa po 15 zeta i koniec tematu :)

Blue-White.....
Kontakt:

#22 Post autor: Blue-White..... » 30 maja 2007, o 17:50

Kaj tu tyz jest temat CENY BILETOW i tam kiedy spisolech ze jak wejdymy do ORANGE to napewno bielty pojda w gora jescze i tak sie stało chyab, jo wtedy pisolech ze do 20zl na szpil dojedzie czyli trefic trefiolech ino czy 20zl czy 25 zl napewno na szpile byda łajziol jak byda bilety po te 20zl bo bych sie nie wybaczol siedziec w doma a obok szpil chyba bych sie pochlastol tylko szkoda mi tych co byda chcieli isc a nei byda miec kasy , a i jescze jedno co bydzie jak w tym O.E bydymy walczyc o spadek bilety po 20 zl. Kto bydzie łajziol na te szpile jak bydymy w dupa dostowac? Zapewne ktos odpowie NAJWIERNIEJSI! i bardzo dobrze tylko jak my grali 2,3 lata temu o utrzymanie w 2 lidze to jo widziolech ilu ich bylo tych wiernych najbardziej mi przypodl mecz z Lks Łodz co na 10 bylo chyab ze 100 ludzi a na całym szpilu 1000...jakos zle to widza ta przyszlosc takie moje zdanie zoboczymy jak to bydzie z KARNETAMI?...pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

blumen

#23 Post autor: blumen » 30 maja 2007, o 19:55

panowie to narazie była tylko sugestia p.Klimka że rozważa się taką możliwość !!!
Ale weźmy pod uwagę taką podwyżkę cen biletów np. wszystkie obecne ceny biletów idą w górę o 2 zeta :o
myślę że wtedy każdy z nas przyjmie to jako coś (w miarę ) normalnego bo jest w końcu upragniona OE :D
TYLKO ABY ZA WZROSTEM CEN BILETÓW POSZŁA JAKOŚĆ GRY :D a wtedy wszyscy będą zadowoleni a i trybuny
się zapełnią :D

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#24 Post autor: fRyta » 30 maja 2007, o 21:09

Najważniejsze żeby nie było drożej dla młodzieży w wieku szkolnym - to Ci kibice są przyszłością i należy o nich dbać.
Reszta nawet jak bedzie drożej to kase ukula a rozsądnie myśląca osoba zakupi karnet.
Na mecze z Górnikiem Legia itp i tak przyjedzie najmniej 12000 osób nawet jak bilet będzie po 25zł.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#25 Post autor: Bytom20 » 30 maja 2007, o 21:40

Uważam że z ta podwyżką należałoby się wstrzymać do połowy przyszłego sezonu. Ledwo otrząsneliśmy się po jednej podwyżce a tu druga :?:. Proste jeżeli po rundzie jesiennej będzie dobre miejsce w tabeli i dobra gra owszem wtedy jestem jak najbardziej za ale jeśli bedziemy zajmować ostatnie miejsca po słabej grze i samych porażkach uważam że cena 15 zł jest odpowiednia.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: kibol-siem-ce » 30 maja 2007, o 22:02

Bytom20 pisze:Uważam że z ta podwyżką należałoby się wstrzymać do połowy przyszłego sezonu. Ledwo otrząsneliśmy się po jednej podwyżce a tu druga :?:. Proste jeżeli po rundzie jesiennej będzie dobre miejsce w tabeli i dobra gra owszem wtedy jestem jak najbardziej za ale jeśli bedziemy zajmować ostatnie miejsca po słabej grze i samych porażkach uważam że cena 15 zł jest odpowiednia.
zgadzom sie tu w 100%
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#27 Post autor: Amela » 30 maja 2007, o 23:22

Jak nasza drużyna wszystkim będzie lać ile wlezie czyli min. 3 : 0

(w szczególności legii,żabolom,łks-owi,cracovii czy wisle)

to moga z radością dać nawet 30zł za taki mecz :D

wtedy wiadomo że płaca za odpowiedni poziom :wink:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

olej
Kontakt:

#28 Post autor: olej » 30 maja 2007, o 23:52

gorzej jak sie przytrafi tako wpadka jak ze szczakowiankom :wink:

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#29 Post autor: uRodzony na sektoRze » 31 maja 2007, o 00:01

Amela pisze:Jak nasza drużyna wszystkim będzie lać ile wlezie czyli min. 3 : 0

(w szczególności legii,żabolom,łks-owi,cracovii czy wisle)

to moga z radością dać nawet 30zł za taki mecz :D

wtedy wiadomo że płaca za odpowiedni poziom :wink:
Masz racje, ale nie mamy wpływu na gre pilkarzy więc proponuje popatrzec na nas - kibiców.
Jesli ktoś płaciłby np 30zl to ma prawo oczekiwać wspaniałem atmosfery i dopingu 2 razy głosniejszego niz teraz. A więc automatycznie sam powinien glosniej spiewać bo doping na stadionie to suma dopingu kazdego kibica z osobna. Wniosek jest prosty - jesli bilety pójdą w góre jestescie zobowiązani jeszcze głosniej spiewać. 8)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

gizm
Kontakt:

#30 Post autor: gizm » 31 maja 2007, o 09:02

widocznie klub chce zeby ino ludzie ze szmalym lajziyli na szpile a wto niymo szmalu niych siedzi wdoma
i niytszeba ani NOWEGO STADIONU budowac ani zodnych NOWYCH TRYBUN bo poco jak ino 2-3tys ludzi na szpilach bydzie
normalnie paranoja

zjednyj strony dobrze jak na szpilach niy bydzie zurow menelow pijokow lochlaptosow chacharowno ale beznich to frekwencji tysz niybydzie :wink:

ale i tysz rodzin niy bydzie bo co dopiyro jak chop ze babom i ze 2 bajtlami na szpil bydzie chciol pszijsc ich stac nato niybydzie
no chyba ze zrobiom uligi rodzinne i za 30zl calo Familia wlajzic bydzie

Zablokowany