Modernizacja stadionu
jakich to poprzednikow mial Kopel?? przewodniczacych rad narodowych czy kogos tam??Gucio1920 pisze:jedno co do kopla jest pewne on temu klubowi nigdy nie pomagal jak i jego poprzednicy i watpie zeby to sie zminilo bo miasto ma nas w du*** a to co obiecywal itd to nic wiecej od zwyklej kielbasy wyborczej uratowac moze nas tylko sponsor z duza kasa nic wiecej a juz na bank nie ten zlodziejski ratusz gdzie panow tam zasiadajacych tylko widac po katowickich burdelach zostawiajacych podejzanie duze sumy
- L.G
- Kontakt:
jakbych fuckt zeitung czytoł. Do nikerych to ino istnieje rzeczywistośc czorno-biołoGucio1920 pisze:jedno co do kopla jest pewne on temu klubowi nigdy nie pomagal jak i jego poprzednicy i watpie zeby to sie zminilo bo miasto ma nas w du*** a to co obiecywal itd to nic wiecej od zwyklej kielbasy wyborczej uratowac moze nas tylko sponsor z duza kasa nic wiecej a juz na bank nie ten zlodziejski ratusz gdzie panow tam zasiadajacych tylko widac po katowickich burdelach zostawiajacych podejzanie duze sumy
ps. a w tych burdelach sie udzielosz w roli kogo, żeś jest tak dobrze w tym tymacie poinformowany ?
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Harpo to zadaszenie na Polonii W. to chyba nie jest szczyt marzeń w kwesti Estadio de Ruch. Kolejny minimalizm jakich pełno na stadionach takich jak Wodzisław, Łęczna, Bełchatów, Wrocław, Gdynia, Szczecin itp itd.
Wzorować to się możemy na Lechu, Wisle czy Koronie lub stadionach zagranicznych, póki co absolutne minimum i żadnych niepoważnych inwestycji na pół gwizdka. Z kolei fantaści powinni uzbroić się w cierpliwość, dobry stadion to kwestia lat a nie miesiecy.
Wzorować to się możemy na Lechu, Wisle czy Koronie lub stadionach zagranicznych, póki co absolutne minimum i żadnych niepoważnych inwestycji na pół gwizdka. Z kolei fantaści powinni uzbroić się w cierpliwość, dobry stadion to kwestia lat a nie miesiecy.
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Oprócz podgrzewanej murawy co powinni zrobić w czasie wakacji na 100% to niczego nam nie brakuje. Reszta to tylko pomalować te zardzewiale jupitery, odnowic ogrodzenie i kasy,odnowic posadzka pod zicami w niektórych miejscach i inne tego rodzaju prace. No i może wymienic Omega na jakis telebim.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
niby nic a juz cały stadion momy to remontu19dżony R lancz20 pisze:Oprócz podgrzewanej murawy co powinni zrobić w czasie wakacji na 100% to niczego nam nie brakuje. Reszta to tylko pomalować te zardzewiale jupitery, odnowic ogrodzenie i kasy,odnowic posadzka pod zicami w niektórych miejscach i inne tego rodzaju prace. No i może wymienic Omega na jakis telebim.

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- Patton
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Mam na mysli dać go do muzeum albo tak jak godosz w inne miejsce np. na przeciwko krytej.blue_boy pisze:Co masz na myśli? Mam nadzieje, że nie chcesz pozbywac sie OMEGI, a przeniesc ja jedynie w inne miejsce (np. na przeciwko kRytej). W jej obecne miejsce natomiast postwic telebim.19dżony R lancz20 pisze:No i może wymienic Omega na jakis telebim.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
Juliusz Ligoń.
Juliusz Ligoń.
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: