Co z tym wzmocnieniem kadry??
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
no i andruszczak pewnie zwieje nam do pogonionej.....to jest efekt umiejetnosci transferowo organizacyjnych naszych dzialaczy...nikt nie traktujy gry w Ruchu jako awansu , czy drogi do spelnienia sie w swiecie pilkarskijm sadze ze osiagnelismy dno...teraztylko wazne jest czy na nim pozostaniemy czy poszybujemy ku powierzchni
-
- Kontakt:
wzmocnienie
a kto to jest ten Marek Powiecko ?????? nie znam gościa niby z czwartoligowej Polnii Marklowice ??
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jak już odkurzyliśmy ten temat to znalazlem jeszcze to:
http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1686356.html
może trenerzy wynajdą kilka perełek z niższych lig,z letniego castingu przecież kilku zawodników sie u nas przyjęlo.
http://www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1686356.html
może trenerzy wynajdą kilka perełek z niższych lig,z letniego castingu przecież kilku zawodników sie u nas przyjęlo.
-
- Kontakt:
Po pierwsze: z wypowiedzi Marka Matuszka w poniedzialkowym Sporcie, ktora w pewnym stopniu mowi o sytuacji finansowej Klubu wynika, ze nie ma co marzyc o jakichkolwiek powaznych wzmocnieniach.
Po drugie: nadal wg mnie aktualne jest pytanie powtarzane na Forum juz wielokrotnie, co z naszymi rezerwami i mlodzieza???
stan
Po drugie: nadal wg mnie aktualne jest pytanie powtarzane na Forum juz wielokrotnie, co z naszymi rezerwami i mlodzieza???
stan

- radzion
- Kontakt:
ale rowniez ten sam matuszek powiedzial ze zima mzona sie spodziewac jakis transferow i z ejednak z sytuacja finansowa w klubie nie ma az tak zle!!stan01 pisze:Po pierwsze: z wypowiedzi Marka Matuszka w poniedzialkowym Sporcie, ktora w pewnym stopniu mowi o sytuacji finansowej Klubu wynika, ze nie ma co marzyc o jakichkolwiek powaznych wzmocnieniach.
a jak bedzie zobaczymy!
-
- Kontakt:
Hmm Wzmocnienia? wydaje mi sie ze raczej nic z tego po pozyskaniu Bartosa raczej kadra do przerwy zimowej jest zamknieta a o jakis spektakularnych wzmocnieniach nie ma co marzyc w 1 lidze bylo kiepsko z transferami nikt za bardzo nie chcial u nas grac poniewaz wyplacalnosc klubu stala pod znakiem zapytania oczym dobitnie swiadcza roznego typu afery np. Górski a watpie zeby teraz kiedy Ruch gra w 2 lidze dobrzy pilkarze beda sie do nas pchali a z kasa u nas napewno nie jest lepiej jak nie i gorzej :roll: a jezeli chodzi o mlodziez to napewno jest paru utalentowanych chlopcow ale raczej jeszcze nie gotowych do gry w 2-lidze przyklad sparing z Rakowem
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie zawodnicy z castingu pokazuja, ze nie sa slabsi od pozostalych, Jak dla mnie gra Zajdela czy Pierscionka jest na solidnym poziomie. Jezeli faktycznie zima Wyrobek wyszuka w nizszych ligach odpowiednich walczakow, ktorym bedzie sie chcialo to nie musi byc tak wcale pesymistycznie. Pozyjemy zobaczymy
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19r20 pisze:kasy nie ma a tak długo jak jej nie ma to nie będzie wzmocnień i dobrej gry
Dla mnie najwazniejsze jest to, zeby Ci co sa i graja w kazdym meczu grali na maxa swoich mozliwosci. Jezeli tak bedzie, i nie dej Boze nie powrocimy do 1 ligi to ja pretensji nie bede mial.
Natomiast teraz wydaje mi sie, ze niektorzy mogliby sie lepiej przylozyc.
- 19r20
- Kontakt:
ja oczywiście też bym chciał żeby w każdym meczu grali na maxa ale sam chyba widzisz że tak nie jest
Bielsko, Aluminum, Łks - jeżeli oni w tych meczach grali na maxa to ja już nie wiem
problemem jest motywacja
wczoraj patrzyłem w tv na mecz herta-groclin i było widać komu się chciało grać, Hercie (tak jak niektórym piłkarzykom Ruchu) też się nie chce
niestety- brak kasy, brak wyników
Bielsko, Aluminum, Łks - jeżeli oni w tych meczach grali na maxa to ja już nie wiem
problemem jest motywacja
wczoraj patrzyłem w tv na mecz herta-groclin i było widać komu się chciało grać, Hercie (tak jak niektórym piłkarzykom Ruchu) też się nie chce
niestety- brak kasy, brak wyników
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com